Rejz Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Kako sam obozavao ovaj crtani kao klinac :))) Toooriton :P I ja isto osecam da bi se smorio kao plovak kada bih sada gledao :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Kako sam se samo jezio kao klinac od one epizode sa zivim ostrvom koje jede ljude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Trenutno gledam: Basquash. Shangri-la. Hanasakeru Seishounen. Shangri-la ima zanimljiv 'mistican' pocetak. Basquash ima animaciju na vrhu. A hanasakeru seishounen, je, malo vise feminine, dramica. Ali gotivni su mi likovi i ceo zaplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 gledash 3 anime u isto vreme? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 @Dz: Ongoing su serije. Odgledao sam opet Haibane Renmei posle 5-6 godina i dalje mi je sjajna serija + ima jedan od boljih soundtrackova. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Ja sam ponovo malo pregledao Gungrave, uf koliko je dobar, pogotovo prva polovina :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Ja sam ponovo malo pregledao Gungrave, uf koliko je dobar, pogotovo prva polovina :D meni samo prva polovina i valja. posle 2-3 epizode zombi napucavanja sam obrisao seriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 meni samo prva polovina i valja. posle 2-3 epizode zombi napucavanja sam obrisao seriju. I meni je malo tesko palo, al izvuku dobro na kraju. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 meni je gungrave medju top 10 oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 meni je gungrave medju top 10 Pa i meni je. Mada mislim da nisam odgledao vise od 11 anima :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Upravo zavrsio Shigurui.... Surovo.... Brutalno.... Izgubljeno u prevodu. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Zar nije keva? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Ne. Usrali su sjajnu mini-seriju nedorechenim krajem... Fali bar jos 2 epizode... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Fenomenalnu seriju ... nedorecenim krajem ... al imas mangu da zavrsis. Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) Fali vise od dve epizode, ali tvorac je pokojnik, bolje od ovoga dobiti necemo. Ako je neko drugi preuzme dobicemo invaliditet. Serija sabiva. o/ Edited May 9, 2009 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 au a shigurui mi stoji na hardu da ga odgledam :( jel bash ono, nezavrshena\?? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Ima delimicno uokvirenu celinu. Pod delimicno mislim da je 90% serije razjasnjeno, a ta uvodna scena je ostavljena open for work. Ne moze da skodi, samo se publika malo smori pri saznanju kakav je kraj uzevsi u obzir kakva je serija globalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Shigurui je FENOMENALAN PIECE OF ANIME i totalno je hevi fazon u smislu da NE JEBE GLEDAOCA vec samo vozi nekim svojim putem nekom svojom brzinom... Za onoga ko je u tom fazonu nema bolje a opet za nekoga ko preferira potpuno drugacije anime ovo moze da bude zbun i smor... Svakako pogledaj prvih par epizoda pa kako ti legne! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 odgledacu svakako samo ne znam kad ce da stigne na red oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 e ljudi ae pomotj... kao klinac sam na 3k stalno vidjao pesmu iz animu/crtani kad su bile kao one pesme iz filma/crtanog shto sada pustaju svako jutro na cinemaniu... anyway kao neki super heroji sa neki letetjim "skejtevima" ili shta su vetj i svako ima neke posebne veshtine... ovo je najvishe chega mogu da se setim atm... ako neko zna, predlog mozhda... 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 odlucio da probam anime malo da gledam, pre sam jedino video ff advent children i vrhunski mi se svidelo. pitao ortaka sta da gledam i eto krenuo death note i prilicno je dobro iako mi smetaju neke sitnice, realno uskoro me ocekujte cesce na topiku :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 ^^ ovde si uvek dobrodoshao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Pa po tome sto si reko rambe, idi na jutjub, kucaj AMV i trazi redom dok cekas da se neko pojavi ovde ko zna. Dobrodosao, uz'i Karas. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 neka mu neko srezhe berserka, jedan DVD je cela serija i mnogo ce da nauchi iz tog pionirskog naslova i da se pripremi za novije i komplexnije serije i filmove... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 (edited) taj faj odgledala sam revolutionary girl utena malo je razvucheno, starija anima al ima dobrih psiho momenata, oko patoloshkih odnosa brat/sestra, prijatelja... i kraj mi se dopada... ne znam shta da kazem nije svachiji cup of tea al nekima ce biti ql pochela sam shigurui death frenzy - odgledah samu prvu epizodu tako da utisci kasnije, al odmah da kazem kako sam se odushevila crtezom i time da je svakom sporednom liku pridata paznja u crtanju kao i glavnima znachi super.... svako ima unique facu i to mi se mnogo dopada Edited May 19, 2009 by Dz oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts