Shekk Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 isti slucaj kao za i sve ostale neo-geo igre, sadrzaj onog fajla za koji sam okacio link, neogeo bios spucaj u folder sa metal slug romovima... i proveri da nemas neoragex romove :) i za neogeo igre skini nebulu ili kawaks ili stagod :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ne vredi, i dalje sam retardiran. error: unknown option -metal error while parsing cmdline Iscimaj vodoa on je meni dao site gde da skinem biose i poubacujes ih u roomove i to je to radice ti samo onaj prvi metal slug . Bar meni samo taj radi . pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Treba bez minusa, dakle mame mslug I da, taj folder (ili zip) mora da se zove mslug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ahahaha ne bi mi palo na pamet da si ti zapravo kucao -metal slug :) svi romovi koje mozes da skines dolaze u zip fajlu koji vec ima odgovarajuce ime za mame a sada pravac svi www.romnation.net ili www.romhustler.net \o/ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 lol, smetn'o sam s uma da je Metal Slug serijal pravljen za Neo Geo ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 \o/ taj mortal na automatima je uvek izgledao bolje od sege i bio je tezi da se predje... da nemam ispit za 8 sati sad bi ga skino :)) ostaje za veceras :))) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Sve na automatima je izgledalo bolje od onog na konzolama, jer je prvo rađeno za automate a ostalo su portovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Kako da pokrenem Metal Slugove 4 i 5??? Skinuo sam fajlove sa rom-world-a, jedan je te Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 koliko se secam morash da skinesh josh neke dodatne fajlove za sam mame, neko ko zna ce sigurno objasniti, naravno mozda ni moje pamcenje nije shto je nekad bilo:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 http://forums.emulator-zone.com/showthread.php?t=3932 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Jbte, koji je ovo rocket science... Ok, skinuo sam taj MAME32k 0.90 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Skinuo sam nekakav Mame32 Plus! 0.113, Metal Slug 1 i još nekoliko igara. Raspakovao sam ih i ubacio u roms folder. Sve igre prepozna korektno osim Metal Slug. Probao sam i refresh ali i dalje ništa. Nemam pojma koji mu je... Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) Provalio sam u čemu je problem. Trebali su mi BIOS fajlovi. Evo link ako nekome zatreba. Još samo da pitam da li je bolji Mame32 Plus! ili [Neo] MAME32 Plus! Edited March 20, 2007 by Myst Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 engine je isti, ostalo je samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 (edited) Počeo sam da smaram ali koga ću ako neću vas :) Našao sam u mojoj kolekciji diskova tri CD-a sa romovima pa sam se bacio na testiranje. Koristim Mame32 Plus! 0.113 i [Neo] MAME32 Plus! 0.95 i imam dosta problema i sa jednim i sa drugim. Mame32 Plus! ima gotovo sve igre na listi ali dosta igara ne mogu da pokrenem među kojima su Metal Slug 1 i 2. Pokrenem igru, pojavi se intro screen i onda iskoči u Win. Sa druge strane [Neo] MAME32 Plus! radi savršeno. Sve igre koje sam probao rade, dosta brže skenira roms folder ali imam nekoliko problema druge prirode. Najveći je što ima veoma malu listu igara tako da neke od mojih omiljenih naslova ne mogu da igram pa vas pitam dali je moguće apdejtovati nekako listu igara. Edited March 21, 2007 by Myst Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 U svakoj novoj verziji mamea (dakle pričam o bazičnom mame-u na čijem end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Hvala voodoo na pomoći, sada mi je sve mnogo jasnije. Zvanični MAME32 mi nikada nije pravio probleme ali ko će danas da visi u command prompt-u. Ovaj MAME32 Plus! je pun bagova pa nije ni čudo što izbacuju update svaki dan. Problem je u zadnjoj verziji 0.113u1 na kojoj ne radi pola igara, pa sam skinuo sam malo stariju verziju (0.113a) i sada sve radi savršeno. Još mi samo preporuči kakav dobar space shooter pa da se bacim na uništavanje tastature :) Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 da li neko zna sta da radim sa ovim :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Skini BIOS i ubaci ga u folder "bios". Tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 skinuo sam sa neta ali o5 isto :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Nisi lepo skinuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 skinuo sam sa torrenata i program i bios u paketu.. instalirao i o5 prijavljuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alu- Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Hustlerrom.com Romworld.com I Btw skinite emulator Project64 Ima najbolje preformance a i ja ga koristim sasvim je ok i brz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Ok, upravo sam proveo preko pola sata citajuci svih 7 strana ovog topica. Zanima me sledece: Koje ekstenzije rade na xPSXe.(Nadam se da je to emulator koji pusta Tekken3, znam da ovaj koji ja koristim u sebi ima PSX ali ne znam sta mu dodje ovaj prefix i sufix kod vas). Jel pusta samo .iso fajlove ili moze jos nesto?Ako moze-koje su ekstenzije u pitanju. Btw, nisam isao ni na jedan link koji ste dali, izvinjavam se za to, ako ima neki gde je to lepo objasnjeno turite, bice dovoljno.Fala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Ako imaš fajl u nekom drugom formatu a ePSXe neće da ga pusti direktno, montiraj ga na virtuelni drajv preko Daemon Toolsa ili Alcohola pa u ePSXe-u otvori taj drajv, kao da se radi o fizičkom CD-u. Pošto emulator može da pušta i imidže i drajvove direktno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts