Lucky Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Meni je u 28 dana odlicno kada "cuvarkuca" krece da trci kroz one prostirke ili sta su vec koje se sushe u dvoristu ... A dosta je dobar i pocetak filma, tj. uticaj pocetka filma kad jos uvek ne znas sta da ocekujes od istog, posebno sto su ga kod nas u reklamama najavljivali potpuno pogresno ... sad ne mogu da se setim, ali je bilo nesto bas glupo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Ne volim apsurdne horore kao Noc Veshtica gde se copavi ubica teleportuje iza uglova. :)))))) e ova je jedna od jachih izvala u poslednje vreme sa foruma... sto se lakija tice...mislim...ono...ok...ajde da to ispotuje...kao fazon svako ima svoje misljenje...ako sam mogao da cujem iz usta coveka koji ima IQ preko 65 da je "The Postman" odlican film i da predstavlja odlicno sustinu ljudskih odnosa uopste...onda mogu i ovo da svarim...:)))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 u okviru moje akcije protiv defamacije vukova: "Sta bre covek je choveku vuk? Chovek je choveku chovek je more likely ono sto si teo da kazhesh jer su odnosi izmedju canis lupusa sto medjusobni sto prema homo sapiensu krajnje korektni/ako izgleda da nisu to je chovekova krivica. Hvala" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 A da ne govorimo o tome koliko je vuk znacajna zivotinja u verovanju starih Srba. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 ne samo njih vec svih evropljana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Nego jel ima neko Germansku mitologiju na hardcopyju? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 28 days later je fin film stim shto je kraj hepiend shto je shit. dawn of the dead nisam ogledao ni original ni novi ali jesam gledao shaun of the dead i film je preteran znachi ima tako jebeno dobrih scena :)) i sad kad pogledam ovo je naj jebeno realniji film o zombijima koji sam gledao Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Gde vozdignu ovaj topic iz mrtvih? :) Svi ti filmovi koje si spomenuo su kul, vec smo o njima pricali. Ja inace baju iz 28 dana posle jedva prepoznah u Betmenu ... Shawn je super film, a Dawn isto kul. Land of the Dead smo rekli treba izbegavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 jbt realan film o zombijima, alo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 o=sa obichno svi bezhe od zombija i kad vide jednog da je negde u blizini u ovom filmu su zombiji onakvi kakvi treba da budu i masa se ponasha prikladno znachi spori, glupi, losha koordinacija, neprecizni i bangavi mozhesh im raditi shta hocesh ali kada se nakote... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) offtopic: kad u paklu vise ne bude bilo mesta to dakle implicira da je pakao fizickog karaktera? :) as for 28 days later, kao da sam gledao bledu kopiju RE... Edited September 21, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 28 days l8r nema veze sa RE situacije shto se tiche Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 28 dana kasnije nije horor - to je vishe studija o ljudima i tome na shta su spremni u ekstremnim situacijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 taj rad vishe je koncentrisan na opasnost od ljudi nego na opasnost od "zombija" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 28 dayz later spojler » Click to show Spoiler - click again to hide... «svidja mi se kako su prikazali ljudski ochaj, pogotovu one vojnike koji su posilovali i pobili stotine ljudi. odlichan rasplet na kraju kad se ispostavi da ceo svet nije u kurcu i da im je spas sve vreme bio nadohvat ruke.. ima li neko Land of the Dead na cdu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ok ovde se neshto chudno deshava ljudi pochinju da kopaju neke matore topice i da ih ozvivljavaju, u chemu je trip? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ja sam tek pre neki dan odgledao shaun of the dead i nisam otvori novi topic kao tard nego sam stavio shaun na search i eto nas Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 haha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 haha :) ← Got spam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Got spam? A ja se josh pitam ko je ovaj na slici. Ne znam kako se tvoja umuvala na disk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 liči na tebe, kali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts