Dz Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 hotju...ali na ovom forumu nema mnogo njih koji to slushaju...nazhalost u manjini smo:( Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ma nije to nego je mesto rupa =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ma nije to nego je mesto rupa =) Akademija? e katsu katsu bash si krme.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ma ne pricham za mesto nego ovaj 4um...ovog puta Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Akademija? nemoj tako .. akademija je kultna rupa =) ovo mesto je samo rupa =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 nemoj tako .. akademija je kultna rupa =) ovo mesto je samo rupa =) da dodam "kultna rupa bez ventilacije" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Napokon da se ja javim kao protector ovog foruma, kao admin. Svi vi koji slusate ova govna ste rupe! Cekaj, mozda ovo nije bilo pametno. Ma nek ide zivot, nece meni niko da dira najbolji forum na svetu, ej, na svetu!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Kad smo vec kod kultne rupe...juce sam bash bio u akademiji,prvi put posle njenog zatvaranja('90 i neke).ebm,darkwave,futurepop najt... i ok je bilo,nema puno ljudi(sto je i ocekivano),ali skupo pivo majku mu za jednu "rupu"....85 din.Kao i uvek na dark,gotik,ebm najtovima bilo je par veoma cudnih ljudi :> Iako je Akademija na "boljem" mestu,meni je KST kao kultna rupa bolji,nekako mi vishe odgovara jedna prostorija sa cetiri stuba,nego 3-4 pregradjene sobe. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 daj bre Radoshe .. KST .. koji je to horor pa to je gore od svega !! mislim jeste da sam izlazio tamo al to je doba neprilagodjenosti =) mislim ono je stvarno dno-dna .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Cyro javi se mojoj drugarici, ima vecinu sto si nabrojao... unmerciful_sister@yahoo.com Ja sam te najavio tako da... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 daj bre Radoshe .. KST .. koji je to horor pa to je gore od svega !! mislim jeste da sam izlazio tamo al to je doba neprilagodjenosti =) mislim ono je stvarno dno-dna .. ha ha ha...pa naravno da je dno dna,sasvim se slazem...i akademija jeste bolja kao klub,ali kst ima prostoriju u kojoj mozes bolje da "manevrishes" ;> Nego sto se tice ebm-a,kad budem nashao vremena bacicu mail pa da se dogovorimo oko snimanja Cyro. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 hotju...ali na ovom forumu nema mnogo njih koji to slushaju...nazhalost u manjini smo:( e, poceo sam i ja ovo da slusam, dobili ste pojacanje majku mu, kakav je moj muzicki spektar... Bole, mnogo si mator, donecu ti Pola Enku... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ozbiljno il nas lozhish?? Ja nazhalost ove nedelje nisam mogla na Demiju-radila sam:(( al valjda cu one tamo doci Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ne, ozbiljno... zato i kazem da mi je spektar neverovatan poceo sam sa Convenant-om pre nekog vremena, a sada mi je aktuelan OST Vampires - The Mascarade... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Welcome! :)))))))) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old_SMu66lah Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Bah kad god neko spomene Covenant, ja pomislim na Covenant (Kovenant), metal bend . Mada i njihov poslednji album je prilichno industrialan, sa puno elektronike i takvom atmosferom... Nisam slushao industrial narochito ali mi je okej mjuza. Prosto me mrzi da nabavljam te stvari, ionako ne stizem da posteno preslusam sve sto imam ... Quote I'm too cool to be around you but I will stay just to show you how pathethic you are =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Bah kad god neko spomene Covenant, ja pomislim na Covenant (Kovenant), metal bend . Mada i njihov poslednji album je prilichno industrialan, sa puno elektronike i takvom atmosferom... Nisam slushao industrial narochito ali mi je okej mjuza. Prosto me mrzi da nabavljam te stvari, ionako ne stizem da posteno preslusam sve sto imam ... zar nisu oni 'The Covenant'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 Da pojasnim ... Black metal grupa Covenant posle svog prvog albuma (koji se inace smatra jednim od najkvalitetnijih blek albuma posle '95) menja ime zato sto odlucuju da budu vise neki Industrial Black metal, kako oni kazu "Future Metal" a posle taj naziv menjaju u "New Age of Metal". Posto njihov zvuk, njihove muzike pocinje da lici sirokoj narodnoj masi na "techno", Electro Industrial grupa Covenant podize tuzbu (s'pravom) i metal Covenant gubi pravo na ime. Tada zbog unutrasnjih problema Hellhammer izlazi iz benda (ne svidja mu se taj tip "Future Metala"...), bend menja ime u The Kovenant i skuplja jak tim, "One-Man-Project" likova koji prave stvarno nesto NOVO, SUPER, JAKO na Metal sceni. Ali sa svakim albumom oni postaju sve vise Industrial/EBM nego taj "njihov fazon" tako da se S.E.T.I moze definisati kao Industrial koji najvise lici na Industrial Metal od proslih radova koji su bili Industrial Black Metal. Sve u svemu, ako su price tacne The Kovenant sa sledecim albumom postaje cist Industrial/EBM ali ce zato, 100%, izgubiti neke od clanova benda... Baj d vej, hvala svima koji su odgovorili na topic/private i pomogli mi da nabavim ziku, sada se drogiram sa preko 20giga Industriala + jos treba Kruko da mi da jedan pun DVD... bice gaaadnooo, Industrijal droZa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 :D ciro pocni da brojis koliko x si ovo objasnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ..kako oni kazu "Future Metal" a posle taj naziv menjaju u "New Age of Metal".. najsmeshnije mi je kad bendovi sami izmisle naziv za svoju muziku (Nu i Progressive su najneinventivniji od cele rulje) btw thx na objashnjenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 Nema problema ortak! ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old_SMu66lah Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Yeah, they actually did. They dragged us to court, and in the end we had 15 minutes to come up with our new name. By the way, that band is GAY(laughs)! We have outsold them ten times over, and we were the ones who had to change the name and everything. Eto sta je Nagash iz Kovenant imao da kaze na to ... Bend je dobio grammy (lol) u Norveskoj za Nexus Polaris - inache jedan od najboljih metal albuma imho ... licno ne znam za drugi primer gde je extremna muzika negde dobila grammy ... Meni je bio strava bend i pre i sada, NexusP i Animatronic narochito ... A progressive nije bezveze naziv, to je pravac koji se sasvim razlikuje od ostatka metala i zasluzuje zaseban naziv ... Kako bi ti inache deklarisao Dream Theater i Symphony X ? Nu metal je shit for the most part, ima crossover bendova koji vrede nesto, ali mwah ... Quote I'm too cool to be around you but I will stay just to show you how pathethic you are =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 ne slusham metal tako da nemam kvalifikacije da se hejtujem sa tobom po ovom topicu Ali mogu da primetim da je princip 'gde svi tu i mali Jose' - svaki smer muzike ima Nu i Progressive pravac, iako zapravo u vecini sluchajeva nishta progresivno ne donose.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Pa uglavnom je to istina... Progressive kalavera...sta nam novo donosis ? ;> Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old_SMu66lah Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Ah ne lupetajte, ima tog samoproglashenja kolko hoces, ali progresiv je bre pravac metala naj-drugaciji od ostalih i ima hiljade bendova i tachka. Quote I'm too cool to be around you but I will stay just to show you how pathethic you are =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts