coll Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 jesi, majku mu njegovu, ba Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Pa to je najlakse. Pohvatati ulicne prodavce zapleniti im diskove i eventualnu opremu i vikati na sav glas kako se borimo protiv piraterije. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 ttt to je problem u srbiji svi se bore za nesto ali opet im je najbitnije svoje dupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 e ali najjaci je rad...sto je mog ortaka navatao murkan da prodaje pirate...i prilazi...ovaj se uplasio naravno...kad ce murkan..."Jeli mali...imas neku pucacinu"...:))) a s' druge strane jednom sam prisustvovao da je jedan cak pistolj izvaodio posto us ovi poceli da beze u skc a on je bio onako debeo i nije mogao da ih juri...i izvadio ladno stolj i viknuo im da stanu...mislim suigurno ne bi pucao ali opet...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 pa nek ih pohapse .. i treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 moze al da nekako skontam kada, pa da odem dan ranije da se nastekam cedeova:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 i treba da ih hapse kad prodaju za 150 dindzi, to je pljachka Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ma najgore je sto nasi panduri ne znaju da razliku baju koji prodaje stalke za diskove od pirata, a kamoli onog koji prodaje prazne diskove od "rezanaca". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ja znam za neke slucajeve gde recimo policajci zaplene stotinak diskova,50 uzmu za sebe i svoju decu,prijave da su zaplenili 50 etc... I naravno 90 % pandura misli da je CD isto sto i kaseta,za DVD nikad nisu ni culi,a za pirate misle da su proizvodjaci petarda etc.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Bice piraterije uvek i zauvek, samo u neshto manjim kolichinama... Hvala bogu na tome lol Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 sutra idem da vidim jel berza jos u zivotu...:))) dobro jbiga morate i vi murkane da razumete...njih zajebavaju glavonje...jbiga i on ima zadatak da "suzbija pirateriju"...mislim sta mislite jel njemu super sto mora da juri likove po ulici i zaplenjuje im diskove[umesto da jure likove u bembarama sa zatamljenim staklima:)))]...i jos su stvarno bili fer dosta puta prema njima i samo ih zaplasivali...jeste tacno i sto kaze laki da ne treba debili da hapse i prodavce stalaka za cd-ove...i sto kaze stex i svi vec znamo...dmasovno uzimaju cd-ove za sebe i svoju decu ili kome vec uzimaju... da se razumemo ne branim ih ja jer je 70-80% diskova u mojoj kuci upravo piratskog porekla...a jedno 30-40% je kupljeno kod skc-a...samo jednostavno svi pljuju po nasoj muriji...pa ono...ne slazem se bas da je samo kod nas korumpirana murija...i da su oni bas tako losi... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Potresao sam se Otkad imam kablovski net, nije mi palo na pamet da kupujem bilo shta od diskova na ulici :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 me 2 Od kad mi ortak dobio Cable nema vise Berze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts