Jump to content

Pistolj

Recommended Posts

Kupio sam ja ortaku skoro, pre par meseci upaljach pishtolj, beretta 92, za nekih 1000 i neshtositno dinara.. Od metala je, repetira se, ima identichan izgleda kao pomenuti pishtolj, i plamen mu je u fazonu brenera. Ortaku nije bilo sve jedno kad sam izvadio "upaljach" da mu upalim cigaru :)) A bilo ih je u Piramidi (NGB) u prvoj kako sidjesh sa trandze, pa sa unutrashnje strane. Bilo je i revolvera, ali sa njima ni dete ne bi prevario :)

bgwlogo3a9xs.jpg

Ma koji ce ti to qrac...nosices ga 2-3 dana i kada budes ukapirao koliko je to u stvari glupo da nosis sa sobom ima da se kajes sto si bacao pare na govno!Jedino ako planiras da ga drzis kod kuce kao ukras a ako planiras da palis cigare sa tim onda bih ti preporucio da kupis upaljac na trafici za 10 din YO! [:D]

P.S. Inace znam da je taj pistolj kostao preko 1500 din pre jedno 2 god...verujem da sada mozes da nadjes za manje pare. [;)]

Peace!

Znam ja lika koji prodajte takvo oruzje (ne upaljac, nego "lazne" pistolje). Ima isti oblik, tezinu, boju, karakteristike, sve je isto kao i pravi pistolj, samo sto radi na corke :)) Moze da se koristi prilikom snimanja filmova, ili tako necega... Mada, ne znam sta ce ti to, ako ti je zaista potreban pistolj nabavi pravu stvar...

zatvorite topic...skochice broj pljachki trafika i apoteka laznjacima...vidish ovaj roki mi je prvi sumnjiv i ovaj gotnex treba da se privede na informativni...lol za ortaka kad ga neko bude izvalio da je laznjak nabice mu ga kroz anus do grla !!!

@bad sta ce u teretani? da ukrade teg pa da kad ga neko keca vadi teg ?:P

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

pricao mi drug neki lik kako ima pistolj na gas .. i ja ga pitam shta s tim i to ... a on kaze da nekako radi na principu gasa valjda i da municija moze biti razlicita kao pusta suzavac,gas,sta vec,omamljivach i to .... moracu otici do njega da se raspitam pa cu ti reci .. a ako hoces bolje da se raspitash vidi u kalibru tu ima svega i oglasa i tako toga ....

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....