Jump to content

ADSL - spam

Niko

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

beocity je krenuo da nudi neke one svoje pakete adsl-a u kojima jasno stavlja do znanja sta ti dozvoljavaju da koristis, i u osnovnom paketu ti ne daju news, torrent i slicno, vec to radi tek u narednoj pretplati koja je nesto tipa 1000 dinara skuplja.

Staljo, portforward.com i sve ce ti se kasti, meni sve shljaka u 16, pa chak i torrenti

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• 4 weeks later...

zvali me juche iz Vrsacke poste "gospodine, mozete doci da preuzmete vash ADSL modem i potpishete ugovor..." 1400din 256k flat... kad se urachuna i PDV

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

:D_______________:D__________:D__________________________:D______________________:D_________:D_____________________:D___________:D

sry morao sam [:D]

elem

O kakvom zakushenju prichate. Beotel od svih provajdera po meni ima najkonkretniju tehnichku podrshku. Vecina ortaka koristi 512 paket i skida 24/7 bez ikakvih problema.

u sredu sam otišao do beocity-ja, sklopio ugovor, platio, dobio modem i ostalo i kazali su mi da će mi pustiti adsl za 15ak radnih dana. ok.

posle toga sam pričao sa gomilom ljudi, i svi mi kažu da nema šanse da mi puste net zbog tih telekomovih sranja i da ću čekati bar 3-4 meseca.

vidim i po forumima da mnogo ljudi ima problema sa tim.

u beocity-ju ništa od toga nisu spominjali, čak su mi dali i besplatnu dial-up konekciju da je koristim dok mi ne puste net. e sad šta je istina od ta dva?

kapiram da mi nebi dali free dial-up na 4 meseca, al opet...? jel zna neko kakvo je stanje sa celom tom pričom i da li je telekom rešio probleme. ja sam na opštini novi beograd ako to nešto znači.

zato shto filtriraju p2p

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

:D_______________:D__________:D__________________________:D______________________:D_________:D_____________________:D___________:D

sry morao sam [:D]

elem

O kakvom zakushenju prichate. Beotel od svih provajdera po meni ima najkonkretniju tehnichku podrshku. Vecina ortaka koristi 512 paket i skida 24/7 bez ikakvih problema.

je li me to ti stalno "pratis" :D i ispisujes samo moje smajlije :D ili vas ima vise ?:D

ne znam :D ja sam imao 512 sada 768 :D i desavala su mi se zagusenja :D mada :D skoro nije bilo :D mogu da kazem da sezam iznajmljuje od telekoma 400mb/s a izdaje 300 mb/s :D recimo taj odnos :D tako da kod njih nema tih problema :D i beotel je solidan :D ne znam za telekom :D ostali su sranje :D

@randoman

ja mislim da i torente ukljucuje :D

Нема  будућности без истине.

na beocityju? pa zar oni nisu bas medju prvima i lepo naglasili da osnovna verzija pretplate ne dozvoljava p2p a ona sledeca daje? Sto je u neku ruku sa njihove strane fer, ali opet nije jer je sledeca pretplata 2000 i nesto dinara.

ne znam, ortak je na beocity-ju i da, radi mu sve.

gledam njihove pakete i vidim da imaju odvojene pakete pretplate za p2p,

ali ortak je na običnoj flat 256 i radi normalno sve. i nije jedini za koga sam čuo da mu radi, a da je na beocity-ju i ima osnovnu pretplatu.

možda ne štite kako treba, mislim možda im ne rade filteri dobro...?