Guest Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 M@kER,Apr 6 2005, 00:24:06] el mislish da bi neko sedeo i unosio 3 miliona kombinacija u tikete? koliko sam shvatio, postoje neki listići koji su predviđeni za igranje više kombinacija odjednom.. kao što neko reče, da im se pojavi baja i ponudi im tri miliona u kešu, odštampali bi mu listić na kome piše SVE KOMBINACIJE MENI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 A MENI TREBA SAMO 200E ZA TELEFON JOJ JEBEM TI ZIVOT! pa zato ti bog i nije dao da dobijes sedmaju..mislim, ko je vido da se na mob daju tolke pare.....kad budes bio racionalan i 200e namenio na hamburgere, kurve i video igre, tada ce i tebi krenuti u zivotu... inace da, drzava je uzela pare, a najbolji dokaz za to ce biti to sto SE NIKADA NECE JAVITI/POJAVITI TAJ KOJI JE DOBIO CASH......cak ni slucajno, kao ono provalio ga komsiluk jer je u sredu ujutru dotero svemirsku stanicu MIR ispred gajbe na travnjak i to....mislim, NEMOGUCE je sakriti TAKAV DOBITAK, slozicete se samnom... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 M@kER,Apr 6 2005, 00:24:06] 1 milion ode na pichkematerine gari dobije sveukupno 3 miliona ili manje zashto bi kupovao gomilu tiketa el mislish da bi neko sedeo i unosio 3 miliona kombinacija u tikete? stvar je jednostavna popunis sve brojeve na jednom tiketu i izvadis iz koferceta 3 milke i platis uplatu i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 evo kako je dobio on je odigrao dobitne brojeve Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 xexe pa bas se vidi na slici Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 ma daj ljudi ja jos nisam sreo ni jednog coveka koji je rekao ma sve je to ok neko ima srece neko nema a cela srbija igra loto (iako je namesteno) Ljudima zinulo dupe za pare i vec znaju unapred da su sanse da dobiju mnogo male i onda sve pricaju ma to je namesteno to drzava uzima pare a svi igraju jer svi duboko u sebi veruju da ce bas njih da usere A neko je veceras upao u septicku jamu ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 ne kapiram zasto svi za sve napadaju dinkica? nisam glasac G 17+, a jos manje clan, tj. ne branim ga zbog toga, ali ne razumem pomamu dinkic ovo, dinkic ono odjednom je covek postao dezurni krivac kad dobijem proliv dinkic je kriv i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 ja sam dobio sedmicu. skeniracu tiket. ostavicu ga sutra na forumu. sad idem da popijem pice. gistro. jebiga. mozda je taj sto je dobio vec mrtav. ono. prirodna smrt i te fore. ipak jebote. 3000000 evra. stan. kuca. auto. put na bahame na 2 meseca. i ostane ti milion ipo u steku. jebote. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 sta ako se toga dosete nekoliko milionera (npr. 10) i onda bude izvuceno 10 sedmica i onda oni medjusobno dele sumu odredjenu za sedmicu pa umesto ceriri miliona digne svako po 400 000 e, a svako od njih da 3 mil. onda ce svako od njih da baci atomsku bombu na prodajno mesto u kojem je kupio taj "dobitni" listic. ili avaj, stavice kasikaru u usta likovima koji su im prodali doticne "svekombinacije" tikete. simple as that. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 3 mil i nije neka cifra, ako hoces da divljas to se lako istopi treba uloziti veci deo novca u obrt i nekretnine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Jebena sedmica je izvucena...... Ode plata u tri lepe Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 3 mil i nije neka cifra, ako hoces da divljas to se lako istopi treba uloziti veci deo novca u obrt i nekretnine Oh, master of the obvious... e bedak... bash sam hteo da kad dobijem sedmicu napravim seriju edesi.co.yu hummera... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 3 mil i nije neka cifra, ako hoces da divljas to se lako istopi treba uloziti veci deo novca u obrt i nekretnine Kupis jedno 5 stanova u BG i 5 u NS i iznajmljujes po vrlo povoljnim cenama. Ladovina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Sa tom lovom mos sebi da sredis zivot ko Hju Hefner....to bi bila investicija!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Theory... Ti si kao neki mnogo pametan... Ti sada kao znas da je namesteno.... E ajde ne seri... Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Sa tom lovom mos sebi da sredis zivot ko Hju Hefner....to bi bila investicija!!! chitash mi misli Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
krca.dbl Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Sa tom lovom mos sebi da sredis zivot ko Hju Hefner....to bi bila investicija!!! Odlicno razmisljanje ... Posto si mi dao ideju kako da potrosim 3 milke ... dobices 5% i 30 dana godishnje na mom ranchu P.S. Nadam se da se ne zna ko je dobio 7 II P.S. (mislim da je wanderer) Stvarno si dobio sesticu ???? Quote KrCa <3 male dechake !!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 Meni samo nije jasno kako neko ne bih bio zadovoljan sa tooolikim novcem... Ja bih sada bio srecan barem sa sedmicim posto za par dana idem u Bec na ekskurziju... Ala bi mi to bio provod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 mislim da ste u zabludi oko toga šta se može uraditi sa tri miliona evra.. teško da može playboy mansion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 Sta ce ti kad sa tolikim novcem mozhesh da karash nashe najbolje ribe dok ti kita ne otpadne :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 E uzeo sam i otishao... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Samo jos jedna stvar. 100% znam da onaj koji je dobio imao para sam za jednu kolonu. Pa vi sad vidite. E to je kenjanje ! ! ! ;) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Ko god da je dobio ja mu zalim GL+HF sa 4 miliona evra.... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 pa 100% da ce dobitnik da ostane anoniman..Mislim ko je lud,da u ovoj zemlji,javno otkrije ko je i da bude u svim novinama i na TV-u..Ali opet,posto ce Drzavna Lutrija Srbije da kaze da je dobitnik zeleo da ostane anoniman,ko zna kod koga su pare otisle,tj ako niko nije video dobitnika,ko moze da tvrdi da pare nisu podelili izmedju sebe.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 ma treba bre otvoriti lanac prodavnica bilo chega, da postanesh poznat po bilo chemu i zhvish kao car od tvoje investicije.. a druga opcija je da 2 mil stavish u banku i orochish, a sa mil se nakupujesh kutja, kola i svega slichnog ( ne pricham o kutjama od 1.5 mil, nego o nicve fancy kutjama od 200 000 e, auto 50 000, nameshtaj 150 000, elektronika 150 000 , tri flashe kisele 170 din... i sl ) Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts