hahaha Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 hodanje.....jos malo pa ce i to biti hobi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Sviram klavir,gitaru I sad shto izadje od vecih naslova igara u rpg,fps,akcionom znru uglavnom sve predjem.Tako to je neki treci hobi. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 muzicka produkcija, pivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 pa to ste nabrajate nisu hobiji nego stvari koje radite svakodnevno moji "hobiji" su : 1)igram w3 na netu 2)blejim na netu 3)blejim sa ortacima 4)vopi sa ortacima 5)voznja bajsa sa ortacima 6)svracanje do skole jednom ili 2 puta nedeljno 7)slusam muziku 8)slikam sve sto stignem sto i malo zanimjlivo ^_^ (sa dig. fotoaparatem) i verovatno ima jos stvari ali sad ne mogu da se setim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 pa to ste nabrajate nisu hobiji nego stvari koje radite svakodnevno moji "hobiji" su : 1)igram w3 na netu 2)blejim na netu 3)blejim sa ortacima 4)vopi sa ortacima 5)voznja bajsa sa ortacima 6)svracanje do skole jednom ili 2 puta nedeljno 7)slusam muziku 8)slikam sve sto stignem sto i malo zanimjlivo ^_^ (sa dig. fotoaparatem) i verovatno ima jos stvari ali sad ne mogu da se setim Pa ocigledno ne znas ni ti sta je hobi. Promasena tema. Sedi 1 kao i svi ostali samo jedinice. btw meni je rad hobi za sada. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 napisah lepo... radim:) nego izgleda da nemam hobi, hmm moracu da krenem da skupljam markice ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 studije takodje :D mada, aktivan sam kolko i sa pecanjem, odem jednom godisnje chisto da me ne bije maler :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 pored svakodnevnih aktivnosti koje su pominjane kao hobii pravi hobi mi je skupljanje dvx filmova a hobi proizasao iz toga je lemalje burazera kada te filmove da nekome i zaboravi da ih vrati kuci i voznja po gradu sa ortacima u vecernje sate, vise terapija smirivanja zivaca ali moze se reci da je prerasla u hobi Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 fax cisto iz hobij riba cisto iz hobija cs cisto iz bolesti net cisto iz bolesti zivim cisto iz dosade...:P @zivko aj izorganizuj neko pecanje ekipe sa rura..nije los predlog priznajte...hm ili mozda jeste :P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Numizmatika.... Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Prozivanje Dreadnought-a i Migshe. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Spavanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 sakupljanje karata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 1- zezanje po pubovima sa ortacima 2- plivanje 3- devojke na jednu noc 4- mmorpg (wow) 5- knjige (scifi, cyberpunk ... ) 6- internet 7- trashtalk on boards ;b Dosta drugih stvari nestizem da radim ... steta ali taj wow je bitch :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 fudbal po ceo bozhji dan :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 politika, cs, kladionica, igrice, wow[ kad ga kupim :] ... uglavnom nishta korisno ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 ono za pecanje ne bi bila losha ideja, ali dje da se okupe ta sva djeca, pola foruma je iz ns-a, a pola iz bg-a... pa poshto su u dotichnim gradovima reke prepune uraniuma koji nije zdrav pri ovakvom vremenu, a i ribe, chini se, imaju neke probleme sa plivanjem oko njega ( vishe ne plivaju ).... onda je to prob. Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 dobra ti je trojka, coll, naročito ako si u če Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 osim slikanja ili crtanja za svoju dusu tesko da bih mogao nesto opisati bash kao hobi. citanje knjiga nije hobi... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 heh skupljanje i zanimanje sa postapokaliptichnim i postnuklearnim .. knjige filmovi igre fotke :) ne znam ima tu nekakvog uzbudjenja sigurno na sexualnoj osnovi kad vidim onako veliku pechurku kako se uzdize :) mada kad bolje razmislim to onda nije hobi vec fetish :))) na zidu su mi okachene sekvence iz fallouta :P i nuklearna pechurka fudbal basket vopi komp net etc. i sl se podrazumeva pa i nije zanimljivo da se opsirnije opisuje... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 sad sam se sjebo. dajte definiciju hobija ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Kad sam video temu zabotovao sam se kao , ja nemam hobi , uvek sam kontao da je hobi pravljenje stolica od drveta u slobodno vreme il tako nesto korisno , kako to prikazuju u americkim filmovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 ...strcanje po mirisljavim sisama koje se wobluju podamnom.....posle toga pod tush.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 ...strcanje po mirisljavim sisama koje se wobluju podamnom.....posle toga pod tush.... Joj bre, pa jer smo vec pricali da ne treba prati pod tusem "Pan Erotiku" izgubi boju i nekako se smezura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts