rokafela Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 da li znate gde ima da se kupi i za koju sumu? Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 mislim da stepa prodaje koliko znam, ako ga vec nije prodao. meni licno se ne svidja mis. cudan wheel Oo Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ovo je jedan od onih:"ovde chita vishe ljudi". Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 mousa imas u peggazu u ns mislim da je oko 1500 din Quote The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Valjda ima DL ... i mislim da je oko 25 evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokafela Posted April 26, 2005 Author Report Share Posted April 26, 2005 mislim da stepa prodaje koliko znam, ako ga vec nije prodao. meni licno se ne svidja mis. cudan wheel Oo nudio ga je on meni pre godinu dana za 2000, ali onda mi je radio mx300... anywayz, mislim da ga je prodao Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokafela Posted April 26, 2005 Author Report Share Posted April 26, 2005 mousa imas u peggazu u ns mislim da je oko 1500 din peggaz? aj budi malo odredjeniji... deo grada, adresa mozda i broj telefona? Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 www.pegaz.co.yu Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 ma inteli 4.0 je tedko sranje i nekako se krivi pod rukom...kupi ili inteli 3.0 (imam ja polovan) ili mx 518 imas ga kod rodica za 3900 dinara...ali samo 7 dana garancije jbg ustedis 1000din.ali i rizikujes Quote The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Koja je to fora sa sedam dana garancije za mx518? jel to nesto ispalo iz kamiona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Ja na Sweex tastaturu nisam dobio ni dana garancije, pa mi je sve bilo jasno kada se pokvarila posle dve nedelje. Ne znam za BGD, ali u NS samo najskuplje Logitech varijante imaju garanciju od godinu dana, one srednje 6 meseci, a najjeftinije imaju tzv "tehnicku garanciju", kako mi je to prodavac rekao. Preciznije, garantuju da radi dok ne pocnes da ga koristis, a vadjenje misa ili tastature iz kutije ponistava garanciju. Bah. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Ja na Sweex tastaturu nisam dobio ni dana garancije, pa mi je sve bilo jasno kada se pokvarila posle dve nedelje. Ja sam skoro probao neka dva sweexova misha, ne zna se koji je loshiji :) Sto se misheva/tastatura tice, naravno da ide garancija nesto na taj fazon, ali za taj mx518 recimo obavezno mora da ide godinu/dve dana ... To me je i malo iznenadilo da mozes da kupis neki sa 7 dana garancije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Ja sam skoro probao neka dva sweexova misha, ne zna se koji je loshiji :) Sto se misheva/tastatura tice, naravno da ide garancija nesto na taj fazon, ali za taj mx518 recimo obavezno mora da ide godinu/dve dana ... To me je i malo iznenadilo da mozes da kupis neki sa 7 dana garancije. pa ja kontam da je garancija tako mala zato sto nece da se cimaju......(da im vracas misa)ipak je to ogroman market(MAGA MARKET RODIC :D )......ili ih jednistavno boli uvo........sve u svemu kratka garancija ali i mnogo jeftinije.. Quote The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 U rodicu se ljudi kupuju samo prehrambene namirnice, sta vam je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 ja decko dobro razmisli...ortak moj ga je imao medju prvima u zemlji...davno je to bilo..upecao se na pompezne najave..izcimaom neku familiju iz evrope da mu ga posalje....kad ga je dobio hteo da ga olupa isto veche...dan danas ga u ruke ne uzima... nego sad sam bas i dosao u ovaj deo foruma da se raspitam kakav je taj mx518!!! vidim da ga ima kod nas vec...jel ga neko korostio...ne mogu da dobro ocenim po slicici..jel mu dizajn isti kao kod 500 i 510 ? ajde pliz neko utiske dok nevidim licno kakav je... Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts