Zwerko Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 To sam bas ja hteo da kazem, dakle definitivno nece oni vise raditi sa Nvidiom. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Prvo je isao telop (sp?) za Pakom, pa onda za ATI :) Ma ja mislim da je tu neko umesao prste :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 Pazi Sefe, nemo' sad da oklevetas nekog, ce da dodje Velja da te isutira ;) Jel' zna neko zasto su odustali od nVidie bas sad, kad je ova napravila dobru seriju kartica? I zasto se na ovoj strani samo moj IP vidi? :) Vi to imate nesto da krijete? =) (Ok ok, znam da ste svi admini) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Jel' zna neko zasto su odustali od nVidie bas sad, kad je ova napravila dobru seriju kartica? Mozda im je Ati rekao neshto shto mi ne znamo? A mozda im je Nvidija rekla neshto shto mi ne znamo? :) Interesantno je da se priblizava datum kada bi trebalo da se pojave nove revizije kartica, a oba proizvodjacha mudro cute. Za Nvidiju znam da ovog leta nece izbacivati sledecu generaciju proizvoda, a shto se tiche Ati-ja svi ochekuju r500... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 I zasto se na ovoj strani samo moj IP vidi? :) Vi to imate nesto da krijte? =) Koliko ja znam fora i jeste da vidis samo svoj IP a ne i tudje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ^ nope :P ako je mod na ovom forumu vidi sve ipeve osim admina ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 A pa onda je jasno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 Mozda im je Ati rekao neshto shto mi ne znamo? A mozda im je Nvidija rekla neshto shto mi ne znamo? :) Interesantno je da se priblizava datum kada bi trebalo da se pojave nove revizije kartica, a oba proizvodjacha mudro cute. Za Nvidiju znam da ovog leta nece izbacivati sledecu generaciju proizvoda, a shto se tiche Ati-ja svi ochekuju r500... NVidia je skoncentrisana na Playstation 3, dok ATI razmislja o XBox-u 2. Realno, taj R5xx i nece imati neku konkurenciju - sto samo govori kolika ce mu biti cena. That said, pitam se ko ce to da kupi i zasto? Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Pa isti onaj koji je kupio SLR na sajmu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted April 1, 2005 Author Report Share Posted April 1, 2005 A jel'? :) A sta je to SLR? :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 To je Superior Live Render Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts