Jump to content

e. cartman

The X
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About e. cartman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. e. cartman

    F1 2005

    da mi je neko rekao da ce Alonso da bude sampion oterao bih ga u 3 lepe...
  2. kad smo vec kod ceskih piva jel' probao neko "Bernard"? rec je o crnom pivu.donela mi ortakinja kad je bila u Brnu. ono je umetnost kako su ga napravili. po mom skromnom misljenu je ovo najbolje pivo (nisam jos probao Ginis, ali ne verujem ni da cu ga probati ovde, jer ovaj nas bajat Ginis i onaj u irskom pabu su nebo i sesir, tj. u ovom slucaju sesir i nebo).
  3. e. cartman

    F1 2005

    nema sta da bude interesantno kad je Alonso vec osvojio titulu
  4. e. cartman

    F1 2005

    sutra turska, a nece biti struje u pola grada. nazalost ja sam u toj polovini
  5. ja sam razbio zastitu sa original Metallice alkoholom 120%.
  6. kad procenis da njeno uzbudjenje dolazi do vrhunca menjas pozu, i to je to. par puta promenjena poza ce rezultirati svrsavanjem ribe... javi da li si uspeo da je zadovoljis
  7. hahaha xenomorph, stvarno si me nasmejao sa editovanjem posta
  8. e. cartman

    F1 2005

    Barikelo nece pokazati nista, jer nema sta da pokaze.rodjen je da bude 2. vozac. nego sta mislite kako je sada malom Masi? Sumi ce da ide u penziju za godinu-dve, a do tada ce klinac da skuplja iskustvo u ferariju kao drugi vozac. kad ode Sumi, mali bi mogao da explodira kao vozac (ne mislim bukvalno ).
  9. e. cartman

    Scareface

    izgleda strava, samo da ne razocara kao Driv3r.
  10. e. cartman

    F1 2005

    VELIKA VEST: Barichelo ide u BAR 2006, a njegovo mesto popunice Masa (koji je ranije vec bio test vozac). Sad sam cuo na BK. kad vec Sumi nece biti sampion u ovoj sezoni, neka bude Alonso; samo da nije onaj smarac Raikonen.
  11. ma de nema. imas welcome to the jungle i killing in the name i sl. ponovo imas rock radio stanicu.
  12. RBR od relija porsche unleashed od trka sportskih automobila
  13. ne moze to da se namesti, ali kad se naviknes nije tesko. malo mrdnes misa i namestis najbolji ugao kamere. fixna kamera ne postoji, koliko mi se cini. mozda gresim.
  14. ja koristim corbu za zippo za aftershave koliko dobro mirise salim se naravo postoje 3 NIVEA balzama posle brijanja i svi su bez alkohola (tako da nema iritacije koze). od toga su 2 bez mentola (beli i plavi) i jedan plavi sa mentolom. ja koristim beli bez mentola (mrzim mentol) za osetljivu kozu iako je nemam, a on ima tako neki blag smekerski miris da ti dodje da nategnes bocicu:)). svaka preporuka.kosta 350-400 kinti. ako ne zelis bubuljice i iritaciju koze jako je bitno da imas j*beno ostar brijac takodje.
  15. ja sam je uzeo ovo su prvi utisci posle sat-dva igranja grafika je malo bolja od VC, ima par nekih gotivnih efekata, ali to je otprilike to sto se tice poboljsanja. po meni blago razocaranje donosi atmosfera igre tj. u VC je ona na visem nivou. sto se tice zahtevnosti ja je guram sve na very high sem anti aliasinga i imam nekih prosecnih 30-ak fps-a sa 9600 XT athlonom 2500+ i 768 Mb rama, tako da vi sad vidite koliko je otprilike zahtevna...onako osrednje.cini mi se da su mogli odabrati bolji izbor pesama za radio, ali sta je tu je. moja ocena je oko 85%. ajde pa postujte svoje utiske
×
×
  • Create New...