bolkonski Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Rezija: Mike Nichols Gluma: Natalie Portman, Jude Law, Julia Roberts, Clive Owen Link: http://www.imdb.com/title/tt0376541/?fr=c2...fc=1;ft=37;fm=1 Primetio sam da se ljudima film ili dopada ili ne. Prvo, ovo je pozorisni komad i igra se kod nas u Stupici, sto je preporuka za one koji vise vole pozoriste od bioskopa. Drugo, nema potrebe ici u bioskop da bi se gledao ovaj film. Meni se dopao, dijalozi su svakako najbolje sto film nudi. Rezija zanimljiva, ali nista specijalno. Gluma je ono sto je mene malo porazilo jer sam ocekivao mnogo vise. Nisam osetio hemiju i sto je najgore najbolje je odigrala Natalie, najgore u smislu sto njena uloga nije bila najizazovnija, cak rekao bih najlaksa. Cliv je odigrao solidno, ali njega za James Bonda, ma dajte ljudi o cemu mi pricamo. Sto se radnje tice, da sam mladji verovatno bih rekao, cucemo se, ali ovako ima dosta zanimljivih elemenata i likovi su lepo podeljeni i razradjeni. U svakom slucaju po meni treba pogledati, vi birajte nacin. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Nekako sam ja odustao od gledanja filmova u kojima glumi Dzulija Roberts, ne znam zasto ... Ipak, sigurno cu pogledati film u nekom "naletu divxa" posto ne verujem da cu bas ici u bioskop zbog njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Ja cu svakako gledati film. Gledacu ga samo iz jednog razloga. Zbog Natalie Portman.Stvarno je slatka, i bas lepo izgleda. Ne znam sada vase misljenje o njoj ali meni se svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 http://www.pixelsurgeon.com/reviews/review.php?id=613 btw ulogu koju u filmu ima dzad lou , klajv oven je par sezona igrao u jednom od vest end pozorista. valjda znash da je klajv za ovu ulogu nominovan za oskara Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 30, 2005 Author Report Share Posted January 30, 2005 Igz, ne znam da li si meni uputio pitanje za Klajva. U svakom slucaju on je odigrao solidno, to sam i napisao, ali nikako za oskara, jedino je kod mene dobio plus sto je igrao drugu ulogu (potpuno razlicitu) i uspeo da se transormise. Predstava je sigurno drugacija, kod nas u pozoristu je ovaj par Klaj i Dzulija, stariji od ovog drugog para, bacicu neki review kad odgledam. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 pa brochitaj knjigu prvo (ili posle) da imash opsti uvid u dramaturgiju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 30, 2005 Author Report Share Posted January 30, 2005 Nisam bas siguran da je ovo toliko znacajno delo da bih ga jos i citao, pored filma i predstave (a inace komad za pozoriste pisan). Ovo je jedan relativno moderan pogled na veze izmedju muskaraca i zena, a ono sto je zanimljivo to je da nije preteran. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Ja cu svakako gledati film. Gledacu ga samo iz jednog razloga. Zbog Natalie Portman.Stvarno je slatka, i bas lepo izgleda. Ne znam sada vase misljenje o njoj ali meni se svidja. a jos glumi senatorku padme i kod tebe dobija neverovatni sw +10...:))) sto se filam tice gledacu ga na divx-u...posto "vader" kaze da nema neke potrebe da se ide u bioskop...i mislim da je ipravu... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts