watch:. Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 M@kER,Jan 29 2005, 12:37:47] MORA DA JE FOTO MONTAZHA! ozbiljno kako si to provalio Mi nismo znali.... Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 ozbiljno kako si to provalio Mi nismo znali.... You stupid... !!! [:(!] Covek je vec bio ironican. A i siguran sam da nisi znao dok ti nije rekao. Eto samo da se nesto zvache... c c c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 pocinje....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Ne, ne pocinje... Suvise je lep sneg napolju da bi se svadjali. .. .. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 ramzi je obrajsnio kako tachno mislite da je neko pravio ovakvu fotomontazhu? prochitajte shte je ivan napisao Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 moj ujak zivi u kanadi vec 10 godina...i prvih godina je znalo da bude i do -25 pa i od -30...i slao mi je slike...znaci bukvalno je celo naselje izgledalo kao neki napusteni grad...znaci sve je sledjeno...bukvalno od bandera pa do prozora[ne bas kao na ovim slikama ali...]...tako da...pazi ako to moze da se desi u torontu...koji i nije najhladnija oblast u kanadi...znaci da mogu da se dese i jos extremniji slucajevi pogotovo sto je ovo slikano pored jezera[koje se talasa]...uz adekvatnu temperaturu od -35 , -40...sve je moguce...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 aha vazi. Najjace da je ovako. To mozda da je na Antarktiku !! Tamo nema automobila,kako moze da bude na Antarktiku!? Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Haski TDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 You stupid... !!! [:(!] Covek je vec bio ironican. A i siguran sam da nisi znao dok ti nije rekao. Eto samo da se nesto zvache... c c c ozbiljno nisam znao?????!!! [roflmao] Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 pa, nije ti palo na pamet da se mozda njime dovezao lik koji je slikao ove ledenice pogledaj debljinu leda na putu i dovezap se kao [:(!] pwf fotomont ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 ma neko je doshao i polivao vodom dok se nije smrzla =))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 ma neko je doshao i polivao vodom dok se nije smrzla =))) mora da se neko mnogo umorio ko god je radio tako nesto Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 shto ? ja bash mislim da je izKOOLirao =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 jel sme neko da lizne tarabu a? :)))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Error! [brishi post!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 PROBAJTE SE NEKADA DISKONEKTAT' Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 ja ne mogu, imam kablovski.. a što se ti dereš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 bezveze :D a ko ti je provajder kablovskog? Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 ja ne mogu, imam kablovski.. a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 uuu prezentacija =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 pauer point! paaauuueeer pooooiiinttt!!! =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Nista, sledeci RHH na svim kompovima prezetnacija u trajanju od 15ak minuta - "koliko mi je puta pucala veza prosle nedelje" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ovo JESTE photoshop A vi stvarno mislite da bi ljudi koliko vec slika preradili u fotoshopu , ZBOG CHEGA !?!?!? MOZGOVI ! A i ovo nije sajt na kome bi bile namontirane slike , vidi se po njemu , ne znam , tako se meni cini .... ali opet je nelogicno .... poz Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Rofl... znachi Tripko posle svega i svih shega ovako ozbiljno da odgovori.. a ti laki tu prezentaciju da okachish na net... a slichke mi se mnogo svideshe mada ne bih volo da budem tu usred tog nevremena :D bio bih ajsmen :) die atack of sie ajsmen 2 tejk 3 elem i da... taj shto je sve polivao vodom, ne da je iskulirao.... ;) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ma montaža je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts