kolelale Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Turnir je osvojila ekipa u sastavu: high kobrica Noname s1me denis - penis u finalu su pobedili ekipu koju je predvodio heav ekipe su izvlacile cice iz Red Bull-a i doneli high-u prilicno srece sa cak trojicom kragujevcana. Dobar utisak su ostavili svi a narocito u finalu na de_train s1me sa snipom i denis. najvise red bull-a je bez popio sakal Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 denis - penis Lol Kada se sve to završilo i koliko je ekipa bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 kobrice zao mi je nisam mogao da dodjem imao sam probleme u svakom slucaju svaka cast :) Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Jbg brate ali da si dosao pitanje dali bi se ista promenilo,kole je u pravu High je odlican orga a nas 3-ica smo uigrani pa tesko da je moglo da se desi nesto nepredvidjeno a za malog denisa sve pohvale,mali je izuo narocito sa m4a1 I poz za moga Glavatog Simu - Sakala,he he nosati vidimo se u skorije vreme Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 bravo ljudi odigrali ste veoma dobro sve pohvale gg a ekipa red bull je bila u sastavu: watch:. (moja malenskost :D ),baxuz,heaven,dYle i sakal hunter...:) sve pohvali sakalu najbolje je igrao od sviju :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 E a o chemu se radi ? =)) /me pao s' marsa ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 go back then :) :D Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 GG Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 bravo ljudi odigrali ste veoma dobro sve pohvale gg a ekipa red bull je bila u sastavu: watch:. (moja malenskost :D ),baxuz,heaven,dYle i sakal hunter...:) sve pohvali sakalu najbolje je igrao od sviju :) a i koji je popio najvishe redbulla Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Koji je loodak onaj Shakal stvarno nije zdrav koliko je red bulla popijo ajde sakale javi se da znamo dali si u vinkli.HE HE HE Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Kada ce moci da se vide oni snimci sa tura? Pozdrav Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 E a o chemu se radi ? =)) /me pao s' marsa ;) kolko sam ja skontao igraci su se prijavili i onda su od tih igracha randomly pravljene ekipe? Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Kada ce moci da se vide oni snimci sa tura? Pozdrav pa video sam da su snimali neki ljudi...iscimacu koleta danas/sutra pa cu videti da nabavim snimak Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 pa video sam da su snimali neki ljudi...iscimacu koleta danas/sutra pa cu videti da nabavim snimak E to bi bilo super!! Pozdrav Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 a i koji je popio najvishe redbulla svi su popili po 3 sem mene ja sam 2 nisam mogao vise da pijem posto sam stalno isao u weseli centar Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 svi su popili po 3 sem mene ja sam 2 nisam mogao vise da pijem posto sam stalno isao u weseli centar a pre toga 3 coca-cole si skokao sve u svemu bilo je super zazanje..a shto se tiche snimka postovacu ovde kada ga nabavim Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaXuz Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Ma bilo je extra :P Sve je bilo lepo dok ja nisam igrao finale i malo nervirao okolinu :D Quote ..::BaXuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Eh ahahahhaa morao sam od muke da pijem red bull,LOL..zbog one 2 slatke cice sto su drzale prezentacije o red bull-u...inache jbg. nismo imali sretje a i odlichno smo igrali,sem sto smo malkice posustali u finalu...prednost je bila na njihovoj strani jer su njih 3ojica iz KG-a igrali zajedno + high ,ali svaka cast na borbenosti moje ekipe ,i tako..a sto se tiche toga koliko sam red bull-a popio,hahah pa nisam spavao jos od subote ,sad cu da idem da spavam (ponedeljak)...ovo ono ,aj pa se gledamo na nekoj drugoj hmzz. da kazhemo "zhurtzi" ,ako bude ista ekipa kao sto smo sada imali,mislim da uzimamo sledetji tur ,poz svima i hvala vam sto ste bili P.S. Pozdrav za mog drugara nosatog kobricu iz KG-a Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 sve u svemu mi ne bi smo dosli do finala da nije bilo sakala :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 E to bi bilo super!! Pozdrav kahm..bas je "atmosfera je super" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Hvala sakalu sto nam je nabavljao RB, popih 4 komada min... nisam spavao posle toga 40 sati p.s. Nisam do sad pio energetska pitja jer sam mislio da je sve to marketing, ali rb me je uverio u suprotno... :) Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 e ako neko hce demoe sa tura cisto da zna da ih nema pa tako.POZ Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Mali denis je odigrao cs zivota... kenjalo ga je za 3123 medalja... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 e ako neko hce demoe sa tura cisto da zna da ih nema pa tako.POZ mislim da greshish ... ja mislim da ih ima Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Nice je bio tur Od onih Red Bull-ova samo mi se pripishalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts