Lucky Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 E mogu ti reci da sam danas bas dosta popio ... VodeVode i Rose, a cak sam uzeo i jednu koka kolu od 0.75, da bih poslao kod :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ma ne kaki znam da volish ljutu da cepish ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 ... al' samo domacu kajsiju ... sljiva mi ne godi, ne radi me dovoljno dobro ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 jel to ona sa pulpom ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 hahaha da da sa pulpom =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 Kakva bre kajsija sa pulpom? Cista kajsija, sta vam je bre ... svasta ce jos covek da cuje i vidi ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 cishta kajsija .. hohoho Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 sljiva ne moze da se meri ni sa cim drugim. i to jos da je sa banije rodni kraju ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 al samo prepechenica .. ili orahovacha/vishnjevacha !! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ne prepecenica.. nema isiti ukus kao neka od recimo 23" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pa u tome je i poenta =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 da, ali se meni NE svidja kako prepecenica izgleda, tj kakav ukus ima .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 sljiva ne moze da se meri ni sa cim drugim. i to jos da je sa banije rodni kraju ... loza... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 da, ali se meni NE svidja kako prepecenica izgleda, tj kakav ukus ima .. al je 'kvalitetnije' od obichne .. mislim .. chistija je ... uf kako bih sada cepio 2-3 komada =) loza... shta, shpiritus =) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 omg manager mi je zemljak?!?! =o) ajde pitanje - kako banijac zove kotao za pechenje rakije? =o)) ps nisam se RAZBIO ali bilo je...malo...also nije bilo u onoj organizaciji u kojo je bilo planirano...to tjemo drugom prilikom (kada ce da usledi obetjano razbijanje) pps gde je TACHNO splav Otard? ppps ne verujte Lakiju nista on se najvishe upiJo od sve dece ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ps nisam se RAZBIO ali bilo je...malo...also nije bilo u onoj organizaciji u kojo je bilo planirano...to tjemo drugom prilikom (kada ce da usledi obetjano razbijanje) chekaj mozesh gore da se razbijesh od onoga =) ? shta da umresh =) ? pps gde je TACHNO splav Otard? OMFG !! chekaj jel ti to ozbiljno ? shto te to zanima =) preko puta juge ppps ne verujte Lakiju nista on se najvishe upiJo od sve dece ;o) ma znamo zato sad ima traume i ne sme da pije ponovo da se ne bi probudio onaj zao Lyckie Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Author Report Share Posted January 28, 2005 Nije mi jasno zasto bi neko dao ime splavu koje ljudi lako mogu da zamene sa - Retard ? ma znamo zato sad ima traume i ne sme da pije ponovo da se ne bi probudio onaj zao Lyckie Bogami, kako je krenulo, izgleda da cu opet morati da vas bichujem :>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 shta, shpiritus =) ? ništa kao obrazovan konzument.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 chekaj mozesh gore da se razbijesh od onoga =) ? shta da umresh =) ? the tales of my demise are greatly exagerated... sve se mozhe kad se oce ;o))) OMFG !! chekaj jel ti to ozbiljno ? shto te to zanima =) preko puta juge eeeeeeeeeee ;o)) udarila me rakija zhestoko ma mi fale narodnjaci u sistemu =o))) thnx ;o) Nije mi jasno zasto bi neko dao ime splavu koje ljudi lako mogu da zamene sa - Retard ? meni to nije palo napamet no sam se pitao sta li znachi Leotard sto neki sportski klubovi nose kao ime (a i englezi tako zovu neke lone beshe =o)) i sta to Otard znaci zapravo =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ništa kao obrazovan konzument.. the tales of my demise are greatly exagerated... sve se mozhe kad se oce ;o))) ma daj kole nemoj da me zabrinjavash sada =) ja mislio ti fin, miran sin .. kad ono fallout boy eeeeeeeeeee ;o)) udarila me rakija zhestoko ma mi fale narodnjaci u sistemu =o))) thnx ;o) hahahaha samo mogu da zamislim tu scenu =) btw chuo sam da se mesto raspalo .. imam bolje lokacije ;) meni to nije palo napamet no sam se pitao sta li znachi Leotard sto neki sportski klubovi nose kao ime (a i englezi tako zovu neke lone beshe =o)) i sta to Otard znaci zapravo =o)) Otard je grad u Francuskoj odakle dolazi neki namazani konjak Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 al je 'kvalitetnije' od obichne .. mislim .. chistija je ... uf kako bih sada cepio 2-3 komada =) to mozda i jeste, ali zavisi, kako kome :) omg manager mi je zemljak?!?! =o) ajde pitanje - kako banijac zove kotao za pechenje rakije? =o)) hahha :))) a odakle si tacno??? pa pazi, ja ne znam, pitao sam caleta i on isto ne znam, tj kaze da se zove kotao ... tako da.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 khm...nije stvar u lokaciji no u drushtvatnzu ;o)) Petrinja (sto se vidi sa slika koje se mogu natji i na ovom topicu ;o)) a svaki self respecting banijac morao bi da zna sta je to Vesela mashina...razacharao si me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 vesela mashina priznaj da si to sad izmislio Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 nope podatak je iz 1993ce Verbatim quote: "Jebem li im mater spichili mi minobacachem stalu, a pored mi bila Vesela mashina" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 kole, I JA SAM IZ PETRINJEEEEEEEE!!! tamo sam ziveo do 91. gde si ziveo?? e bre neverovatno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts