Lucky Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Bas nesto pricam, uopste mi ne ide od ruke da odradim neke najosnovnije stvari na netu. Sta sam primetio 1. KlanRUR mail mi se vraca kada ga uputim na Sezam, YUBC i Eunet, kazhe blacklistovan zbog spama 2. SezamPro mail mi se vraca kada ga uputim na 3-4 svetska domena (poznata) sa istom porukom - blokiran zbog spama. 3. Jedan internet registar nece da mi prihvati prijavu jer "ne primaju prijave sa tog IPa trenutno" (i sezam i yubc i beotel IP adrese) 4. Jedan domen registar nece da mi registruje domen, kazhe "unable to process". Probao sam cak i na vishe racunara. Jel i neko ima slicne probleme, i sta se dogadja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Zardjao si neshto... Meni sve na netu radi savrsheno (od kad imam ADSL) i nemam nekih vecih problema... Procice ti tvoji 'zuti minuti'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 probao sam da pošaljem sebi mejl sa rura na sezam i to radi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2005 Author Report Share Posted March 13, 2005 A Sezam drugari se nisu udostojili ni da mi odgovore ... Nista ... moram da probam ponovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 ja isto neam nikakvih problema shto se tiche @sezam @klanrur Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2005 Author Report Share Posted March 14, 2005 Probao i sa Ivanom, ne vredi, opet odbijaju registaraciju. Moramo da vidimo sta se to desava, sezam jos uvek ne odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Pa ochigledno da je do rura a ne do sezama... ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Laki, moras im objasniti da ti u stvari samo saljes veliku kolicinu e-mail poruka svakog dana. Da to nije spam... Samo nemoj da se posle jave ljudi koji se nalaze u "To" poljima da ipak mole sezam da vrate zabranu Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts