Spils Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Ok, dosta beshe ovoga , pa cu svima da kazhem ovako javno, ja , i nekolicina mojih sc drugara(reprezentacija), selimo se u potpunosti na www.broodwar.co.yu , kachim redovno vesti tamo , tamo su podaci o nw-ovima, imamo rep arhivu , a i forum stoga, ko ishte da nas prati neka ode tamo , ja u ovaj sc forum vishe necu postovati....Uradio sam kopi pejst ovog topika i ako ga neko obrishe postovacu 20 puta nov topik....smorili ste sa tim vishe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 a shto ne bismo ovde brljavili? kad bude dolazio neko novi naravno da ce pre ovde doci nego na bw.co.yu ;]] Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 pa nek dodje, ja necu,ostacu na ruru , ali ne u sc forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 e ne mogu da verujem koje ste dramske princeze .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 taj rad a doci ce za nedelju dana da samo neshto kazhe Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 ....Uradio sam kopi pejst ovog topika i ako ga neko obrishe postovacu 20 puta nov topik....smorili ste sa tim vishe.... 1. To samo znaci da se kosis sa pravilima foruma, koja su jasno napisana, i nedozvoljavaju flood. Ako postujes nesto sto ti je obrisao admin/moderator iznova i iznova, to znaci da ne postujes njegovu odluku. Ako mislis da ce ti to prolaziti na nekom drugom forumu, grdno se varas. Ako hoce na bwu, super, onda je tamo organizacija kakva takva je, da ti to dozvoli. Takve stvari se resavaju na PM sa adminima/moderatorima, a meni recimo nije stigao nijedan da mi se pozali oko brisanja postova na ovom forumu. A i kako ces 20 puta da okacis topic ako vise ne dolazis u SC deo foruma? I zasto bi tebi neko uopste dozvolio da ga okacis ako si ti ispao nefer prema nama i odlucio da uradis ovako nesto, zasto bi RUR ispao fer prema tebi i dozvolio ti da 20 puta okacis topic i da on ovde stoji?!? Na kraju krajeva, sto se mene tice, ne moras uopste ovde da postujes, na citavom forumu. Samo bih voleo da se neko usudi i da kazhe kako ovde kod nas, na ruru, niste dobili dobre uslove za promociju reprezentacije po svim osnovama (sajt / forum / skriveni forum), i neka mu to ide na cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 taj rad Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 ajde ne lupaj keve ti , ali ne lupaj kao 3 zmije odjednom.... stalno pokushavash da iz tudjih postova izvuchesh neku skrivenu misao koja ce tebi odgovarati....znash i sam kao shto i svi znaju zashto sam rekao da cu postovati 20 puta : zato shto stalno brishe(te) , nisam imao ama bash nikakvu nameru da se kosim sa pravilima foruma, ako bash hocesh da krivish drugim ljudima hiperbole idi na knjizhevnost i pochni od nashih epskih pesama..zabole me zmija, mozhete me i banovati , ne znachi mi ama bash nishta... Ja ispao nefer prema vama? pa daj , ponashash se kao Momir...Ja sam prethodnih 6 meseci konstantno ponavljao i molio da mi se ne brishu iole pametni postovi, medjutim ne, oni su nestajali.Ne samo meni, a bilo je i dokaza.Mozhesh ti da prichash koliko god hocesh o logovima i drugim stvarima , chinjenica je da su postovi nestajali...Ja sam samo rekao da idem, a to shto si pokushao da mi opovrgnesh tvrdnju da necu dolaziti na sc forum vishe, krajnje je detinjasto.Ochekujesh da ne dolazim vishe da odgovaram na ochekivane provokacije , tipa tvoje...Logichno je bilo da cu dolaziti na ovaj topik da odgovorim ljudima na pitanja ako ih bude, ali poenta samog topika je bila da vishe nishta necu da postujem na forum shto se tiche reprezentacije. Na kraju krajeva da li je iko ikada spomenuo da nismo dobili dobre uslove ovde?Ne. Ali tamo imamo bolje uslove, stoga se selimo.Ako si se nashao uvredjen , krajnje mi je zhao , ali za svaki sluchaj moram da sachuvam ovaj post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 ali za svaki sluchaj moram da sachuvam ovaj post. predostroznost na odmet nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Jao, pa ko nam se to naljutio ? :( Preselio si repku, big deal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 i ja kazhem da je small deal, al se on primio na delic moga posta koji ima najmanju sentimentalnu vrednost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 ajde ne lupaj keve ti , ali ne lupaj kao 3 zmije odjednom.... Ma ja sam sa tobom prijatelju svaku diskusiju zavrsio, posebno nakon ovog posta i "epskih pesama" ... btw, dobro si odgovorio sejntu :}} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 dvoje su se tako i smuvali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 lockuj pls, slazhem se da je diskusija zavrshena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 nemam net vec duze vreme, stekam se kod ljudi i visim po racunskom centru, tako da zaista nemam ni vremena, a ni razloga da brisem vase postove...ne mogu sad da citam sve ove vase silne rasprave, ali cini mi se da nemaju bas mnogo smisla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConQ^^ Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Ne vidim razlog za bilo kakvu raspravu? Sasvim je "prirodna" stvar da SC igrachi idu na SC sajt a razlog vishe je shto je to i "oficijelni" sajt repke. BW.co.yu je sajt sa reputacijom i drago mi je da smo uspeli da ga "povratimo". Repka zasluzuje zvanichan sajt i meni je drago da sam mogao da uchestvujem u tom projektu. RURu svaka chast na volji i uslovima ali na BW.co.yu su uslovi neuporedivo bolji :). Niko ne kaze da ne treba postovati na ovom forumu (daleko od toga) i ja sam Spilsov post shvatio kao njegov lichni izbor. p.s. posebne zasluge idu Colosu (zvanom kesoglavi) na nesebichno ustupljenom sajtu kao i za napor koji je ulozio da se sajt vrati pod "nashu" kontrolu. Toliko, cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 meni u belgiji neko ovako nesto da kaze za flamance... uuuuhhh... bogami ja bi se njemu... ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Shta vishe reci osim : godspeed :) p.s. Dobre ti ove kare u imenu topica :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 ove rasprave volim vise da citam nego knjige ^^ Spile je u pravu i postujem sve sto je napisao ^^ a da tamo su uslovi bolji jesu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 bespotrebno dizanje frke,ako ljudima nesto neodgovara , svako svoji putem : ) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 k'o sto kaze oO)Iva(Oo rasprava bolja nego knjiga a mogla bi se i svrstati u epsku poeziju kad bi se zaratjene strane potrudile da pisu u sesnaestercu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts