Jump to content

berza rasterana juce

Recommended Posts

e ali najjaci je rad...sto je mog ortaka navatao murkan da prodaje pirate...i prilazi...ovaj se uplasio naravno...kad ce murkan..."Jeli mali...imas neku pucacinu"...:)))

a s' druge strane jednom sam prisustvovao da je jedan cak pistolj izvaodio posto us ovi poceli da beze u skc a on je bio onako debeo i nije mogao da ih juri...i izvadio ladno stolj i viknuo im da stanu...mislim suigurno ne bi pucao ali opet...:)))

...hopes need smashing!_

Ja znam za neke slucajeve gde recimo policajci zaplene stotinak diskova,50 uzmu za sebe i svoju decu,prijave da su zaplenili 50 etc...

I naravno 90 % pandura misli da je CD isto sto i kaseta,za DVD nikad nisu ni culi,a za pirate misle da su proizvodjaci petarda etc..

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

sutra idem da vidim jel berza jos u zivotu...:)))

dobro jbiga morate i vi murkane da razumete...njih zajebavaju glavonje...jbiga i on ima zadatak da "suzbija pirateriju"...mislim sta mislite jel njemu super sto mora da juri likove po ulici i zaplenjuje im diskove[umesto da jure likove u bembarama sa zatamljenim staklima:)))]...i jos su stvarno bili fer dosta puta prema njima i samo ih zaplasivali...jeste tacno i sto kaze laki da ne treba debili da hapse i prodavce stalaka za cd-ove...i sto kaze stex i svi vec znamo...dmasovno uzimaju cd-ove za sebe i svoju decu ili kome vec uzimaju...

da se razumemo ne branim ih ja jer je 70-80% diskova u mojoj kuci upravo piratskog porekla...a jedno 30-40% je kupljeno kod skc-a...samo jednostavno svi pljuju po nasoj muriji...pa ono...ne slazem se bas da je samo kod nas korumpirana murija...i da su oni bas tako losi...

...hopes need smashing!_