WickedA Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Zanima, ako je neko od vas nekada bio u sauni, da li se znoj sliva u kapima ili se samo onako skuplja po telu. Takodje bi me zanimalo koliko je preporucljivo ostajati dnevno u sauni. Hvala svima. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 preporucio bih ti da ne ides u saunu!!! a i ako odes dupe uza zid Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 E to je pametan predlog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Zanima, ako je neko od vas nekada bio u sauni, da li se znoj sliva u kapima ili se samo onako skuplja po telu. Takodje bi me zanimalo koliko je preporucljivo ostajati dnevno u sauni. Hvala svima. Znojenje ti zavisi od metabolizma, ako si sklon znojenju curicesh kao sjebana slavina Boravak ti zavisi od vishe faktora, kao i tvog cilja - ako je sauna u okviru teretane, hotela ili fitnes centra konsultuj se sa njihovim instruktorom/trenerom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 ja imam svoju saunu u kuci .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 To shto je Cali rekao :) Nemoj samo da se zeznesh pa da ostanesh u sauni previshe dugo jer mozes posle da imash problema sa srchkom... Najbolje je konsultovati se sa nekim ko tamo radi i zna znanje. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 mozes oko pola sata i posle da ides na tusiranje veoma hladnom vodom a i posle tusiranja mozes opet sve isto da vrtis u krug Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 takodje fazon je da li je u puitanju klasichna "suva" sauna, u njij je temperatura vetja a znojish se manje, u "mokroj" aka parnom kupatilu je temperatura manja ali vlaga ja 99% pa se znojish ko lud...15-30min na pocetku i ne vishe od 3 vrtjenja u krug... btw a sta ce ti sauna? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted February 10, 2005 Author Report Share Posted February 10, 2005 Hocu da skupim svoj znoj i da ga posaljem jednoj osobi. Jel ima neko neku bolju ideju gde bih mogao da se preznojim? Bitno mi je samo da curi znoj, da bih mogao da ga skupim. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 A ja jos rek'o njemu stvarno treba sauna :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 hm momche sad kad si ovo vec rekao mogao bih da ti pomognem al josh ne znam kako javicu se kasnije. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 sa tje evil genius lag da smisli neki master plan. :))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Hocu da skupim svoj znoj i da ga posaljem jednoj osobi. Jel ima neko neku bolju ideju gde bih mogao da se preznojim? Bitno mi je samo da curi znoj, da bih mogao da ga skupim. jao boze... samo reci da je devojka koja ti se svidja u pitanju pa da ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Hocu da skupim svoj znoj i da ga posaljem jednoj osobi. Jel ima neko neku bolju ideju gde bih mogao da se preznojim? Bitno mi je samo da curi znoj, da bih mogao da ga skupim. xaxa ideja ti je vrh nema sta .... ako nadjes resenje za to pricaj odmah,mogao bi da napravis i neku skalameriju za tako nesto pa da zaradis dosta kesa :D :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 jao boze... samo reci da je devojka koja ti se svidja u pitanju pa da ... ? ... tapsemo ? :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 heh... pa u kesicu.. sqpi.. da salji... hmm... stvarno mi nista ne pada napamet... najverovatnije zato sto i nemam pamet :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 skuplja znoj??? some crazy shit...... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 A fuck, kad sam vam vec rekao nesto, da vam kazem sve. Kupicu sterilnu bocicu u apoteci i napunicu je do pola znojem, onda cu da odem u cvecaru i da pitam jel imaju neki mali cvetic koji moze da stane u bocicu. Onda cu da stavim cvetic u znoj i da joj posaljem preko kurirske agencije. Ne znam da li razumete simboliku, cvetic je simbol moje ljubavi prema njoj, a znoj je trud koji ulazem da bih je osvojio. Hehehe, sad ce Laki da me traceuje preko IP-a pa da me prijavi u ludaru :-))))) Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 a miomiris cveca neutralizuje miosmrad znoja! :DDDD ;))) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 OMFG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 A fuck, kad sam vam vec rekao nesto, da vam kazem sve. Kupicu sterilnu bocicu u apoteci i napunicu je do pola znojem, onda cu da odem u cvecaru i da pitam jel imaju neki mali cvetic koji moze da stane u bocicu. Onda cu da stavim cvetic u znoj i da joj posaljem preko kurirske agencije. Ne znam da li razumete simboliku, cvetic je simbol moje ljubavi prema njoj, a znoj je trud koji ulazem da bih je osvojio. Hehehe, sad ce Laki da me traceuje preko IP-a pa da me prijavi u ludaru :-))))) bolje nemoj to da radis Ili bar izostavi deo sa zanojem Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 znao sam da je ovako nesto ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 Jel mislite da bih mogao da sakupim znoj u sauni? Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 nećeš je smuvati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Uf plan ti je na nivou, al' sumnjam da cce finale biti happy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts