Spu [RuR] Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 meni je to jadno ja sam ruzhan ovako a da me vidite tek ujutro kad se probudim sav krmeljav, i zabalvljen mislim, to je normalna stvar shto su je slikali bez shminke sa nekim sjebanim fotoaparatom i preradili sliku ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 nezam cini mi se da ima maloko i photoshop-a ali ipan BLJAk ,,,odvratna je ne bih joj dao ni basyu da mi okopa... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 ma jok. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 ne bih joj dao ni govno da mi chuva ©gOD :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Nije mi jasno to sto pishete jer znam da bi je retko ko od nas odbio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Jebo vas ja ! Sad sam se probudio, a sanjao sam nju, mislim ne da ja nju xxxxx, Vec, Radnja otprilike jedno 10 godina unapred: zurim se neshto i trcim kroz Nujork ne bi li stigao na ne-znam-ni-ja-shta i sudaram se sa njom i meni ispadaju neki papiri i ona mi tu pomaze da ih skupim,onda ja kao odlazim na neki vazan sastanak bla, bla,....i kad se vracam opet srecem nju i.......posle je sve bledo secanje zato shto sam se probudio. Cudno nikad nisam nju preterano voleo da slusham, niti da gledam njene spotove, a sanjao sam je...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 12, 2005 Author Report Share Posted April 12, 2005 Ne verujem da iko sa foruma voli da slusa britni spirs. Mada imaaa pojedinaca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 ...bi jebali i babu bez jedne noge.. uuu nasty... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 secate se slika onih desetak grobova shto su im uradili totalni makeover? Posle toga verujem u sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Ne znam koliko sam normalna ali mogu da probam... Ako mislis kako joj je tako mlitavo dupe i puno celulita na onoj slici gde oblaci suknju a na onoj gde lezi na stomaku nije to je zato sto joj je suknja stisla dupe. Bilo kojoj devojci da stisnes jedan deo koza narocito na butini ili dupetu bice slicno a i postoji neki lak za kozu. Kada ga isprskas po telu koza ti je zategnuta i sise i dupe mnogo cvrsce stoje. To uglavnom stavljaju manekenkama, narocito kada nose kupace ili donji ves. soo much foul language ... tisk tisk tisk Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 auuuuuj jbt koji uzas ne znam dal ste videli u skandalu kakve su nase bez sminke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 ajoj brutallity ppp Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Odvratna je u oba slucaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Ona je i dalje moja muza i moja zvezda vodilja sto je vise vas koji ju ne volite to vise za mene... mmmm ^^ ^^ Reci im Azdo... postali ste k'o ljubomorne zene, chantrare i tarabushe. dobar deo vas bi joj ga metnuo i da izgleda gore od ovoga i to ne zato sto vam se svidja, vec zato sto dobar deo vas UOPSTE ne metje. ostatak bi joj ga metnuo zato sto je Britni. a pola ovih fotki je fotoshop. neko ima milione, zivi od svog izgleda a ima celulit, mlitavo babsko dupe, cibulje na pola lica i oziljke po vratu i licu... pffffffff... pa ni Ameri nisu dotle stigli, takva pevaljka ne bi prosla ni u Drenici, a ne u Kaliforniji. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 word drale heroju moj ! ,a ovi pundravi klinci mogu samo da prde po forumu Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 12, 2005 Author Report Share Posted April 12, 2005 auuuuuj jbt koji uzas ne znam dal ste videli u skandalu kakve su nase bez sminke Citas skandal?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 what ledra said. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 ochajno... ali njena seka moze da prodje, samo josh malo da joj porastu sise. :))) imas pravo!!! a britni??? odavno je ona svoje zavrsila.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Jep, odavno je vreme da se ona njena mala sestra baci u promet. btw Chule, znash da se Deniz Richards razvela? Smatraj se obaveshtenim. Ko pre devojci... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 znam wule, znam :)) u toku sam:) vec je kontaktirana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 mene kontaktirajte kad djesici simpson amputiraju mozak alal vera Ignis Dei:) btw britni ima najpozeljnije telo na svetu.u bukvalnom smislu!vecina onih koji se odluce na plasticnu hirurgiju a traze naki uzor,bira britni!jeaaaaaaa:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Magija shminke: Lady #1 Lady #2 Lady #3 Lady #4 Lady #5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 mene kontaktirajte kad djesici simpson amputiraju mozak To je davno obavljeno. Nisi u toku uopshte. Bash videh njen kalendar juche u mamutu... mmmmmmm, devojchice! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 ali ona i dalje pricha!jezik bre mislio sam na jezik...ne nene jezik....ej Wulfgare ajde bre cuti Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 ne podnosim britni ali ne mogu ni da je hejtujem, posebno sada kada je trudna i udata... ali samo da se zna, once you're gone black, there's no turning back ashanti amerie Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts