VELIKI KURAC Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 kako zivim u stanu ne mogu da drzim zivuljku(ne da mi mama), ali oduvek sam zeleo kucu:J kakve veze ima gde zivish - uvek moze da se nadje mesto za zivuljke Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Dva psa.Nemackog Ovcara i Pulina.Oboje su otrovani.I od tada ne zelim da vidim nikakve zivotinje u kuci. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 kakve veze ima gde zivish - uvek moze da se nadje mesto za zivuljke dzabe kad ja to ne mogu da objasnim mojoj mami Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Imo hrcka 2 meseca pa ga dao nekom Suvise smara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 kako zivim u stanu ne mogu da drzim zivuljku(ne da mi mama), ali oduvek sam zeleo kucu:J jesi oduvek zeleo kuću ili kucu? :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 imam macku -seku ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Imao sam 12 hrchkova... jebiga muzhjak otvorio kavez ( pametan bio mamu mu ) i provalio kod zhenke... kewl... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 a tkog tvog dalmatinca bih odradio hmmmmm........znam sa ASOVOM tupim Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 a tkog tvog dalmatinca bih odradio hmmmmm........znam sa ASOVOM tupim Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 imao sam stvarno dosta razlicitih zivotinja ali najduze se odrzala sadasnja macka koja ima jedno 10dina i vise se ne maci a ja nisam zadrazao ni jedno mace od prethodnih generacija :( i za tih dugih 10 dina naucila je sama da otvara vrata :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2005 Author Report Share Posted March 29, 2005 Imao sam 12 hrchkova... jebiga muzhjak otvorio kavez ( pametan bio mamu mu ) i provalio kod zhenke... kewl... he he zajebao te... i kako je uopshte otvorio kavez??? strong & smart.. Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ja imam sharplaninca koji lich bukvalno na medveda :) i zovem je `Meda` :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Trenutno nema nista, imao sam macku 13 god. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 A ako neko nabavi dilera mungosa, neka mi javi, zaboravih to da spomenem :) Inace sam od zivotinja imao psa, tri macke, papagaja dva ... sad je "spala knjiga" na jednog papagaja, i to je treci po redu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Trenutno imam samo kera, a dosada sam imao gomilu zivuljki izmedju kojih su razne ribice, kornjache, hrchci i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2005 Author Report Share Posted March 29, 2005 A ako neko nabavi dilera mungosa, neka mi javi, zaboravih to da spomenem :) Inace sam od zivotinja imao psa, tri macke, papagaja dva ... sad je "spala knjiga" na jednog papagaja, i to je treci po redu. znam jednog lika koji valja mravojede ljudozdere... jel' moze to? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ne, nece da mozhe ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ...mravojede ljudozdere... Losha ti je logika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Prase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2005 Author Report Share Posted March 29, 2005 Losha ti je logika... fora je iz futurame "Now who will feed my maneating anteaters!?!?" bolje zvuchi na engl. Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 a tkog tvog dalmatinca bih odradio hmmmmm........znam sa ASOVOM tupim Aj se nadjemo negde pa da ti ja odsrafim glavu a?!?! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Ko sta radi ovaj zeki samo 'oce da se bije ... ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ,Mar 29 2005, 14:36:30] jesi oduvek zeleo kuću ili kucu? :) oduvek sam zeleo kucu, mada nemam nish protiv kutje Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts