[BMF]Psycho Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Ne znam koliko masa ovde zna o ovoj seriji ali u americi pravi haos, i to sa razlogom. naravno ako niste superman fan ne morate se ni truditi. inace nabavio sam prvi serijal dok se u americi trenutno pusta cetvrti. da li neko jos ovo prati i da li ima drugi i treci serijal na divx-u? cisto reko da pitam pre nego sto narucim preko amazona oridjinal ( da toliko je dobro ). pozdrav. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 sem sto je Lana dobra nije mi serija nista specijalno...sorry =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 eh Lana.... she makes it looks good Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 za ostale o Kristin Kruek govorimo =o) http://www.imdb.com/name/nm0471036/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 lbjp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 lbjp a sto je ne bi jeb'o? (nadam se da sam dobro protumacio lbjp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 lizo bi joj p**** Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 to je viši nivo od jbj.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Serija je skroz kewl! Ima finih efekata i Lanu :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 'Ajde bre, pa od te Lane (btw LL = trulo) jedva videsmo neshto koze. Nije bash toliko dobra pa da se lozimo na tako malo. Ne svidaj mi se preterano, serija je izgleda neki "Doson svet" sa supermocima. Gotivnija bi bila da su ti tinejdzerski tripovi manje zastupljeni. Dalje, hoce li u svakoj epizodi mladi Supika imati posla sa nekim drugim mutantom? To je tako... Bafi. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Prelepa devojka, al mala majku mu (162 cm)... A Supermen ima 190 i kusur. Kako li ce izgledati scene interakcije, da mi je znati. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 pa ko ona fotografija toma kruza i nikol kidman, gde on stoji na šamlici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Prelepa devojka, al mala majku mu (162 cm)... A Supermen ima 190 i kusur. Kako li ce izgledati scene interakcije, da mi je znati. ...kao i skoro sve lepe zene u poslednje vreme - pamela anderson (uslovno lepa),bijonsi, xtina (ponovo uslovno lepa), britni, jada pincket. osim nikol kidmen ne znam niti jednu lepu zenu iz showbiza koja ima preko 175 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 problem je sto vecina visokih devojaka ima nezgrapno telo a i vecina glumaca nema preko 170 tako da se uglavnom niski traze. sto se prvog serijala tice, uglavnom ce neko iz grada mutirati pomocu meteora pa onda klark spasava dan (powerpuff girls?) mada u zadnjih par epizoda postoje i druge zanimljive stvari. cekam drugu i trecu sezonu pa cu reci konacan utisak, ne moze se suditi po par odgledanih epizoda, ali serija po meni definitifno ima sarma Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ...kao i skoro sve lepe zene u poslednje vreme - pamela anderson (uslovno lepa),bijonsi, xtina (ponovo uslovno lepa), britni, jada pincket. osim nikol kidmen ne znam niti jednu lepu zenu iz showbiza koja ima preko 175 Uma Thurman! Odgledah sad 3/4 epizodu na Pljinku, ako je neko inteligentan radio, moz bude sasvim ok... Za sada 8/10. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 lepu zenu iz showbiza koja ima preko 175 Femke - 1.80 Rebeka - 1.81 :) Jedino sa stejzhom ima "malih problema" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 inace gotovo je prikazevanje serije na pinjku. ne znam da li ce i kada otkupiti prava za nove epizode (inace u ameriku se prikazuje najnoviji, cini mi se 4. serijal, kod nas su prikazana 2.)... koliko je gotivna serija bila :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Ok serijica, onako za gledati bez ikakvog razmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 U amerikama se prikazuje 5. sezona, mi smo odgledali cele tri. Cenim da ona gnjida sa pinka zna sta radi i da ne bi tek tako otkupio 3 sezone necega eksperimentalnog, tako da smolvil nas ceka, tj. mi njega. *itu, necu izdrzati, Laki cimaj Ivana da skine 4. :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Sumnjam da ce ivan da skida smallville, kao da nema vec ocajne domacice i lost na listi za download :) Inache, sto se serije tice, ne bih ja bas racunao da ce je sigurno otkupiti nadalje. Pink je u proslosti jako mali broj serija otkupljivao do kraja, osim ako nije bas bas hit (kao na primer dosije x ili prijatelji) a ostale su onako, uzimali ako im dodju ... Recimo, 24ke vidim nema, iako su vec pustali trecu sezonu ... Sto se samog smallvillea tice, mogu da gledam seriju onako, opusteno subotnje prepodne ili nedeljno, i tako malo bacim pogled na to. Inache pored toga postoji odredjeni broj klishea koje covek mozhe pratiti pa postoji recimo 80% identicnog materijala koji se ponavlja iz epizode u epizodu u ovom ili onom obliku. No ipak mi se cini da je bolje od Gilmore Girls koju mozhemo da gledamo umesto Smolvila, mada, ko bi ga znao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 serija me cesto nervira... :) glupost... pffff Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Sumnjam da ce ivan da skida smallville, kao da nema vec ocajne domacice i lost na listi za download :) Inache, sto se serije tice, ne bih ja bas racunao da ce je sigurno otkupiti nadalje. Pink je u proslosti jako mali broj serija otkupljivao do kraja, osim ako nije bas bas hit (kao na primer dosije x ili prijatelji) a ostale su onako, uzimali ako im dodju ... Recimo, 24ke vidim nema, iako su vec pustali trecu sezonu ... Sto se samog smallvillea tice, mogu da gledam seriju onako, opusteno subotnje prepodne ili nedeljno, i tako malo bacim pogled na to. Inache pored toga postoji odredjeni broj klishea koje covek mozhe pratiti pa postoji recimo 80% identicnog materijala koji se ponavlja iz epizode u epizodu u ovom ili onom obliku. No ipak mi se cini da je bolje od Gilmore Girls koju mozhemo da gledamo umesto Smolvila, mada, ko bi ga znao. ← Shta ti tu diras onoliko glupe Gilmore girls? Nemo' da ti dodjem... Inache, Ivane, sta treba da uchinim? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Seriju obožavam ni jednu epizodu nisam propustio :) što više odmiče sve je bolja btw pink je otkupio četvrtu sezonu ali je neće odmah pustiti ! pičke jedne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Odakle ti ta jako bitna informacija? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 za početak promeni signu, nikvude :) imam dosta drugih serija, nije mi frka da vas hranim time, al smolvil me baš ono ne zanima.. zar ga nema na onom hubu koji vidite iz redakcije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts