Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 mislim da je malo prerano donositi zakljuchke o postavi i izboru nastupa lapo godine pre hepeninga Slazem se... nisam ih ja pljuvao niti mislio da im je to sve sto mogu da ponude, vec u skladu sa onim sta je exit i kako se razvija, trebalo bi vec sada da imaju neke ideje oko toga koga mozemo da ocekujemo ... i stoga mislim da "mogu i bolje". Najlakse je da iscimaju one koji su im vec bili ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ma samo da bude cypress hill opet..ostale ne treba sem prodigy-a Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Evo sad sam chuo od drugara da se vode pregovori za Exit, sa The Crystal Method, The Chemical Brothers, Foo Fighters, Nine Inch Nails, Tool i A Perfect Circle i josh nekima, proveritju. Ako je buva, nemojte me odmah kamenovati... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 vau, ako stvarno bude prodidzi onda me nista drugo ne zanima :) bio sam previse mali kad su bili prosli put :) a ovo za Tool/APC ili NIN bi bilo kul, taman da obnovim gradivo sa tim :) mada se i dalje nadam nekom reperu. Svake godine se prica o Kool Keithu, sto zvuci realno posto i nije neka zvezda, a bilo bi stvarno do jaja da dodje pa da se popne na stejdz sa Prodigy-em i odrepuje Diesel Power :D (a i ovu zajednicku stvar sa Always Outnumbered) (naravno ovo su vec snovi ali nema veze) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ovo sve sto si nabroj'o je sasvim dovoljno da se ode na sve te dane exita, naravno ako je istina. Ako nije, nema veze, barem ce nam dati temu da o tome malo popricamo. A ako ne sve, a ono NIN i Chemical ne bih smeo propustiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 hmm long way off ali kao shto kazhe ortak na hns forumu "apocaliptika je u poslednje vreme chesto pratnja ramshtajnu" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Slazem se... nisam ih ja pljuvao niti mislio da im je to sve sto mogu da ponude, vec u skladu sa onim sta je exit i kako se razvija, trebalo bi vec sada da imaju neke ideje oko toga koga mozemo da ocekujemo ... i stoga mislim da "mogu i bolje". Najlakse je da iscimaju one koji su im vec bili ... kao chovek koji se jednom cimao da dovede nekoj dj-a i omanuo u tome mogu ti reci da nije veoma lako iscimati ljude koji su vec bili:) pogotovo ako im nismo usput shto se turneje tiche. jbg exit zahteva poseban termin a ne kad je to najpovoljnije navatati ima tu i drugih gluposti npr bila je pricha o tome da li bi doveli jamiroquai na exit tj da li bi mi kao ljudi koji dolazimo na exit platili vishe kesha da ih chujemo (vishe kesha za celu kartu ili ako kupujemo pojedinachno samo za taj dan). oni su skup bend. jbg. chini mi se da ih nece dovesti nie kasno da uhvatite da glasate http://www.happynovisad.co.yu/forum/viewto...der=asc&start=0 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 TO BRE! jamir ownz:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 meni je pomalo bzvz dolazak apokaliptike, fu fajtersa, 9 inch nejlsals, tool i slichnih na exit .. nije to za exit to je vishe za solo koncert .. mozda jedino van ove kategorije spada rajmshtajn .. oni bi se uklopili u celu prichu prodigy, fbs, cb Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Pa ako gledas sa strane da mozda ovako nikada ne bi solo dosli, onda je bolje ista nego nista ... kao chovek koji se jednom cimao da dovede nekoj dj-a i omanuo u tome mogu ti reci da nije veoma lako iscimati ljude koji su vec bili:) pogotovo ako im nismo usput shto se turneje tiche. jbg exit zahteva poseban termin a ne kad je to najpovoljnije navatati ma jasno je sve to meni, u nacelu se ja u potpunosti slazem sa tobom, jedino sto imam jos neke dodatne poglede na citavu stvar, a delom i pricam sa strane pukog posetioca exita, a ne nekoga ko zna kako se isti organizuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 AAAAAAAAAAAA,Norman Cook aka Fatboy Slim???Zaista,konacno kod nas????Wuuuhuuuuu,to ce mi biti najlepsi dan u zivotu kad njega cujem uzivo...jiiiiipiiii...imate svi od mene po bombon ako se sretnemo tada...:))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 bilo bi dobro da uz apokaliptiku dodje i Sandra Nasic pa da izvedu Path :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 dobro bi bilo da dodju i likovi koji drzhe velike lasere u rukama i trche po bini poznatiji kao "ljudi koji drzhe velike lasere u rukama i trche po bini" ali jebiga Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 dobro bi bilo da dodju i likovi koji drzhe velike lasere u rukama i trche po bini poznatiji kao "ljudi koji drzhe velike lasere u rukama i trche po bini" ali jebiga Evo vidis, ovo recimo nije hejt, niti ga treba tako shvatiti, cisto da malo pomognem oko interpretacije novih pravila :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 hmm ovaj lagmaker bas fin decko neki Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Utorak 8. Mart Hala Sportova - Novi Beograd Apocalyptica Koncert ! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Ipak je znaci za 8. Mart a ne 14. Februar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 http://www.apocalyptica.com/tour/dates/index.php ovde pise 08.07.05 SER - Novi Sad, Exit Festival a opet ovde http://exit.arraystudio.com/show/singlenew...ws_s.php?id=235 kazu da jos nista nije zvanicno, ali da su verovatno prihvatili ponudu da dodju dok gej ekipa sa b92 kaze http://www.b92.net/kultura/index.php?view=51 Apocalyptica Mesto: Hala Sportova, Beograd (SCG) Vreme: 08.03.05 e sad, sta je tacno? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 sa exit sajta „Apokaliptika” dolazi na EXIT? 28. 01. 2005. - 20:33 Na zvaničnom sajtu finskog benda ''Apokaliptika'', objavljeno je da će ovaj gudačko – metalski kvartet nastupiti 8. jula na festivalu. EXIT, međutim, od ovog benda nije dobio zvaničnu potvrdu da će zasvirati u Novom Sadu. EXIT jeste u kontaktima sa ''Apokaliptikom'' i na njihovu adresu je poslata zvanična ponuda da dođu na festival. U opticaju su bili 8, 9. i 10. jul. Vrlo je verovatno da ako su EXIT uvrstili na turneju i objavili na internetu, da to znači da su prihvatili ponudu. Podsećamo da je ovaj bend i pre dve godine najavio dolazak na Tvrđavu, da bi u poslednjem trenutku otkazao nastup i zasvirao u Sloveniji. Međutim, dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu ove informacije, sve ostaje u sferi pretpostavke. Inače, ova grupa je poznata po spoju viliončela i metal muzike, a do sada su prodali više od 500 hiljada nosača zvuka, pa danas spadaju u komercijalne bendove. Više informacija o njima možete naći na http://www.apocalyptica.com/ znachi josh se nishta ne zna .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold_Layne Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 HOCEMO FLOYDE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts