ne0 [RUR] Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 interesuje me koletovo i bolkonsko:) misljenje o ovom ostvarenju. Po meni, jedan od boljih filmova takve vrste. Puno emocija i tuge......... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 extra film, ako ne zbog svega ostalog ono treba pogledati kako marlon wayans zaista zna da glumi (nesto neverovatno, zaista...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 26, 2005 Author Report Share Posted January 26, 2005 mrzim kad napisem pogresno ime na topicu......... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 meni je film ok btw naslov topika sam procitao kao reagujem Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 film je po meni savrshen znachi savrshen muzika je prelepa (lika koji je radio muziku jako gotivim) takodje od istog rezhisera "pi" jebe keve isti lik radi muziku ken ishii radi zvuchne efekte samo dokaz koliko je chovek otvoren nekim naprednim idejama Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Nazalost film nisam gledao, a gle ironije, imam ga na dvd-u. Zasto? Zato sto ne vidim poentu da gledam takav film, meni se ni Trejnspoting nije dopao. To je samo moje misljenje, mozda cu ga jednog dana odgledati i oduseviti se. Jebga. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 postoji ogromna razlika izmedju ta dva filma nema svaki film sa gudrom istu poentu a svakako nemaju isti ton i boju Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 I ja prochitah ragujem, imam ga i ja na dvdu i kapiram da je dobar film, ali mi se i ne gleda neshto :) a ti bole... si ti u fazonu da prozhivljavash? a ne da gledash? Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Nisam ja u fazonu da prozivljavam, mislim, ako je dobar film, isto kao i knjiga, identifikujes se sa junacima, medjutim filmje suvise kratak da bi to imalo neki snazniji uticaj. Sto se ovog filma tice (Trejnspoting sam naveo samo kao primer) je sto ja nemam potrebu da gledam film o nekome ko se tesko drogira iz dva razloga: 1. Ne vidim poentu, 2. Toliko puno stvari se desava oko nas u vezi sa tim da je jedna prica dovoljna za one koji imaju bar malo mozga. Sustinski sve ovo sto sam rekao nema veze sa konkretnim filmom jer ga nisam gledao i kad ga odgledam mozda cu promeniti misljenje, a onda cu vas sve obavestiti. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 film je odlican...nista vise ni manje od toga... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ja ne bih bash rekao odlichan, ali definitivno vredi pogledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 muzika je saavrsenstvo zaista......... da li sam rekao da mrzim kad napisem topic pogreshno? [:(!] Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 violine su magija :) znaci muzika je..posle toliko slusanja i gledanja filma ja nemam reci.. gms je prevazisao samog sebe..pesme koje su obradjene za film su meni bolje nego u originalnoj verziji! Pi je takodje do jaja film i muzika isto al nije za svakog(hocu da kazem da nekom moze da bude extra smor i naporan, sto kaze bole "ne vidim poentu") al meni je super jer gotivim rezisera Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Film ko nije gledao neka OBAVEZNO odgleda. Jako dobar, tacno pokazuje realna deshavanja svega oko nas, sto se tiche droge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ,Jan 27 2005, 12:25:20] Nisam ja u fazonu da prozivljavam, mislim, ako je dobar film, isto kao i knjiga, identifikujes se sa junacima, medjutim filmje suvise kratak da bi to imalo neki snazniji uticaj. e pa ovo je manje vishe jedini film u kom sam USPEO donekle da se vezhem za likove secam se dok nisam uzeo film pitao sam par osoba da li su ga gledali i shta misle o njemu jedan gari je rekao "do jaja je film". on je inache najbolesnija osoba koju poznajem:) jedna riba je rekla "dobar je film ali ga necu vishe nikada gledati". kasnije sam skontao da ju je film skenjao na par dana i drugi neki gari mi je rekao "e dobar je film ali morash biti JAKO dobro raspolozhen da bi ga svario" film je uzhasno tuzhan zato ti kazhem da trainspotting i ovo nemaju veze jedno sa drugim u tom smislu je meni trainspotting dosta plitak i jedan sam od onih koji ga ne hvale gde stignu vec slozhim "pa ono" facu kad mi ga pomenu gms je prevazisao samog sebe..pesme koje su obradjene za film su meni bolje nego u originalnoj verziji! to je zato shto si talentovan GMS verzija je potpuni promashaj ne bi mister clint mansell, chovek koji se bavi elektronikom chitavog zhivota, bez razloga unajmio jebeni gudachki kvartet ako hocesh da chujesh obradu koja valja poslushaj ovo Clint Mansell - Lux Aeterna (Two Towers Remix) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 meni je film ok btw naslov topika sam procitao kao reagujem mi tu. Film je strava odradjen i pricaa je dobra ali tuga. Muzika extra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 E ajde sad bi bas bila fora da sabiramo ko je sve procitao naslov topica kao reagujem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ivane, dobro si napisao ime filma, šta se tripuješ? ;) a gde bi se hani javio nego u topiku o narkomanskom filmu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 ivane, dobro si napisao ime filma, Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ivane dosadan si Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 film je xtra muzika je stvarno jeziva.. preporucio bih svim... narkomanima :) ne bez zezanja stvarno je jeziv film Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Meni se taj Pi nista nije dopao, kao da nezavisni filmovi uvek morajud a budu dobri. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 naravno da ne mora mene je pi odushevio jer je oblik razmishljanja i generalno stvaralashtva kojim sam se tada dosta bavio rekvijum je shto se mene tiche film koji se bavi moralom droga je uzeta samo kao trenutno najaktuelnije zlo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old_SMu66lah Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Jedan od najboljih filmova koje sam gledao, Pi je sjajan takodje. Previse obracate paznju na to sto je film o drogi, poenta filma nije u njegovoj radnji, vec o tome kako utice na ljude kako je to mudro rekao Hickok ... Quote I'm too cool to be around you but I will stay just to show you how pathethic you are =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 ahaha pazite pink najavu za film :) Film paralelno prati Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts