Jump to content

Sauna

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zanima, ako je neko od vas nekada bio u sauni, da li se znoj sliva u kapima ili se samo onako skuplja po telu. Takodje bi me zanimalo koliko je preporucljivo ostajati dnevno u sauni. Hvala svima.

Znojenje ti zavisi od metabolizma, ako si sklon znojenju curicesh kao sjebana slavina [:D]

Boravak ti zavisi od vishe faktora, kao i tvog cilja - ako je sauna u okviru teretane, hotela ili fitnes centra konsultuj se sa njihovim instruktorom/trenerom

takodje fazon je da li je u puitanju klasichna "suva" sauna, u njij je temperatura vetja a znojish se manje, u "mokroj" aka parnom kupatilu je temperatura manja ali vlaga ja 99% pa se znojish ko lud...15-30min na pocetku i ne vishe od 3 vrtjenja u krug...

btw

a sta ce ti sauna? =o)

Hocu da skupim svoj znoj i da ga posaljem jednoj osobi. Jel ima neko neku bolju ideju gde bih mogao da se preznojim? Bitno mi je samo da curi znoj, da bih mogao da ga skupim.

xaxa

ideja ti je vrh nema sta ....

ako nadjes resenje za to pricaj odmah,mogao bi da napravis i neku skalameriju za tako nesto

pa da zaradis dosta kesa :D :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

A fuck, kad sam vam vec rekao nesto, da vam kazem sve. Kupicu sterilnu bocicu u apoteci i napunicu je do pola znojem, onda cu da odem u cvecaru i da pitam jel imaju neki mali cvetic koji moze da stane u bocicu. Onda cu da stavim cvetic u znoj i da joj posaljem preko kurirske agencije. Ne znam da li razumete simboliku, cvetic je simbol moje ljubavi prema njoj, a znoj je trud koji ulazem da bih je osvojio. Hehehe, sad ce Laki da me traceuje preko IP-a pa da me prijavi u ludaru :-)))))

Maturity rules.

A fuck, kad sam vam vec rekao nesto, da vam kazem sve. Kupicu sterilnu bocicu u apoteci i napunicu je do pola znojem, onda cu da odem u cvecaru i da pitam jel imaju neki mali cvetic koji moze da stane u bocicu. Onda cu da stavim cvetic u znoj i da joj posaljem preko kurirske agencije. Ne znam da li razumete simboliku, cvetic je simbol moje ljubavi prema njoj, a znoj je trud koji ulazem da bih je osvojio. Hehehe, sad ce Laki da me traceuje preko IP-a pa da me prijavi u ludaru :-)))))

bolje nemoj to da radis [;)]

Ili bar izostavi deo sa zanojem [;)][:D]

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!