Corey Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ahhahhahah znao sam da je šarena laža dobro je da nisam slušao nikoga da pređem kod njih iako je bila situacija 1 vs 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 beocity je krenuo da nudi neke one svoje pakete adsl-a u kojima jasno stavlja do znanja sta ti dozvoljavaju da koristis, i u osnovnom paketu ti ne daju news, torrent i slicno, vec to radi tek u narednoj pretplati koja je nesto tipa 1000 dinara skuplja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Jako je skup net kod nas aaaaaaa , kada ce pojeftinjenje zna li neko ?? Ja nacuo kao na prolece ukida je 256/64 , bice najmanji 512/128 , jel cuo neko isto sto i ja :)) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 chuli smo, placash 256k imash 512... prichalo se vec ovde o tome.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Staljo, portforward.com i sve ce ti se kasti, meni sve shljaka u 16, pa chak i torrenti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Problem reshen, trebalo je da u server client umesto 192.168.1.1 da stavim 192.168.1.2 [poshto je 1 ruter, a 2 mrezna od kompa]. Sad torenti, slsk, e-mule shljaka sve u 16. Nub sam priznajem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) zvali me juche iz Vrsacke poste "gospodine, mozete doci da preuzmete vash ADSL modem i potpishete ugovor..." 1400din 256k flat... kad se urachuna i PDV Edited April 4, 2007 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 izgleda su se bacili na posao, masa ljudi je dobila u prethodnih metar dana. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Planiram da od sledećeg meseca predjem sa 256 na 512kbps flat (Beotel). Jel ima neko taj paket kod njih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 imam ja 768 sta te zanima ?:D ok je :D ali :D kad je zagusenje :D onda je zagusenje :D reci cu ti :D predji kod sezama :D kod njih nema nikad zagusenja :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 :D_______________:D__________:D__________________________:D______________________:D_________:D_____________________:D___________:D sry morao sam elem O kakvom zakushenju prichate. Beotel od svih provajdera po meni ima najkonkretniju tehnichku podrshku. Vecina ortaka koristi 512 paket i skida 24/7 bez ikakvih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 u sredu sam otišao do beocity-ja, sklopio ugovor, platio, dobio modem i ostalo i kazali su mi da će mi pustiti adsl za 15ak radnih dana. ok. posle toga sam pričao sa gomilom ljudi, i svi mi kažu da nema šanse da mi puste net zbog tih telekomovih sranja i da ću čekati bar 3-4 meseca. vidim i po forumima da mnogo ljudi ima problema sa tim. u beocity-ju ništa od toga nisu spominjali, čak su mi dali i besplatnu dial-up konekciju da je koristim dok mi ne puste net. e sad šta je istina od ta dva? kapiram da mi nebi dali free dial-up na 4 meseca, al opet...? jel zna neko kakvo je stanje sa celom tom pričom i da li je telekom rešio probleme. ja sam na opštini novi beograd ako to nešto znači. Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 zavisi mozes da dobijes sutra a mozes da dobijes za 6 meseci I da zajebo si se za beocity zestoko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 e da, jel smara eunet za p2p ? I ima li crvena lampica sindrom ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 jok, posto imam info iz provajdera pouzdano znam da ne diraju p2p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) zavisi mozes da dobijes sutra a mozes da dobijes za 6 meseci I da zajebo si se za beocity zestoko :) što? ortaci ga baš navališe. edit: *nahvališe Edited April 7, 2007 by r@ndom@n Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 zato shto filtriraju p2p Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 jel to uključuje i torente? Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 :D_______________:D__________:D__________________________:D______________________:D_________:D_____________________:D___________:D sry morao sam elem O kakvom zakushenju prichate. Beotel od svih provajdera po meni ima najkonkretniju tehnichku podrshku. Vecina ortaka koristi 512 paket i skida 24/7 bez ikakvih problema. je li me to ti stalno "pratis" :D i ispisujes samo moje smajlije :D ili vas ima vise ?:D ne znam :D ja sam imao 512 sada 768 :D i desavala su mi se zagusenja :D mada :D skoro nije bilo :D mogu da kazem da sezam iznajmljuje od telekoma 400mb/s a izdaje 300 mb/s :D recimo taj odnos :D tako da kod njih nema tih problema :D i beotel je solidan :D ne znam za telekom :D ostali su sranje :D @randoman ja mislim da i torente ukljucuje :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 evo sad sam pričao sa ortakom, kaže da mu radi i p2p i torenti najnormalnije. tako da, a drago mi je da mogu ovo da vam kažem "UR WRONG!" :D Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 na beocityju? pa zar oni nisu bas medju prvima i lepo naglasili da osnovna verzija pretplate ne dozvoljava p2p a ona sledeca daje? Sto je u neku ruku sa njihove strane fer, ali opet nije jer je sledeca pretplata 2000 i nesto dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ne znam, ortak je na beocity-ju i da, radi mu sve. gledam njihove pakete i vidim da imaju odvojene pakete pretplate za p2p, ali ortak je na običnoj flat 256 i radi normalno sve. i nije jedini za koga sam čuo da mu radi, a da je na beocity-ju i ima osnovnu pretplatu. možda ne štite kako treba, mislim možda im ne rade filteri dobro...? Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 e ljudi, da vam dobacim info, pustili su mi adsl pre nekih 20 min, posle dva radna dana čekanja od potpisivanja ugovora. radi mi limewire i utorrent, još da isprobam dc i bare-share. nisam izgleda imao problema sa telekomom, tako da - beocity+novi bg centrala sve šljaka ko bog! Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 To u pocetku :))) Videces za mesec dana :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 aaaaa ne mračite me, presrećan sam! ne želim da more počnu :) Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts