TrickStyle Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Naughty By Nature, G.Day, Sum 41, pokoja tehno stvar shiroko pitanje Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Rage Against The Machine :) Ako mora pesma, know youre enemy, take the power back...\ Btw, Rage "ownuje" muziku :)) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprayoR Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 neki psy brate droga ... Quote <Manja> nhf|baxuzz <Manja> el si josh pro <nhf|baxuzz> ne <Manja> aaaaaa <nhf|baxuzz> sad sam fency pro <nhf|baxuzz> :D <Manja> nemoj mene da sledis zovite me Manja the masta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 U principu najbolje zabadam uz neku psihozu tipa: Astral, Skazi, 1200mics, GMS, Astirx, Exaile, Joti.... bla da sad ne ispadne da zelim da pokazem koliko se razumem u muziku =] ali ono taj ritam nekako dizhe adrenalin i podstiche na samoubilachke (rash) akcije :)) ... a sto kaze hotix za taj metal i ta sranja to je meni nekako ODVraTno :D samo vrishte dernjaju se i zavijaju gitare nema RITMA (ali ukusi su razliciti fala bogu pa o tome ne treba pricati) Ne znam da li Nightwish spada pod metal ili shta vetj ali znam da mi se extra svidja i da isto zabadam mozda cak i bolje nego kad slusam pSy.... mozda zbog onih silnih CS filmova u kojima su ubachene raznee pesme upravo gore navedene grupe!!! onda su tu josh i par stvari od POD, Linin Park.... u principu to je to..... sushtina je da najvishe lozhi muzika iz nekog dobrog CS filmitja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 a sto kaze hotix za taj metal i ta sranja to je meni nekako ODVraTno nema RITMA Reci za Metallicu (kao najtipicnijeg primera metala) da nema ritma je isto kao i reci da: 1. So nije slana 2. Angelina Jolie nije lepa 3. Ksenija Pajchin nije zgodna 4. 4Glory nece odvaliti NIP u Hannoveru :)) Metal kao zanr ima svojih gomilu pod grana: speed, trash, black, tralala, ne treba generalizovati tako :) I ja mislim da je vecina njih krsh, ali PRAVI metal cepa samo tako :) Bez zelje za prepucavanjem, samo moje misljenje :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 evo moje liste :) Guano Apes - Open Your Eyes Dj Deen - One More Time(zadnja pesma u hit out-u owned) Metallica - Die Die Darling Dover - My Secret People (pesma i m19) ..po meni the best :) Paul Oakenfold - Ready Steady Go Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 trance control - this is my house , we are not strangers . bring out the dead tri pesme koje roolaju Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 aha pa vi ste opaki likovy ...slusate techno i to....a pa dobro kad je tako... Naughty By Nature, G.Day, Sum 41 .. ej ti lik jet to neshto new punk school i to ? onako pitam jbg a sto se tiche zike za playing cs samo new age-a,rock,punk,a za quake je techno shit!!!!:p da ti sto slusas nightwish uz cs to je sasvim odvala..naj i to!!! :) Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 aha pa vi ste opaki likovy ...slusate techno i to....a pa dobro kad je tako... Naughty By Nature, G.Day, Sum 41 .. ej ti lik jet to neshto new punk school i to ? onako pitam jbg a sto se tiche zike za playing cs samo new age-a,rock,punk,a za quake je techno shit!!!!:p da ti sto slusas nightwish uz cs to je sasvim odvala..naj i to!!! :) Dechko prvo procitaj moj post lepo do kraja pa ako ti je nesto nejasno lepo pitaj.... a ochigledno je da ti nije jasno.... Nisam napisao da slusham Nightwish vetj samo par stvari od njih koje su ubachene kao muzika za neke bolje CS filmove koje ochigledno nisi gledao tako da nisi kompetentan da prichash o bilo chemu sto je veano za to.... isto tako sam napisao i da su ukusi razliciti tako da mogu da slusham i BRACU BEZ GACA dok igram CS i to je moja stvar... kapish ?? ok je sve to pametan si ti ali razmisli malo bolje pre nego shto neshto napishesh... evo ja npr ne mogu ROCK i PUNK da slusham uopshte znachi ne mogu da smislim tu vrstu muzike.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ej Masteru shto me zoves decko ja sam rekao da je to odvala u smislu da je sasvim ok i da ja znam za te cs filmove veruj mi odgledao sam mnoge a ti malo razmisli pre nego sto kazes neshto tako.... :) a znam i za nightwish i za svu ostalu muziku sa cs-demoa :) Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ma Turbo Folk zabada.... <3 Baja Mali Knindza Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Pola vas uopshte nije ni izvalilo topic , pitanje koja muzika opisuje vash stil igre ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Seljo Kalash - Da li si me voljela il` nisi... :D Shalim se, narodna rula, ponekad techno... Sve zavisi od mape :P npr. uz cs_india pushtam panjabi... :P a joj smor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 muzika koja opisuje moj stil igre je definitivno moravac...dobri stari...:P inace dok igram cs ne slusam ziku smeta mi...odvrnem vol na 1.5 i onda me prozovu gledacem jel ih zakidam na hardu:P zvuk je najbitniji u celoj igrici ...kad je dobar nema iznanadjenja Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heavy Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Ja najvise secem uz tehno Carl Cox Marko Nastic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprayoR Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Astral Projection ... hard ! Quote <Manja> nhf|baxuzz <Manja> el si josh pro <nhf|baxuzz> ne <Manja> aaaaaa <nhf|baxuzz> sad sam fency pro <nhf|baxuzz> :D <Manja> nemoj mene da sledis zovite me Manja the masta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Pola vas uopshte nije ni izvalilo topic , pitanje koja muzika opisuje vash stil igre ? pa NERD - Rockstar biyaatch :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 .....Nightwish..... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ...Napalmdeath, Cryptic Slaughter, Anthrax, Exodus, Halloween, Megadeth.... Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Metal definitivno... budi adrenalin,barem meni... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 neki psy brate droga ... ko ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 DMX Quote jebes mi Konana Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Tekkn0 !!! DJ Paul van Dyk DJ Tiesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 11, 2005 Author Report Share Posted March 11, 2005 uh zaboravish johan gilden(kako li se vec pishe)- live in amsterdam :)) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts