Kole Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 note to someone...zhene netje praviti me sa |@!#$%^&()* ispred ili iza nicka...providno je =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 istina je u oku posmatraca... lagisha momche prechesto uzimas svoj kriterijum kao jedini moguci, pod jedan, a pod dva ko si ti da sudis da li je neko zasluzio hejt? ti npr, odnosno tvoji postovi se krecu od kul spika do najuzasnijih smaranja, verovatno i moji, pa opet, ti si jedan od retkih koji mora da skoci na svaku jebenu loptu, i da nabode nekog nesrecnika prstom u oko za svaki post koji ti se ne dopada.. iskuliraj ponekad..kad bi svi ovde bacali hejt zato sto misle da ga je neko zasluzio, sve bi otislo u kurac, i imali bi samo gomilu genijalnih rasprava kao sto ih vodite ti i hajli 1. svi to rade 2. nisam ja tu da sudim. ajde da iskopamo taj topic (iako mi se chini da ga je downfall pojeo). prvo idu 3 strane generalnog hejta. onda se ja ubacujem.. ne moram da skachem na svaku loptu, ni ne znash koliko me stvari nervira i koliko ljudi u mojim ochima pishe glupave stvari i ne znash koliko stvari iskuliram :\ zato plz bez ovakvih komentara izgleda da cu ja morati da krenem da pishem jebene smajlije mozhda me tako shvatite kao manjeg retarda e starbache ;))))))))) btw za hajlija ;))) to nisu rasprave ;) to je ono, chisto smaranje pa ko ce veci kreten da ispadne :) poshto je taj retard mrachio svuda gde je stigao i to tamo na nekim forumima/topicima/shtagod gde mene uopshte nije bilo i svuda je prichao kako smaram i kako sam glup iako nismo niukakvom kontaktu vec x vremena ;) onda sam se ja smirio jednog dana od kuliranja kretena i poslao mu pm da prekine i on reche "necu da prekinem" :) i eto, krenuo sam da smaram samo iz inata ;)) eto;D zdravo :D Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 note to someone...zhene netje praviti me sa |@!#$%^&()* ispred ili iza nicka...providno je =o) ma provalio sam u onom tjirinom topicu kada ^ana^ ili tako neshto za neki flash kaze : hehe.. hahaha.. imao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 note to someone...zhene netje praviti me sa |@!#$%^&()* ispred ili iza nicka...providno je =o) A?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 M@kER,Feb 11 2005, 10:15:51] 1. svi to rade 2. nisam ja tu da sudim. ajde da iskopamo taj topic (iako mi se chini da ga je downfall pojeo). prvo idu 3 strane generalnog hejta. onda se ja ubacujem.. ne moram da skachem na svaku loptu, ni ne znash koliko me stvari nervira i koliko ljudi u mojim ochima pishe glupave stvari i ne znash koliko stvari iskuliram :\ zato plz bez ovakvih komentara izgleda da cu ja morati da krenem da pishem jebene smajlije mozhda me tako shvatite kao manjeg retarda e starbache ;))))))))) btw za hajlija ;))) to nisu rasprave ;) to je ono, chisto smaranje pa ko ce veci kreten da ispadne :) poshto je taj retard mrachio svuda gde je stigao i to tamo na nekim forumima/topicima/shtagod gde mene uopshte nije bilo i svuda je prichao kako smaram i kako sam glup iako nismo niukakvom kontaktu vec x vremena ;) onda sam se ja smirio jednog dana od kuliranja kretena i poslao mu pm da prekine i on reche "necu da prekinem" :) i eto, krenuo sam da smaram samo iz inata ;)) eto;D zdravo :D josh jednom me nazovi retardom, i icicesh kod plastichnog hirurga, jer ja tebe ne vredjam i sad sam mrtav ozbiljan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Pravilnik je cista komercijala ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 josh jednom me nazovi retardom, i icicesh kod plastichnog hirurga, jer ja tebe ne vredjam i sad sam mrtav ozbiljan josh jednom mi reci da smaram ustvari josh jednom me spomeni u svom postu i nece ti ni plastichni hirurg pomoci ne vredjash me? idenje okolo i kenjanje po meni nije vredjanje? prst na chelo talente i ja sam sad mrtav ozbiljan pun mi te je.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 ok, ja izlazim iz ove diskusije, a ti cesh videti svoje, pre ili kasnije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 if u even lay a finger on me... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 ahah ;) smeshni ste obojica keve mi ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 ;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 TU TAMBZ AP! za hajlija i laga ja vas gotivim =) svaki put se dobro nasmejem :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 A ja jos kao krenuo da odgovaram na ovaj topic, pa kad sam video koliko tu ima "materijala", odustao sam. Ono sto mogu da kazem jeste da i Doolio i LaG imaju poentu u onome sto kazu. Admini/modusi bi trebalo da budu obejektivni, ali ne mogu pobeci od neke "subjektivnosti" koja ide u skladu sa tim sto su ljudi. Ovde mozemo da se bacimo na ono - da ste pandur, i vasa keva opljacka banku a vi to znate, da li biste je uhapsili? I jedan i drugi odgovor imaju svoje dobre i loshe strane. Sto se ostalog dela price tice, jel znate koliko je ljudi suspendovano u proteklih mesec dana? Deset, pedeset, sto? Samo TRI (3) ... I to su jos ljudi dobili suspenzije u trajanju od tri dana, a ne nesto duzhe, ili banove ... I sad neko treba da kaze kako su pravila mnogo stroga, odnose se samo na nove clanove, ili sta god? Ja se licno trudim (a znam da to rade i ostali admini, barem vecina ;) da od problematicnog korisnika "izvucem najvise" brisanjem postova u pocetku, komunikacijom putem PMa i slicnim stvarima. Preduzimam odredjene korake tek kada se vidi da neko ne slusa savete admina, otvoreno vredja admine/moduse javno/preko pma i tome slicno. Sa druge strane, pored tri suspendovana korisnika primecen je povecan obim komunikacije sa "problematicnima", brisanja nezgodnih postova i usmeravanja diskusije u pravom smeru, a to je nesto cemu smo i tezili kada smo pravilnik sastavljali. Uskoro sledi revizija pravilnika i ubacivanje pravilnika ponasanja za admine/moduse, potom saveti za postovanje i slicne stvari koje se nadam da ce poboljsati diskusiju. Meni je generalno lako da po statistici vidim da li je pravilnik "primljen" kako treba ili nije, a dosta mi znace i vasi postovi. I cisto bih voleo da svu tu energiju koju imate spremnu za hejtovanje usmerite ka konstruktivnim predlozima kako da forum ucinimo jos boljim, pa da mi to uzmemo u razmatranje kada ovih dana budemo radili ono sto sam pomenuo da cemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Izvinjavam se shto se mesham u edukaciju usera na forumu. Ali ^Ana^ jeste zensko malo je mladja, i ja nisam zarazen tim tripovima da pravim multi usere i kenjam po netu. Toliko .. vreme tje pokazati.. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 mrgude, doveo si ne Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Mrgude, zensko ne moze da bude suvishe mlado. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Mrgude, zensko ne moze da bude suvishe mlado. Ali zato mushko moze da bude previshe matoro. Kao ti npr! hohoho Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Vidi ovog kako staje na zhensku stranu. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 hmm.. pih... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 momci, pocheli ste ozbiljno da me zabrinjavate. svaki drugi drugi topic je o zhenskim dupetima i maloletnim roljama. jel to svima kolektivno naishao sushni period ili vas drma pubertet ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 e.. tu cekam odgovor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 pubertet. svakih 15 godina ista stvar. :))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 momci, pocheli ste ozbiljno da me zabrinjavate. svaki drugi drugi topic je o zhenskim dupetima i maloletnim roljama. jel to svima kolektivno naishao sushni period ili vas drma pubertet ? :) tjuti i to je napredak u odnosu na uzaludne pokushaje l@g@ i doolia da jedan drugog ubede(kao da je ubedili bilo kojeg od njih u bilo sha teoretski mogutje ) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 momci, pocheli ste ozbiljno da me zabrinjavate. svaki drugi drugi topic je o zhenskim dupetima i maloletnim roljama. jel to svima kolektivno naishao sushni period ili vas drma pubertet ? :) Reve kolko imas ono beshe godina ? =)) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Reci mi o kakvoj se nagradi radi, da skontam da li vredi cimanja iz ove tunguzije :P izvinjavam se na neodgovaranju, nisam video post.. nagrada nije definisana, ali se može uvesti nešto da svako ko dovede žensko na forum dobije poklon rezanac sa majom, biljom i severinom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts