Jump to content

Constantine

Recommended Posts

Gledao sam ga sinoc na divxu ono.. sta reci ... nova teorija o balansu izmedju dobra i zla i pogled na religiju ... mada je i pomalo smesan, mislim ima smesnih scena, npr kada se lik projektuje u pakao da nadje neku ribu ili na kraju kada isteruje Sataninog sina iz devojke recitujuci nesto iz Biblije.. i tako.. al u svakom slucaju nije trosenje vremena... ko ima sansu nek pogleda...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

gledao, smorio me, ali ni priblizno glup kao film koji odgledah sinoc na divxu...sori na ot-u ali moram da se ispraznim:)...elem nacionalno blago i nikolas kejdz su glupi kao kurac:)

nije tolko losh national treasure dule, jes da ima ogroman broj rupa, i da on krade onu povelju na keca,al opet :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Gledao sam ga sinoc na divxu ono.. sta reci ... nova teorija o balansu izmedju dobra i zla i pogled na religiju ... mada je i pomalo smesan, mislim ima smesnih scena, npr kada se lik projektuje u pakao da nadje neku ribu ili na kraju kada isteruje Sataninog sina iz devojke recitujuci nesto iz Biblije.. i tako.. al u svakom slucaju nije trosenje vremena... ko ima sansu nek pogleda...

To je dokaz koliko je hrishcanstvo smeshno ...

Interesantno je da sam mislim po prvi put (a mozda i ne) uspeo da odem na film bez preteranih ocekivanja, znaci skroz u fazonu - idem da ubijem dve chuke i nagledam se specijalnih efekata.

Da li zbog toga, ili zato sto film generalno nije los, Constantine mi se dopao. Ne kao neki drugi filmovi, ali moze da prodje. Sigurno ce ljubitelji stripa imati sta da zamere, pocev od mesta odigravanja do samog Konstantina itd itd, ali film ima dobre efekte, prica nije toliko losa (kapiram da je to zbog stripa), tu je i Rejchel ... to je to.

Ima rupa (Cesto Dzon vadi neke prangije dok ga drze kojekakvi monstrumi koji ne vide da on to pokusava da uradi, pa onda ga pustaju na uvidjaj da dzara po stvarima iako nema veze sa panduracijom itd), ali su dosta manje izrazene nego u drugim filmovima.

Animacije krila su odradili odlicno, "Lu" je fino odradjen karakter i vrhunski je ono kada Konstantinu izvuche "katran" iz pluca ... Pa ono kad prolazi kroz slomljeno staklo je isto odlicno ...

I eto ... tako nesto svasta ... al' to su moji utisci ukratko.

Inace, ispred ulaza u halu se vrteo neki trejler za film The Cave ... sta je to, zna neko?

Filmic je ok, ima nekoliko dobrih momenata. Efekti po meni nisu nishta posebno, dok je gluma naprimer sasvim ok - pogotovo djavo :)

Sam scenario iako u principu nema rupa, nije nishta posebno. Od efekata bih izdvojio krila - danshnjim 3D modelarima nije teshko napraviti tako neshto, ali ipak mnogo dobro izgledaju [:)]

А в чем сила, брат?

ima neko DVD rip na CDu od vas.....voljan da nasnimi?

dvd ripa nema, samo TC, i ne znam kakav je kvalitet

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ortak ima neki rip konstantina gde je titl "ugradjen" u video fajl i kvalitet je ocajan. Znaci zaobidjite u sirokom luku i sacekajte neki bolji rip.

BTW, sad mi pade napamet jedno pitanjce ... jel na kraju filma Izabel se vrati medju zive, ili je Kosta ;) samo posalje u raj? If ono prvo, onda kako su izregulisali citav taj deo prica bila je mrtva skocila je sa zgrade a onda je odjednom ozivela ili se "Lu" ;) potrudio da sve eventove okolo toga skroz izbrise?

planiram da sutra odem da pogledam film na big screenu i ocekujem da bude ok s' obzirom na trailere i ostale reklame koje se stalno vrte na MTV-u, Pinku itd. ....Mada ne znam da li da idem jer je sutra veliki petak i nishta ne treba da se radi (ja i ovako nishta ne radim) pa ja razmishljam da napravim izuzetak... :))

onaj novi akcioni film, Kostadin'

Ovo je odlicno, ne znam kako sam to propustio :))

Sto se Velikog petka tice, stos je da ne radis nista tipa pletesh, heklas, cistis kucu, okopavas bastu i slicno, gledanje filma je cista razonoda, to je valjda ok.

film je ocaj :( veliko razocarenje za mene... dijalozi losi... gluma ispod proseka... likovi totalno nerazradjeni... prica je imala takvog potencijala ali je sve lose odradjeno... sve je smuseno... i naivno pre svega... efekti su ispod proseka pogotovo 'borbe'... mada na kraju je super scena kad se kianu probija kroz demone sa ukljuchenom lampom i onom nabudzenom shotkom.. ali avaj to traje 3 sekunde... akcija nije... triler nije... drama nije... njesra jeste...

fallout_table.gif

ma skenj mi bio shto je ovo jos jedan film cije si najbolje sekvence mogao da vidis u reklamama...bzvz

edit: kad kod nas stize sin city? impresivna ekipa glumi... gledao sam neke shotke mozda zaista bude dobar :)... ovaj put necu gledati reklame

fallout_table.gif