Jump to content

Anime

Recommended Posts

neke sam vec izbrisala, evo shta je ostalo:

bokusatsu tenshi dokuro-chan

desert punk

heroic age

hunter x hunter

legend of crystania

outlaw star

shadow skill ova

tekkaman blade

wicked city

bokusatsu tenshi dokuro-chan -slapstick komedija...djubre preskoci.

Desert punk-Ako volis komediju sa poremecenim likovima.Zvuk,svet,likovi i "poremecenost" su dobri.Prica nije jaca strana,al ne kvari sveukupni utisak.

heroic age-Shounen akcija...slabi likovi,meh prica,zvuk animacija ok. Preskoci

hunter x hunter -Shounen akcija...po mom misljenju jedna od boljih serija u toj grupi.Turniri,treninzi,"level up",borbe,komicne situacije itd. ima sve sto treba.Likovi i crtez na pocetku nisu bas najbolji,ali kad se prica malo razvije likovi su ok,a vidi si i poboljsanje u crtezu kad su im povecali budzet :) Moja preporuka.

legend of crystania-fantasy action-Bas bas loshe preskoci.

outlaw star-Space akcija-Gledao sam u RM formatu odavno i tad mi je bila solidna.Standardna akciona komedija,solidna prica.

shadow skill ova-ako je u pitanju ova iz 2003 onda je bezveze+ ako nisi gledala prequal nemoj ni da gledas

tekkaman blade-nisam gledao

wicked city-haha ovo sam gledao bas davno na VHSu pa onda opet u RM.Reziser je lik koji je radio Ninja Scroll i Vampire hunter D znaci mozes da ocekujes dosta golotinje i nasilja [:D] Sam film je solidan,ali je jako zabavan+ima preko 20godina od kako je napravljen steta je da izbrises.

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Fino.

Ja sam napravio opet malu pauzu u gledanju serija jer se nakupilo dosta manga naslova koje bi trebalo procitati.

Ova budalastina mi je zapala za oko :P

AngelDensetsu.jpg

[:D]

Edited by Katsu

Fino.

Ja sam napravio opet malu pauzu u gledanju serija jer se nakupilo dosta manga naslova koje bi trebalo procitati.

Ova budalastina mi je zapala za oko :P

AngelDensetsu.jpg

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

• 2 weeks later...

jbg meni je najbitnija pricha shta tju :D

bio zanimljiv u pochetku, kasnije u ovim ovama malo smorio, pogotovo shto posle 70 ili koliko ukupno epizoda, i vishe, nije cela pricha zavrshena :(

oce prichu - nece prichu. odluchi se zheno! [:D]

Necu da oftopikujem ali,

..

Upravo razlog zasto sam uvek koristio Newsgroup-e sa skidanje.

Ovaj put uz'o torrent, a'e lakse je ima vise izbora.

facepalm.jpg

Poslednja 2-3 dana, nece preko 4kb/s. Pre toga je skidao 250kb/s.

Pogledao sam 8 epizoda.

Moram reci da anime ide direktno na vrh pridruzujuci se ostalim fav-ovima.

Ne znam ko je rekao, da anime ne jebe gledaoca, pici samo svoju pricu na svoj nacin. Ono sto mi se jako svidja je simbolika unutra, prikazana nekim malim scenama, sneg koji pada, leptir, itd itd. Koja lako promakne ako se ne osvestis.

Naravno, cekam kraj..

Neko je rekao da 12. epizoda, relativno nije kraj? Ima manga dalje?

Manga je ongoing 12chapter trenutno.Anime se zavrshava oko 7 chap koliko se secam.

Izaso je i bluray rip od Arigatou:

Audio Codec: AAC

Video Codec: x264

(DVD/Bluray/MKV)

We have released 2 versions of this. 1080p (bluray rip) and a 480p which would be a normal quality. Just a note the 1080p versions are about 1.1gb each and require a newer computer for it to work. If you dont think you can play it get the 480p version.

Pitanje je samo kakav je prevod.

Review od random lika,al dobro ja realno ne ocekujem nista spektakularno,cist hack&slash.

Edit: Stizu nam i Ookami to Koushinryou 2nd Series i Zan Sayonara Zetsubou Sensei.

Najvishe ocekujem da neko fansubuje First Squad: The Moment Of Truth:

It is 1942. The Red Army is putting up a violent and effective resistance against the German invaders. 14 year-old Nadya is a medium. In a deadly air raid the girl is shell-shocked. Recovering from her concussion, Nadya discovers her new gift – the ability to foresee the “Moments of Truth” - the most critical moments of future combat encounters, in which one person’s actions will decide the outcome one way or the other.

Retko vidjamo WW2.

In Soviet Russia

Edited by Katsu

Paa...tvorac original novele Suruga-jo Gozen Jiai je pokojan.Tip koji radi mangu je ziv :P

edit:a shigurui je samo prvi chapter te novele.

naajs, samo shto vidim u trejleru vishe neke vitezove i melee krljanje nego staro dobro rafalno krljanje

Ima svega koliko sam ja video na drugim snimcima,al opet:

Nadya’s ability is indispensable for the classified 6th Division of the Russian Military Intelligence, which is waging a secret war against the “Ahnenerbe” – an occult order within the SS. The Ahnenerbe summons from the realm of the dead the powerful prince of darkness, Baron von Wolff.

HAHAHA Dobri stari japanci uvek mozes da racunas da imaju samonovanje nekog demona [:D]

Edited by Katsu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...