Jump to content

Alkohol vs marihuana

Recommended Posts

legalizovati

oporezovati

striktno kontrolisati i josh gore kazhnjavati bilo koga ko zasere bilo sta dok je pod uticajem

=o)

pametno nema sta... (bez ironije)

kontrolisati uvoz i sta se prodaje

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sede Ceca, Kolina i Laza u Insomniji i piju pivo. Ulazi tip na vrata, vadi automatsku pusku i svo troje izreseta, tek ce masa iz kafica: To Lave!!!

Koliko ja znam marihuana nije zakonom odobrena u Holandiji vec se tolerise i to samo u nekim gradovima. Tacno je da u Amsterdamu lezerno udjete i kupite vuju, cak i pechurke, ali kazem to se tolerise, i bas mislim da je samo u Amsterdamu. Moguce je da nisam u pravu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Gledao sam neku emisiju na jesenjinu mislim, uglavnom kaze se da je marihuana sve popularnija medju novim generacijama i da se uzivanje u alkoholu smanjilo, a marihuana povecala.. jedini problem naravno je sto je marihuana nezakonita.. sto opet vraca na pitanje ozakonjivanja i ovog poroka kao sto je uradjeno u holandiji... misljenja?

hmmm sta reci ? Meni je bolji izlazak kad se napijem ali s druge strane marihuana je bolji trip [:D]

eee ma to je sve ok .. samo ne treba legalizzzze i to ...jer onda ne bi bilo zanimljivo ili bi ... ko zna ......... ali u svakom slucaju restekp 4 Cannabis culture...

... an move on that way .......

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....