Wulfgar Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Postavila mi shveca sad malopre. Ona nije mogla da reshi, shto je vrlo zanimljivo poshto spada u retke zenske osobe koje imaju mozak. Pitala je mene i ja sam reshio za minut u pauzama prdenja po forumu. HA! In your face, odlichna-uchenica-celog-zivota-juche-sam-dobila-deset-mnogo-sam-pametna-bla-bla-bla... hehehehe, posebna nagrada za onog ko pogodi koliko li sam puta izgovorio "I rule, you suck" u poslednjih 5 minuta? Dakle, evo: Trebalo je da neki chovek preveze preko reke vuka, kozu i kupus. U chamac se mogao smestiti samo chovek, a sa njime ili vuk ili koza ili kupus (samo jedno). Ako chovek ostavi nasamo vuka sa kozom - vuk ce je pojesti, a ako ostavi kozu samu sa kupusom - ona ce pojesti kupus. U prisustvu choveka niko nikoga ne jede. Chovek je uspeo da preko reke preveze vuka, kozu i kupus. Na koji nachin? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Aaaaa znao sam ovo :( cekaj Pa prvo preveze kozu , pa kupus , pa vuka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ma neverovatno da u chamcu nema mesta za jedan mali kupus;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ja znam odgovor, a longley, koza bi pojela kupus sa one strane u tom sluchaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 ma neverovatno da u chamcu nema mesta za jedan mali kupus;)) Bure, bre. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Pa ja jedino ako nema neka zackoljica nisam nesto puno razmisljao o odgovoru. Ajd' sad da sacekamo da se nakupi ljudi pa da wulf otkrije tajnu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 znam znam znam :))) da kazem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 0. obala1: kupus, vuk, koza; chamac: /; obala2: / 1. obala1: vuk, kupus; chamac: koza; obala2: / 2. obala1: kupus; chamac: vuk; obala2: koza 3. obala1: kupus; chamac: koza; obala2: vuk 4. obala1: koza; chamac: kupus; obala2: vuk 5. obala1: /; chamac: koza; obala2: vuk, kupus 6. obala1: /; chamac: /; obala2: vuk, kupus, koza ovo je bre iz osnovne shkole =) mislim kad skapirash ovo sa vracanjem ostalo je rutina Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 pa lepo chovke zakolje kozu i vuka i niko nikog ne moze da pojede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Brate militju, kakve su ti ovo matrice? :)) Mis'im, verovatno je samo tebi jasno sta si pisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Prvo odnese kozu, pa odnese vuka i vrati kozu nazad, odnese kupus i vrati se po kozu. A mislim da je i MaudDib to napisao :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Brate militju, kakve su ti ovo matrice? :)) Mis'im, verovatno je samo tebi jasno sta si pisao. laki ne znam shta ti nije jasno =) ono prosta postavka po koracima od 0tog poteza do krajnjeg =) sa ko je gde u kom potezu Prvo odnese kozu, pa odnese vuka i vrati kozu nazad, odnese kupus i vrati se po kozu. A mislim da je i MaudDib to napisao :) eto vidish ... samo shto sam ja to struchnije izlozio ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 prelako je ovo...ima teza verzija ono kad su tu cale,keva,cerke,sinovi,lopov i neko shibanje ^^ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ma sve su to gluposti .. samo postavish dovoljno veliku matricu i shibaj =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Ili, ili, cekaj, znam ovo... aha, das kompjuteru ulazne podatke i on ti sam resi, a, a, a, sta kazes na to?!? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 brate, secam se da sam ovo reshio u 3-4. razredu.. ma sve su to gluposti .. samo postavish dovoljno veliku matricu i shibaj =) i ubacish josh 100000 upita da bi mistifikovao svoje skeelz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ne .. nego zato shto si sklopio deal sa proizvodjachima softwarea i hardwera da maznesh ovcama kesh na stalno novim proizvodima Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Zna neko ono sa aligatorom , kako onobeshe ? Valjda beba neke zene pande u vodu i aligator dodje i uzme je u zube i kaze nesto zeni.... bilo je u zabavniku skoro, se seca neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Stara fora...imao sam to u nekoj knjizici sa bolesnim matematickim zadacima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 e.. imam ja tu knjizhicu kutji... :P ae sutra je donosim pa tju da vas trujem sa zadacima... :PPP hehhehe Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 Evo jedan tj. dva iz Shpilsove kuhinje shto nam je postavio na chat-u: 5 5 5 1 7 7 3 3 Moraju se upotrebiti sva chetiri broja da bi se dobio broj 24. Dozvoljene su samo chetiri operacije: =, -, x, / Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 0. obala1: kupus, vuk, koza; chamac: /; obala2: / 1. obala1: vuk, kupus; chamac: koza; obala2: / 2. obala1: kupus; chamac: vuk; obala2: koza 3. obala1: kupus; chamac: koza; obala2: vuk 4. obala1: koza; chamac: kupus; obala2: vuk 5. obala1: /; chamac: koza; obala2: vuk, kupus 6. obala1: /; chamac: /; obala2: vuk, kupus, koza ovo je bre iz osnovne shkole =) mislim kad skapirash ovo sa vracanjem ostalo je rutina hm... da... ovo sam resio kada sam bio 4. razred osnovne dakle iz ovoga mozete zakljuciti da je ovaj topik SLAB! Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Jel zna neko za onu foru sa 9 tachaka? Dakle, imate 9 tachaka i sa 4 linije morate da prodje kroz svih 9 iz jednog poteza. Raspored: . . . . . . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Evo vama jedna... djole cete resiti ( djole = ***** ) imate s v t 1 2 3 s - struja v- voda t - telefon 1 2 3 - kuce svako mora imati sve a da se linije NE SEKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 Gotenks, u podnaslovu lepo pishe da je laka. Ako to vashoj uzvishenoj inteligenciji nije po volji zashto je izdala nalog za kliktanje na topic? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts