Kole Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 hahaha interfratrijalni hejt je najsladji na ovom forumu ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 e al da kazu da je barikelo bolji od shumahera.. pa da je bolji bio bi prvi vozach..ali ne!!! cela ekipa ferarija su mamlazi sto daju shumiju da vozi jer zaboga ne vole barikela :) samo vi sanjajte crnog konja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Kvalifikacija u Bahreinu: 1. Alonso 2. M. Shumi 3. Truli 4. Hajfild 5. Veber 6. R. Shumi 7. Klien 8. De La Rosa 9. Kimi 10. Fizikela 11. Button 12. Massa 13. Sato 14. Cultard 15. Barikelo 16. Vilnev 17. Montero 18. Kartekijan 19. Albers 20 Frizaker Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 ^ Ho, ho, ho! Evo novog bolida... Jedva cekam trku! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 montero - montoya ? :) ne mogu da verujem o5 ovaj alonso prvi ... bash imam neki osecaj da bash on dobija ... a shumi ima da se skuca u neku ogradu ... videcete ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Montoya je povredjen, te ne vozi ovu trku. Montero je Montero. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 imam ekskluzivni team radio... koji nije bio u zivom prenosu... a upucen je alonsu :) team radio: je*i konja dok su mu noge u blatu!!! :))) kako je luda ova formula... zamalo da zaboravim... pedro respecta... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 gledao sam celu trku, iako sam nameravao da odgledam od starta do prvog boksa.. (tako sam nekako krenuo da gledam čelzi - barsa, sa istim ishodom) nemam neki stav o novim pravilima ali ovo je bilo toliko zabavno da ću gledati i sledeću trku.. pedro \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 aa, ladno sam i zaboravio na trku...ceo dan visim na jebenom kompu, ne znam gde mi je glava:)...elem videh samo kraj, alonso truli kimi...lepo, lepo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 aa, ladno sam i zaboravio na trku...ceo dan visim na jebenom kompu, ne znam gde mi je glava:)...elem videh samo kraj, alonso truli kimi...lepo, lepo:) takodje :) elem ostvarilo se sve shto sam rekao - alonso pobedio [ svaka chast ] , shumi ispao [ hladnjak za vodu ] ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 napokon i mclaren malo da se trgne :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 ovo ce stvarno da bude zanimljivo izvan ocekivanja. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Ma samo da Shumi ne osvoji :D Navijam za njega 5 godina ali smorio je vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Popizdeh... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 ja gledao poslednjih 10ak krugova. dosta mi je zanimljiva borba bila za, cini mi se, 5. mesto izmedju vebera i de la rose, mislim. odusevio sam se kada ga je ovaj drugi prestigao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 de la rosa je BRE totalno odlepio... u fazonu vozim sad i ko zna kad... lik je preticao sve koji su mu se nasli na putu... izleteo sa staze... pa opet preticao iste likove... i zadnjih 10 krugova kada se svi cimaju da im formula izdrzi do kraja, on je gazio kao da posle trke dolazi apokalipsa... bolid u bolidu... LUDNICA... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 De La Rosa je definitivno bio "the man of the match" Mislim kada je drugi put na istu foru izleteo kada je pokushavao da prestigne Barikela bilo je ono Kimi je takodje bio dobar, mada su realno Alonso i Truli najvishe dobili ovom trkom. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted April 5, 2005 Author Report Share Posted April 5, 2005 jebem ti Bridgestone [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 De La Rosa je definitivno bio "the man of the match" Bash to, podsetio me je na Rossia, ono, krene pretekne nekog - zajebe se opet krene pretekne - zajebe se e sa cu ti jeb'm i pretekne ga lepo ;) a ne ono se mrcvari ko pichkica u nadi da ce ovaj iznad njega da ispadne ;)) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 jes da navijam za ferari al zanimljivije nekako bez njih.. jes da su nova pravila uvedena da ne bi oni opet dobili ali ko ih shisha... de la rosa kralj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 jel gledao mozda prenos na hrt-u???? kad je komentator izvalio evo ga alonso sa visoko uzdignuta tri prsta ali svom srecom to samo pokazuje da je 3 puta uzastopno pobedio!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 hahha da :) ja sam umro od smeha:) ma ALONSO JE SRBIN bre ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 :) sva sreca da su 3 pobede.,a i ovog chedu brkica trreba uramiti "taktichki manevri m. shumahera","shtedi gume"(2 kruga pred kraj),a omiljjene su mu"plavi dimovi" i "komadici gume".koliko taj chovek svrshava na samu pomen njegovog imena je neverovatno,zamalo da krene da doziva kishu posle 10 krugova. ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted April 24, 2005 Author Report Share Posted April 24, 2005 super trka, Alonsu svaka cast, decko stvarno ima muda! ima mnogo dobrih timova, a i Ferrari (bridgestone) se izgleda popravlja tako da cemo videti go schumi, go!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Poslednjih 10 krugova je bilo strava - svaka chast i Shumiju i Alonsu. Bedak za Raikonena, zaista mu nikako ne ide... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts