Jump to content

chika Pavaroti

urgh

Recommended Posts

secam se da je nedavno bilo rechi o ovome i pljuvanja po gradskoj vladi i svachega.elem,josh uvek ne zvanichno ali ce se sve znati tokom sledece nedelje.

dakle 20. ili 28. mart,Beograd Sava centar

;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

biće standardna priča za koncerte visokog profila kod nas.. gomila novopečenih koji će doći zato što je to in, a veze sa muzikom nemaju.. i onda će da zapale gajbi za vreme pauze jer neće biti sisata pevaljka i ražanj na bini.

ne trebash da razumesh jezik da bi auchio o chemu si peva, a pogotovo ne da bi apriciateovao ariju...

or in words of Mr. King:

I have no idea to this day what

them two Italian ladies were

singin' about.

Truth is, I don't want to know.

Some things are best left unsaid.

I like to think they were singin'

about something so beautiful it

can't be expressed in words,

and makes your heart ache

because of it.

dok vreme i štošta još ne ponište efekte negativne selekcije koja je u višu klasu dovela ljude takvog profila.. što će u praksi trajati duže nego što će biti potrebno sledećim generacijama tih porodica da stasaju, a oni će već biti od boljeg štofa.. tako je otkako se prvi čovek iz ppz obogatio..

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

dok vreme i štošta još ne ponište efekte negativne selekcije koja je u višu klasu dovela ljude takvog profila.. što će u praksi trajati duže nego što će biti potrebno sledećim generacijama tih porodica da stasaju, a oni će već biti od boljeg štofa.. tako je otkako se prvi čovek iz ppz obogatio..

pa svuda u svetu je tako [:D]

i tamo idu novopecheni na takvu vrstu koncerata da se pokazu... druga je stvar shto mi volimo pechene prasice na raznju i sisate pevaljke a oni ne...

fallout_table.gif

za 120 evra recicu mu samo MURSH

kao sto bi jedan lik rekao

1 :"idem na pavarotija do jaja peva, karta je 120 evra"

2: "pa i nije nesto"

voleo bi jednom da na sve te budze koji misle da su neko i nesto dodje manje od pola sale...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

da imam kesha i da sam u bg`u isho bi=]

@kole vrh ti je quote :)

( [;)] )...

<font size="1"><font color="white">... I tako isho ja sam pustinjom sa bozarom u ruci...</font id="white"></font id="size1">

<font color="orange"><font size="1">..Give me a kiss to build the dream on

and my imagination will drive upon that

sweet heart i ask no more than this

a kiss to build the dream on....</font id="size1"></font id="orange">

voleo bi jednom da na sve te budze koji misle da su neko i nesto dodje manje od pola sale...

zanimljiva teorija..."misle da su neko i nesto"...

inace karte u ostalim mestima gde je bio su bile 130 eura...procitao sam u politici...tako da ne verujem da ce nas nesto da postedi...

...hopes need smashing!_

• 4 weeks later...