Jump to content

Dokaz ...

Recommended Posts

Mada nisam mislio da ce tako brzo neka slika fotografisana mojim digitalcem dospeti u dnevne novine ;))

-------------------------------------------------------------------------------------------

tango.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------

tango2.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------

pa moze da tuzi tj. da pokusa ;D

samo mi nije jasno kako ces da dokazes da si ti to slikao aparatom ;)

ali pokusaj mi smo uz tebe :)

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Nema smisla da ih tuzhi, nishta nebi postigao... gotenx prestani da dajesh glupe predloge plz ;)

Shto se tiche markiranja slika, imash milion watermark programa.. koji stave watermark (logo u "vodenom" obliku) na sliku, koji se teshko skida... al' ko cce da se svaki put smara sa tim ? :)

tako su nama u vise navrata zabadali neke slike sa Edesija posto je inace tesko naci slike domacih repera :) bilo je u blicu i u nekom casopisu cije sam ime zaboravio.

stalno se desava, a bilo bi kul da bar pomenu adresu sajta odakle su uzeli. onda se ne bih bunio [:D]

i sve fotke su bile obelezene ali oni naravno iskusno iseku taj deo slike gde je logo.

najmudrije je watermarkovati, ali sta cu kad nisam vesht u PS-u :)

hmm ako je neko primetio da se par puta nasla i neka slika u svetu bas sa rura ^^ tako da ovo nije 1. slucas

iskreno se nadam da niko osim tebe nije primetio šta izlazi u SVETU, ali verovatno da jeste :(

bili bi veoma sretjni...

i drugi su pravili 3 posta zaredom... i to neki od admina...

sve fotke su bile obelezene ali oni naravno iskusno iseku taj deo slike gde je logo.

opa pa imam i ja resenje za ovo!

Stavis copyright na CENTAR SLIKE pa nek seku pizda im materina

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay