killYg0r Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 bio sam na delovom sajtu i sastavio laptop za $1,811.80 i to ispadne 55$ mesecno na 3 god pa da li mi se isplati evo i konfiguracije procesor Intel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 mislim da ne........ mada mi je chudno, dellovi jesu najoblji ali nisu bash skupi....ovo mi de luje zaista skupo imam jednu zamerku a to je memorija, treba da bude na 400 Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 CD ROM/DVD ROM 24X CD Burner/DVD Combo Drive with Sonic RecordNow Glupo je da kad si vec sastavio prakticno najjace specifikacije notebook-a da uzmes "samo" combo drajv. Dodaj DVD pisac umesto ovoga razlika sigurno nije vise od 50$ a dobijes dosta. Wireless Networking Cards FREE Intel Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 7, 2005 Author Report Share Posted February 7, 2005 na sajtu se biraju delovi i tamo nema dvd-rw imaju u ponudi dvd citac combo i to bi bilo to a za memoriju je isti odgovor nema od 400mhz u ponudi.ttt sta da raidim zwerko ti si reko da je ok a neo da nije ok :DD sta sad ? po meni se isplati i veoma je povoljno 30e mesecno e da i zwerko koliko se placa carina i ta seanja jel na foru 20% od cene ili kako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 7, 2005 Author Report Share Posted February 7, 2005 sad sam bio na sajtu i ima ipak dvd rw ali je skup mnogo tako da necu 150$ ttt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 kolko sam ja video uzeo si ati 9700 sa 128 mb sa namerom da igras igrice na laptop-u moj savet ti je da se manes toga jer dzabe bacas pare za par meseci neces vise moci da igras igrice sa tom grafikom a komp ces moarti da palcas u naredne 3 god ako oces da se igras uzmi komp za 500e koji ces moci da upgrade-ujes kad oces a laptop uzmi za posao koji ti treba!!! Ako ti treba! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 A jes' sad sam i ja pogledao, bas ga deru za dvd rezac, sto mi nije uopste jasno s obzirom da Gericom stavlja dvd pisace u notebook-ove koji kostaju po 1000 evra. Sto se memorije tice, mislim da ne prave module na 400Mhz za notebookove, a u svakom slucaju ih nema u Dell-ovoj ponudi (sad sam gledao) e da i zwerko koliko se placa carina i ta seanja jel na foru 20% od cene ili kako ? Pa nemam pojma, moras carinu da nazoves pa da pitas. Ali kazem ti, lepo se raspitaj oko toga, jer moze da ti ispadne jeftinije da uzmes ovde sa normalnom garancijom i svime time. A model isti mogu sigurno da ti nabave samo je pitanje koliko ce da ga naplate. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 kolko sam ja video uzeo si ati 9700 sa 128 mb sa namerom da igras igrice na laptop-u moj savet ti je da se manes toga jer dzabe bacas pare za par meseci neces vise moci da igras igrice sa tom grafikom a komp ces moarti da palcas u naredne 3 god ako oces da se igras uzmi komp za 500e koji ces moci da upgrade-ujes kad oces a laptop uzmi za posao koji ti treba!!! Ako ti treba! e te price me strasno nervriraju za graficku kao da necu moci najnovije igre da igram ZABOLE ME koja mi sve svidja ako secka smanjis sve i radi brate pazi ja sad imam 9550ge i sve najnovije igre mogu xtra da mi rade i ja sam zadoljovan ako tebi treba komp na kome stavis na 1600x1200 i sve na mx onda jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 e te price me strasno nervriraju za graficku kao da necu moci najnovije igre da igram ZABOLE ME koja mi sve svidja ako secka smanjis sve i radi brate pazi ja sad imam 9550ge i sve najnovije igre mogu xtra da mi rade i ja sam zadoljovan ako tebi treba komp na kome stavis na 1600x1200 i sve na mx onda jbg to hocu da ti kazem ako oces da se igras kupi desktop i nece glava da te boli veruj mi lap top nije za igranje samo bacas pare ako stvarno nemas dobar razlog onda nema potrebe da kupujes laptop jer je cisto bacanje para uostalom radi kako oces tvoje su pare ali ja bih na tvom mestu pre kupio game boy i igras se do mile volje ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 cekaj brate oces da kazes da za igre nije dovoljno 1.800mhz 1gb memorije i radeon 9700 129mb ???????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 cekaj brate oces da kazes da za igre nije dovoljno 1.800mhz 1gb memorije i radeon 9700 129mb ???????? barte ocu da ti kazem da ako oces da se igras kupi komp za 500e a ne da ga placas naredne 3 god 50e svakog meseca sad ces moci da igras igrice ali 09.02.2008 ti garantujem da neces moci da pokrenes ni jednu igricu ali ces zato morati da platis 50e za komp koji verovatno nece raditi zato sto mu je odavno otisla baterija!!! Jel sad razumes sta sam hteo da kazem????? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Pazi default rezolucija na tom notebook-u koji ti hoces jeste 1440x900 ili 1920x1200 pixela pa bi sve igra trebalo da igras u toj rezoluciji. Najzahtevnije igre kao sto su HL2 ili Doom3 ti nece raditi bas skroz kako valja u toj rezoluciji na toj masini. Da ne pricamo o igrama koje ce se pojaviti u naredne tri godine. Notebookovi nisu igracke (masine). ali ces zato morati da platis 50e za komp koji verovatno nece raditi zato sto mu je odavno otisla baterija!!! Ovo je sa druge strane glupost, baterije mogu da traju mnogo duze od 3 godine, a i lako se menjaju, tj moze se lako nabaviti nova. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Ovo je sa druge strane glupost, baterije mogu da traju mnogo duze od 3 godine, a i lako se menjaju, tj moze se lako nabaviti nova. pazi do sad sam imao 3 laptop-a i sa sigurnoscu ti tvrdim da posle 3 godine baterija mu nece trajati ni polovinu vremena kao u pocetku!!! (malo sam preterao sa tim da ce baterija obavezno da rikne posle 3 god.) A drugo znam da je lako kupiti novu bateriju samo je pitanje koliko kosta nova baterija ???!!! + to ide na onih 50e mesecno Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Kiligore jel ti beshe onaj klinja koji je matorcima nabio 150,000 din na hotline-ove. I leba ti jel taj laptop mislis da platjas hakovanim kreditnim karticama.....onda kad vetj pazaris idi na ejlienverov sajt pa njih ishakuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Nije bas da cu ti puno pomoci odgovorom ali sam ja izuzetno zadovoljan Dellovim lap topom koji koristim vec evo skoro dve godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Preporuka za dell ali za biznis i malo multimedije. Za igre sluzi desktop rachunar. PS: Mozda buduci hacker oce da bude mobilan [zdipi pare iz bankomata i bezi ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 Kiligore jel ti beshe onaj klinja koji je matorcima nabio 150,000 din na hotline-ove. I leba ti jel taj laptop mislis da platjas hakovanim kreditnim karticama.....onda kad vetj pazaris idi na ejlienverov sajt pa njih ishakuj vuce ja stvarno ne znam sta da ti odgovorim na ovo glupo pitanje ttttt nemam samo predstavu odakle ti ta ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 bash je pochelo da smara to "tttttttttttttttttttt" .... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 mene bas ne smara jeste da je to fora od pre 3 godine ali jbg meni se svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 jesi čuo ti za tačku i zarez? nalaze se iznad onog tastera koji si odvalio s tastature da ti ne bi iskakalo iz kantera u windows.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 ne znam ko je spomenuo da dell-ovi vaze za najbolje....pored IBM-a tesko al ajde... nego cemu taj 17'', jeste da je centrino ali imam osecaj da mu je kilaza izmedju 4.5 i 5kg, sto je mnogo, ja imam lap od 3kg pa me smara da ga nosim. inace mislim da je Dell im'o neku rasprodaju, tj ne u klasicnom smislu ali mogu da se nadju kuponi i zavisi kako kad ulete neki od 100-150 dollara, sto nije lose... a kako ces da se provuces kroz carinu ne znam, mada bi voleo da znam jer i mene to ceka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Slidza: http://www.cybercity.cc/phpbbcc/album_pic.....php?pic_id=730 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts