Lucky Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 ono oprato u meshini i ne ide =o( A to je zato sto nisi upotrebio Venish ... oksi ... Zapravo mislim da potapanje ume da pomogne, ne samo pranje u ves masini, a ako ni to nece, tu je uvek hemijsko ciscenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 onaj puke od one radze se ne skida ;) a poshto si rekao kole da si se malo puta tako razorio onda nek ti ostane na uspomenu ;))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ma baci ga sam ako nisi puno =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 dadada potapanje i ruchno zezanje does the trick =o) btw Lakiii ne bih ja mnogo shirEo glasine o tome sta se pricha u prepiskci (si ti to poslao ili?) da ljudi ne saznaju kako imash u kupatilu shrine posvetjen Andre 3000-u, a u spavatjoj Outcastu generalno...ooops ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 dadada potapanje i ruchno zezanje does the trick =o) told ya! ne bih ja mnogo shirEo glasine o tome sta se pricha u prepiskci (si ti to poslao ili?) da ljudi ne saznaju kako imash u kupatilu shrine posvetjen Andre 3000-u, a u spavatjoj Outcastu generalno...ooops ;oP nisam jos poslao. BTW, ne mogu tako jeftine fore da prolaze, znaju ljudi da ocene kada pokusavas da isforsiras fazon da bi mi kontrirao, a kada je to just pure truth ... kao na primer Dejvid ... a ako nista, ne verujem da je neko vishe pljuvao Andrea, Outcast, Scissor Sisters i novu Gwen od mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 apokalipsa danas! bas vala... najludji rodj u poslednjih n godina definitivno, ali kod deke je tek bilo bruka. Margi - eh... #1 Igi - samo te posmatram Ivane, stvarno si pravio face, majku mu, al' to samo Cileta paranoise... ali pravio ih je i Margi, samo Cile nije video... Kooooooooooleeeeeeeeeeee Kjooooooteeeeeeeeeeeeeee Ciiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeee hvala vam svima... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 @lale pazi i to sto pljujesh kad ljubish fotke isto zadrzhi za sebe...8o) @drale a nenenene, hvala tebi ;o))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 ih bre kole ... nesto si mi danas napet ... idi popi nesto :} odmori, pa se vrati i to ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 joj bre... zashto se meni uvek isprechi neshto kada otju na rurhh... mislim, nema smisla... no jedno je barem pouzdano sigurno... uvek postoji sledetji petak :D hohoho :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ne dozvolite Zlaji da dolazi na rhh sve dok se ne upristoji sa RURPG-om na neko duze vreme. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Igi - samo te posmatram pa zar ne mozesh da skinesh pogled sa mene. Pocinjesh da me uznemiravash a ustalom vec sam ti dao sliku. ipak, evo ti josh jednom link http://solair.eunet.yu/~extreme/ja1.jpg ne brini se drale, tvoje tajne su sigurno kod mene. samo cu ti se javiti kad mi u buducnosti bude trebao kredit ili investitor za neki projekat. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 ne dozvolite Zlaji da dolazi na rhh sve dok se ne upristoji sa RURPG-om na neko duze vreme. ili bas namerno da ga pustimo da dodje, zakljucamo vrata i ocitamo mu bukvicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ili bas namerno da ga pustimo da dodje, zakljucamo vrata i ocitamo mu bukvicu? JBG glavni od'o si se. Nije dolazio bash zato shto je racunao na to, a ti mu sad potvrdio. Trebali ste polako da ga barite, da se opusti, pa kad dodje da ga poklopite. A sad, nishta... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 mmmmmmm lajdokeeejn =o)) e da, 90% netju dotji sad u petak...josh jedno vojnichko pijanchenje u najavi =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 M@kER,Jan 22 2005, 11:35:48] xomi cudno...nesto sam se izmenio ovih dana...plasticne operacije cuda cine...:) ne nisam to ja...jedina slicnost sa doticnim likom je sto obojica imamo dugu kosu... e da...umalo da zaboravim...kole sretno ti bilo...i da zivis jos 100 godina i tako to...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ne nisam to ja...jedina slicnost sa doticnim likom je sto oboje imamo dugu kosu... Znachi ti si riba ? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Znachi ti si riba ? :] naravno da ne...ja sam roker bre...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 onda skapiraj razliku izmedju obojica i oboje :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 onda skapiraj razliku izmedju obojica i oboje :p ispravljeno... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Meni je najbolje, propustio sam rodj al se zato rokam lidokainom i tetrakainom, jea bejbe. joj rodjo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 Trebali ste polako da ga barite, da se opusti, pa kad dodje da ga poklopite. A sad, nishta... Ma s obzirom da je ovih dana aktivan na forumu, danas ce sto posto ponovo da nestane jer mu je istekao net/presao je ulicu na crveno/napio se/bio na slavi/imao druge obaveze, tako da on to nece ni videti do petka. e da, 90% netju dotji sad u petak...josh jedno vojnichko pijanchenje u najavi =o)) Kole, ju mast bi kiding? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 e da, 90% netju dotji sad u petak...josh jedno vojnichko pijanchenje u najavi =o)) rampage !!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 m-m-m-m-mOnsterKill! ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 Ajmo kole, jel bilo veceras to pijanchenje ili je ipak sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 laki ti bi trebao da prestanesh da pijesh .. vidi koliko si postova nakuca .. kako si se ti meni razbio ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts