killYg0r Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 sendvic stvarno usrecuje ljude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 LJudi jos jedna mnogo dobra stvar Crni hleb se prepece, u njega se utrlja beli luk (onako pola cena barem) i prelije maslinovim uljem...f e n o m e n a l n o :) @Pajsi...nije da ne volim sendvice, ali sve sto ima neko malo bolje meso (tipa pecenica/prsuta) u kombinaciji sa nekom fetom/kajmakom/sjenickim, parikama, kiselim krstavcima, lukcicima iz tursije, ukiseljenim kukuruscicima, jelte :) , itd vise volim da mezim nego da sendvicarim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Crni hleb se prepece, u njega se utrlja beli luk (onako pola cena barem) i prelije maslinovim uljem...f e n o m e n a l n o :) Pa dobro igore, svi znamo sta su brusketi :)) Dodushe, ovim tvojima fali paradajz (u osnovnoj verziji) no dobro sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Ljudi, nikad bolja tema... Sve mi je "slatko" da je chitam ja volim shto vishe zachina... ali majonez je uvek prisutan :) moj namaz: urnebes, majonez, pashteta, krem sir sendvich: chajna/salama/prshuta, kachkavalj (mocarela), senf, urnebes, pechurke, krastavchici... nekako volim kombinacije ljuto/kiselo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 smatram da ako sendvich ima preko 4 ukusa da ne mozhesh osetiti sve i ta je to waste of resources... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Bitno je da se oseca majonez. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 lepinja,majonez,pavlaka,vegeta + sir mmm.... njama njama ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 majonez + kackavalj = meni dovoljno :) mada kada nabacim jos neku svezu sunku ili cajnu, jos sam srecniji ... + naravno pavlaka ako je ima :) Kecap negotivim na sendvicu, neznam sto ... Salate tipa ruska ili pileca samo u kupovnim, kuci to mnogo nepraktikuju. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 slažem se, kole.. plus određeni namazi ne idu sa određenim vrstama mesa i hleba.. ali to je za ožderavanje prosečnog srbina previše razmišljanja, naročito pošto ide varijanta "daj sve iz frižidera".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Okrajak(doduse, pola hleba:), majones, sunka, zelena salata, kackavalj i paradajz ili kecap... Zavisno od godisnjeg doba:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Kontam ovde su svi Majonez fans , a ja ga mrzim jakoooo. Imam vise kombinacija: 1.Kada pravim preklopljeni sendvic onda: pavlaka,kecap,praska sunka,sir(koji ima u fridgeu,zelena 2.Kada pravim samo na jednom parcetu hleba: pavlaka,kecap,sunka i onda narendam odgore mozarele i stavim u rernu da se malo zapece i otopi sir to je vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 smatram da ako sendvich ima preko 4 ukusa da ne mozhesh osetiti sve i ta je to waste of resources... zavisi koje i kako rasporedjeno .. Kecap negotivim na sendvicu, neznam sto ... da ni ja .. a moze u svim ostalim kombinacijama .. bash je ptri slažem se, kole.. plus određeni namazi ne idu sa određenim vrstama mesa i hleba chekaj .. ti kod kuce imash u jednom trenutku 3 vrste hleba pa kao mozesh da birash =) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 chekaj .. ti kod kuce imash u jednom trenutku 3 vrste hleba pa kao mozesh da birash =) ? ili u startu kupiš sastojke koji se slažu jedni s drugima? [ciga] aaa može i tako [/ciga] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Prsuta(kad nema moze i Suvi Vrat) Majonez Kackavalj Krastavci ili Zelena salata Odoh sad da jedem sendvice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Ajd' sad kad smo krenuli sa tim fazonima - sendvic kod trpkovica od 90 dinara je odlican! Prvo je veliki, a drugo natrpan sastojcima bas kako treba. Preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 mozhe da bidne vishe od 3 vrste hleba u kutji opusteno...ponkad su chak i dve vrste svezhe (od danas ;o))) inache, totalno su mi debilni oni americhki "club sandwitch" fazoni, gde imaju 2 parcheta leba od po 1.5-2 cm i izmedju njih 3-5 cm nadeva (nesto kremasto uz leb, 1-2 lista neke salate i jebenih 4 cm raznih mesa?!?!?!aloooo!!!!!) lichno imam 10ak omiljenih kombinacija i ne mogu da se odluchim ni za jednu specifichno =o) recimo Integralna pogachica + Hellmans Dizhonez sos + Ementaler + Piletji karabatak(pechen na plotni)+ Krishka cvekle (opciono =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 pa to nije sendivch vishe =) to je obrok =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 /me uziva u pici :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 A 'di nalazis kole sve te "fensi" proizvode? Rodic ili doprema tjale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Hellmans Dizhonez sos gde naci gde naci gde naci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 u Neratovicama u "Plusu" =o))) mada mislim da ima i u Merkatoru novom posto tamo neki ortejsi kupuje fenseraj artikle u roditju nisam bio mesecima, ne znam dal oni drzhe also Hellmans Tatarska omachka je mlogo najboljsha, al dizhoneza je pikantnija ;o)) ironichno najskuplja stavka u navedenom je Eeentaler koji ne kupujem "divcha" nego se isprsim za zlo skupi holandski (1g = 1,x din pa vi vi'te kol'ko je to =o(() sto se tiche "ovo je obrok" acije =o) zapravo sve je to manje (po velichnini i hranjivosti) od pola leba po pola pa da krenemo sa filovanjem majonezom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 sad mi je jasno odakle ti onoliki kapital =)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 e to, kad je novchanik pun znachi da nisam okusio ementaler mesecima =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Vidis ... u tom Merkatoru nisam davno bio a sigurno bi imali poneke od "fensi" stvari koje mi trebaju. Nego se nesto ne milim. Nisu jeftini, daleko su, a i stalno je bre neka guzva, kao da dele za dzabalesku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts