/7ETPOC Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Uf, ko je srecni dobitnik kome su dosad izrasli? Znaci ne verujem, vec dva meseca se vucaram sa bolovima u glavi, izgleda od umnjaka, i sve su jachi...taman se smiri, kad ono POP! K'o pecurka, jos jedan krene da izbija...trenutno su mi 3 komada u pokretu, bljujem krv vec dva dana, a glava me boli sve do trupa, i vrat, imam filing da ce svakog trenutka puci od pritiska...fuj...mogu da mislim kako je onima kome raste direktno u drugi zub, ijaoj... skoro sam imao te muke sa umnjacima, rasla mi 3 u skoro isto vreme, bolelo je do j, bio sam vezano 2-3 nedelje na kafetinu. Zubar mi je par kuca od mene, kaze da bol zavisi od coveka do coveka, meni su 2/3 imali mesta jer sam vadio neke zube pre toga a ta dva su me najvise bolela, najgore je kada izbijaju, to ima veze sa jacinom desni i nesto vezano za zubnu kost, stisni zube i kljukaj se sa necim dok ne prodje. Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 btw. Zasto bih vadili umnjake??? A inače, svi su mi postavljali ovo pitanje kad sam vadio umnjake, ne kapiram? Uglavnom, meni su ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 al smo mi srbi... :))) napravim zaebanciju i odma neko to slicno uradi :D Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 chuva za exit pa necu da zatrudnish Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Meni su izrasla tri nisam ni osetio neg tek slucakno primetio. Cetvrti je sad u pokretu ali jos ne osetim nista, imam neku cudnu srecu. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 A inače, svi su mi postavljali ovo pitanje kad sam vadio umnjake, ne kapiram? Uglavnom, meni su ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 pa vadish iz predostrozhnosti, odesh da se snimish i ako imash neki problem lakshe da ti izvade odmah nego posle da se patish kad ti izbije u ostale zube npr i skrshi celu vilicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Brate nemoj me plashiti.... I ovake se bojim da idem zbog onog "kriticnog" vadjenja... Hvala bogu pa zdravi zubi... za sada ;((( Neeeeeeeeeeeee, necu nikad vishe kod zubara.... Ne, ne, ne... Ahhhhhhhhhhhhhhhhh... Kriticno stanje... Aaaaaaaa.... Necu, necu, necu.... Sta, da mi krshe vilicu.... Necu da imam zube... Sta cemi koji kurac.... neeeeeeeeeeee.... Mmm, cokolada... hmmmmm... Sa leshnikom.... Poriv straha opada.... opada... opada.... Hmmm, nestalo je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 da mi izadje marsovac na zubu i da boli suludno necu otici kod zubara > fobija od malena :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 da mi izadje marsovac na zubu i da boli suludno necu otici kod zubara > fobija od malena :D Brate ko nema fobiju od malena? Na kontroli u shkoli zubarka rekla da treba da popravim zub dok me jos ne boli... Boli me uvo, cepaj chokoladu... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 pa kad budete krezubi sa 40 godina u 21om veku videcu bash kako tje vam biti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Ma za 500e imas komplet novo titaniumsko zubalo sa sve operacijom.... I onda mos da grizes razne kite :))) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Fobija lako prodje kad dodje stiska. Ja sam isto cviko od zubara strashno neshto. Ali na raspustu posle tretjeg srednje sam fasovo upalu jednog od lesh zuba i ko za kjuratz nigde zubara, svi na godishnjim odmorima. Jedva sam se reshio demona. Kad je pochela shkola stiso sam jajca i povadio/popravio sve. Manja je stiska nego da trpim ono sranje od upale zuba. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 pa kad si tvrdio pazar Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 e moj Krule... meni su izrasli vec svi, ali sam oba donja izvadio, jer su poceli da mi urastaju u meso (mala vilica), bolelo je kao sam djavo. preporucujem svima vadjenje, pogotovo ako mnogo boli. ko ima fobiju od zubara ne bi trebalo da je ima. nakljukaju te lokalnom anestezijom i udri. cujes lepo kako ti puca zub pod kljestima, osecas opiljke na jeziku, vidis po faci zubara da je situacija zagovnata, ali ti dodje da se smejes, jer te NISTA ne boli. posle par sati pocinje pakao, ali mozes da ga savladas ekstremnim dozama raznih analgetika. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 meni su izrasli u 17-toj godini....vec sam tri izvadio...jedan mi je ostao :/ ljudi vade odmah umnjake zato sto se vrlo brzo pokvare.....nemojte da pomissite da ne perem zube.... sto se tice zubara cvikalo se ali sad kad god odem za bilo kakvu popravku uzimam anesteziju pa nek busi do sutra :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 ... uzimam anesteziju pa nek busi do sutra :)))) Khm! Nameshtash se za penal? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Khm! Nameshtash se za penal? za penal jashta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 totaly what drale said... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 sa 17 izasla dva sa leve strane vilice ( kornji i donji ) sada 20 god. i jos nema erupcija sa desne strane vilice ps. dok su rasli nisam ih ni osetio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Hm... a kad ti zubi obichno rastu? Meni evo 21, a josh im nema ni traga. Ne da ih zelim, nego chisto onako pitam. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Hm... a kad ti zubi obichno rastu? Meni evo 21, a josh im nema ni traga. Ne da ih zelim, nego chisto onako pitam. Ma ti imash 99. Izrasli su ti i ispali odavno, samo si senilan pa si zaboravio. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Nikad nisam imao problema sa umnjacima izrasli su mi jos krajem osnovne pocetkom srednje. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 probaj trava pomaze really Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 opusteno...nekima izlaze oko 25-28-30 dina...sve zavisi....a nekima nikad ni ne izbiju :))) Ne izbiju onima koji umru rano.... Quote The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts