Al Bundy Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Kada sam cuo ovu muziku jednostavno sam morao da stavim da se skida ovaj crtani. Obozavao sam da ga gledam kao klinac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 ERRRRROOOOOO SEEEEEEENNNIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 da ne verujete al tek sam sad nabavila ceo Neon Genesis Evangelion i gledam i svidja mi se oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 da ne verujete al tek sam sad nabavila ceo Neon Genesis Evangelion i gledam i svidja mi se Evo meni je jos samo End of Evangelion ostao da pogledam, odgledao sam sve epizode za par dana. Uzeo sam da ga pogledam da vidim zbog cega ga svi hvale, iskreno ocekivao sam neku tralala pricu i da su u prvom planu borbe velikih robota... Drago mi je sto nisam bio u pravu, ovo je remek delo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Imas remasterizovanu verziju prvih 12ep Neogena upakovanih u prva dva od ukupno cetri filma,zovu se Evangelion 1.0 i 2.0. Prica je potpuno ista samo je odradjena kompletna remasterizacija kako tona tako i slike, prijatno iznenadjenje od strane autora serijala. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Imas remasterizovanu verziju prvih 12ep Neogena upakovanih u prva dva od ukupno cetri filma,zovu se Evangelion 1.0 i 2.0. Prica je potpuno ista samo je odradjena kompletna remasterizacija kako tona tako i slike, prijatno iznenadjenje od strane autora serijala. E hvala puno na obavestenju, ima i to da skinem. Nego video sam neku 1.11 verziju prvog filma, po cemu se to razlikuje od 1.0 ? Edit: Nasao sam, 1.11 je 2 minuta duza od 1.0 verzije... Edited October 31, 2009 by Al Bundy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 ^ 1.11 tj 1.01 je directors cut verzija,ono i nema toliko dodataka a ako skidas preko torrenta vise ljudi seeduje 1.00 pa furaj samo tu ;) infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 @Al Bundy yep, samo shto ne mogu da nadjem torent za End of Evangelion, imam kuci al do jaja shit snimak koji sam bacila ima neko link? gledam Natsume Juujinchou (il kako se vec pishe) tj. Natsume knjiga prijatelja odlichan anime, ima 2 serijala po 13 epizoda oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Os p2p ili rs/mu link? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Ja sam skinuo sa piratebay, super kvalitet + dobar prevod http://thepiratebay.org/torrent/4108910/End_of_Evangelion_[Eng_Sub__Jap_Audio]__.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Dajte neki strip da se cita. :/ Zaokruzio sam berserka nakon pegle sa "bajom" Kusharn-a u luci, tik pred odlazak na ostrvo vilenjaka, tako da cu cekati, cenim godinu dana da nastavim. Samo cu reci svaka im cast. Ovaj strip mora da se ima, "opipljiva" verzija. Dajte nesto na taj zonfa, ili Gantz ili Man Hole (svideo mi se). Slice of life, komedije, drame zaobidjite. Znaci strip iskljucivo, sry za skretanje s' teme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 (edited) 20th century boys kao obavezno stivo. Nemoj da te prevari sto su na cover-u deca.Strip je od Naoki Urasawe(Monster,Pluto,Master Keaton) Jebem li ga ima dosta toga sto bi mogao da procitas. Edited November 6, 2009 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 (edited) Tebi sam se nadao :) Pluto mi se cinio kao zanimljivim. Znaci to, 20th CB, i walking dead. Ima da se cita neko vreme. \o Edited November 7, 2009 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Tebi sam se nadao :) Pluto mi se cinio kao zanimljivim. Znaci to, 20th CB, i walking dead. Ima da se cita neko vreme. \o gledala sam 20th cb film prvi deo :D opet mi treba link za skidanje ako neko ima za ovaj novi First Squad oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 http://isohunt.com/torrents/?ihq=First+Squad Vidim neke screenere ali ima dva tri neproverena, pa ako ti nije mrsko daj se na posao. ;) Da pomognem, ja cu da skidam [izumi] ti marnjavaj nki drugi pa da podelimo utiske kroz dan-dva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 za nedelju dana Naruto Shippuuden SPECIAL dupla epizoda gde ce Sasuke izuti Itachija....... a ima i policije!!! Can`t wait \o/ Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 A u mangiiiii se desava trenutno, upravo se Sasuke tabao sa........... I Narutu je neko izjavio da.... Auuuu :> mango moja mango ;) First Squad mi je na 95% kakvo je ovo istripovano ostvarenje. Bukvalno mi je bilo dosadno i skinuo sam prvu, tj poslednju stvar na toipku, koju sam video. Jel gledao neko DBZ remake? Dokle su stigli? Ocu da se ubacim kada krene akcija vs Freeezah, i SS1. Aaa jedva cekam Gogita i Vegito akcije :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 HVALA TI STO NISI SPOILOVAO !!1 reci da si se shalio pa ceo jebeni serijal taj sasuke drka na osvetu nad svojim bratom, kakav ebeni spoiler... btw, ta epizoda TEK TREBA da izadje breee! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Naravno da je spoiler. Ne gledaju svi epizode na isti nacin, ja sam pre neki dan nastavio da gledam od stote epizode i gledacu do 12x kad vidim da su se povezane epizode zavrsile i opet necu gledati nekih godinu dana. Nemam zivaca da gledam jednu epizodu nedeljno :p Najvise mrzim kad znam sta ce se desiti pre nego sto gledam, jer onda u opste nije zanimljivo gledati, zbog tih spoilera necitam naruto forume, a sad sam ovde slucajno prosao jer sam trazio glupu 122. epizodu i nisam mogao nigde da nadjem .rmvb pola sata dok nisam dosao ovde. Glupom realitylapsu uvek fali neka epizoda, i naleteo sam na 1000 spoiler slika dok sam trazio tu epizodu. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Naruto je oko 300 a ti si na 120-oj i smeta ti sto ti neko "spoilovao" ... plus .rmvb necu ni da komentarisem Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Jebote skontao sam da ima 85 topika odje; Kontam da bi neko mogao da odradi neki intro-to-anime-to-see-stuff listu; legendarne stvari kao npr Evangelion, Akira, Berserk, Cowboy Bebop, Rouroni, Ninja's Scroll, GITS, etc etc etc etc Tako da uvek ima nesto da se gleda. A da kada neko odgleda sve to moze da se ide u trazenje novih kvalitetnih animeeaaaa; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 evo ti, ovde imas moje recenzije svega sto je A MUST SEE: http://www.fatboy.rs/anime.html Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) @Bantu-Previshe ima naslova da bi se napravila must see lista.Takodje svako ima razlicit ukus+sto ljudi nisu odledali dosta serija. Bolje da pitas za zanr pa da ti navedemo par naslova. Edited November 11, 2009 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 A da kada neko odgleda sve to moze da se ide u trazenje novih kvalitetnih animeeaaaa; To ne postoji. +1 na Katsu-ov post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Svaki put kad vidim sliku iz Princess Mononoke najezim se :O sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts