Veljok Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 el se i vama baguje ADSL, meni se neshto u poslednje vreme chudno ponasha... ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 danas me nesto jebe ADSL celo popodne, da li je jos neko imao problema, mislim na ove sto furaju Lelekom ADSL? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 problem sa adslom AOLYNK BROADBANDROUTER puca mi u waru stalno na par sec i dobijam disk?stalno tako i prilikom downloda kao pise finish a ono mozda skinulo 30-40% tako stalno ??? tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ovo prvo nisam ni razumeo, a drugo je poznat problem koji mi je jos neko bio rekao pre baš tipa nedelju dana. Ne mogu da se setim do kog smo zaključka došli osim da se to ne dešava ako skidaš fajl po fajl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Da za dl sam skontao fajl po fajl i skine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ja da se pohvalim za ovi godinu dana sto koristim adsl da mi extra radi i da nikad nisam imao problema Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Da se pohvalim i ja za godinu i po nisam imao nekih velikih problema , ali zato da kazem da je jebeni NET PRESKUP PRESKUP PRESKUP !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 kako preskup choveche?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 nisam zadovoljan uopste jednino mozes cs igrati ceo dan nema laga ni 1 a za ostale poslove JUNK bar meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Ja sam za ova 4 meseca koliko imam ADSL jako zadovoljan, nije bilo nekih vecih problema u radu, download uvek max, jedino me nervira shto mi je upload mali (5-6 kb), al shta da se radi. Nego jel zna neko hoce bili biti skoro neko dupliranje brzina, poshto vidim na ES-u da govore da ce biti krajem marta. Ima li neko vishe informacija o tome ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) vetj je jednom bilo, pa su bili (valjda) najavili za ng, al nishta od toga ne beshe brm brm brm brrrrrrrrrrrrrrr Edited March 19, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 hm ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 zvao sam provajdera pitao nesto u vezi adsl-a i reko da pitam za dupliranje brzina kaze on imamo informaciju da ce biti ali ne u skorije vreme kaze mozda pocetkom septepmbra kao i prosle godine.... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 ha ko na lakija krene u mestu je najebo :D ma to dupliranje nek se jebu .... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 hm ... crtanje u paintu se ne vazhi :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 @ Inferno - Ja kad bih znao tako dobro u paintu da ga opravim bio bih dizajner. @ dupliranje - Ma uvek neko pusti buvu, mada je to meni i dalje sumnjivo. Jel ima neko od ovih upućenih da kaže koji je uopšte max koliko može da ide ADSL konekcija u našim uslovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 trenutni limit po portu je 1.5mbit, od aprila 3mbit verovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Mislim da Lale pita za tehnichke uslove koje su chini mi se 8mbit max... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 E to! Mada i ovo za april je korisno od dragancheta, cisto da znamo, ali me zanimao max, što ako je 8mbit mi je takođe dobar odgovor, hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Za ADSL2 je i vishe, al' daleko smo mi od toga... Btw, UL je kod nas max 1mbit preko ADSLa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 (edited) bilo bi najpametnije da puste korisnike da sebi prave paket kakav hoce kad su nas vec ogranicili.. primera da moze da se uzme 512/192 ne skidaju svi ima neko ko i upoad-uje i igra igre :) Edited March 20, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 primera da moze da se uzme 512/192 Ovo mozes da dokupish na eunetu koliko ja znam, tako da mozhes da imas tu brzinu. Jedino sto je to trenutno najveci upload koliko mislim, posto je on na 1,5mbit, sto ce reci da ne mozes imati 512/256 npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 (edited) Ovo mozes da dokupish na eunetu koliko ja znam, tako da mozhes da imas tu brzinu. Jedino sto je to trenutno najveci upload koliko mislim, posto je on na 1,5mbit, sto ce reci da ne mozes imati 512/256 npr. ne mozes da dokupis!!! ja sam na eunet-u pitao sam mozes da dokupis ako koristis 1024/128 pa da das 300din pa imas 192 a meni se nedaje bash josh 1300din za to zasad imam 512/128 Edited March 20, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Bas cudno, bio sam ubedjen da postoji opcija i za 512kb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 pa on je iz ns-a mozda kod njih tako ide :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts