`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 BK je najgledanija tv u Beogradu, a Pink je najgledanija tv u Srbiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Ko mi ono rece, neko na rhh-u Koja je slicnost izmedju hodaca na zici i coveka koji jebe Lunu Lu (vec je smesno zar ne). Obojica se mole da ne pogledaju dole. Ne dirajte mi Beckovicku i Bobicku, zene vladaju. A B92 je najbolje opisao moj ortak, pederska televizija (ne u smislu da tamo ima pedera nego da se tako ponasaju, kurvinjski, ali je nekako pederski bolje, punije). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Ajde sada vi meni recite kako mozete da kazete sledetje: "gledam Pink zbog filmova", kada dotichni Pink pushta iste filmove iznova i iznova i iznova i tako forever. E sada, realno gledano ja ne gledam puno TV a i kada gledam to je zbog: poneki dobar film (iako retko daju na TVu film koji nisam gledao) ali i to minimalno pored DivXova i DVDova, NBA, neki fudbal, emisija (tipa one naucne/zivotinjske/dokumentarci sa B92 i BK). Baj d vej par pitanja posto jelte ne gledam mnogo TV: Ko je Ninoslav? Video sam tu Lunu par puta (to je ona plava sa B92 sto vodi neku emisiju o kvazi modi i svemu shto je kao In?)... shto vam je ona toliko gadna & stuff? Kapiram da zena ima 35+ i da izgleda okej za svoje godine! Ko je Milica? Ona sa kratkom kosom sto je preshla sa Metropolisa (valjda)? Takodje, obratite paznju na RTS1. Ubacili su par ok emisija i pushtaju uglavnom dobre filmove. I da, ne znam zashto ne volim mnogo serije. Od (a ni pre) Mutjki i Dosije Iksa nisam nishta gledao iz serijskog programa. Baj d vej, shta tako lepo ima na Animal Planetu da ga gledate u tolikom broju? :p Pozd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Ko je Milica? Ona sa kratkom kosom sto je preshla sa Metropolisa (valjda)? kovrdzva kosa, vodi go play! ima lepe zube ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 e da ta milica... super cica i svo to.. kad je nashminkana... ali par puta sam je video bez shminke i ono svakodnevno odushevljenje je nestalo posle toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 pink je nagledaniji zbog seljana koji se loze na serije, spanske... pa tako je to kad zivish u velikom selu gde je vecina seljana pa samim tim i tebe podrazumevaju pod seljanom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 b92 mostly Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 travel onako bash fino zaladjen i b92 zbog nba i sedamdesetih i advokature Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 ne gledam ni jedan kanal samo da bih gledao tv, gledam samo kada znam tachno sha se daje, tj. kada mi idu serije ili filmovi koje sam oshacovao u tv dodacima. zabole me sho je b92 antisrpska ili pink seljoberska jer ne gledam nikakav domatji program(ni zabavnog ni informativnog karaktera) domatji kanali su mi zanimljivi samo zbog inostranih stvari, npr. bbc-evi dokumentarci... Muziku koju slusham ne pushtaju ni na jednoj tv tako da mi sa te str. tv i nije faktor. Od gorepomenutih programa koje pratim b92 daje najvishe, a BK je krenuo jedno vreme sa dobrim filmovima, ali su se ofucali, valjda bugulub shtedi pare poshto je provalio da netje dotji na vlas da se nakrade josh vishe. Od stranih rado gledam travel, animal planet i jedva chekam da dobije discovery i national geografic, a i hallmark povremeno pusti neshto solidno. Od domatjih vredi pomenuti 3k jer su zeshtje opushteni, ali nedostatak sredstava ih sprechava da se razmahnu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 ^^ B92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 .. Muziku koju slusham ne pushtaju ni na jednoj tv nisi cuo za palmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 B92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Takodje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 nisi cuo za palmu[:)] mora da je mislio na gusle posto jedino njih nema nigde :D:D:D ??!! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Ima gusli na RTS-u. Ja u'vatim povremeno. Podsetio me Kale na 3K. Gledam tamo NFL redovno. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 suprise suprise:J shto se mjuze tiche metal se ne pushta sem one smejurije na artu i koshavi, muzichke televizije su ljige, a pink sam iskomentarisao na drugom mestu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 suprise suprise:J Tako se ne pishe suRprise. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 ne gledam domace televizijske kanale,ali bih ipak b92 spalio, sterilisao sve urednike, posebno informativnog odnosno politickog programa, cvijanovica obesio naopako na sred terazija kao meksicku pinjatu i napravio svinjac na mestu zgrade televizije I AGREE mada, cvijana ne bi dirao, u pocetku je bio jako cool Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 b92 sucks nisu loshi ali su i oni malo umoreni uostalo macka govori sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 @SoulstormM Odmenjujesh Ramzesa? Uostalom, gde je on? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 bk volim zato sto pustaju konana,x-mena,action mena i betmena..... a pink skoro gledam svaki dan iz dosade..... mana ni happy tv nije los...dobre crtace pustaju.... :))) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 b92 , zbog sundjer boba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 kada smo kod pinka... 20:00 - suvisni izvestaj 22:00 - vanila skaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 da da svakoko "samo na B92" Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts