manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 evo bas sam si napravio sendvic i mogu vam reci da sam uzivao! to me je inspirisalo da VAS pitam sta vi volite da stavljate u sendvic! obozavam da sam sebi spremam sendvice, niko to ne moze bolje nego kada sam sebi napravis sendvic! ja preferiram okrajak, pa lepo stavim prvo majonez, cajna, kiseli krastavci, sir (trapist ili topi tost) i na kraju kecap!!! to je MOJ sendvic, taj najvise volim da jedem :))) vi? okrajak/kriska? prilozi? a kada kupujem onda obicno stavljam rusku, nekada pilecu, mada volim i da eksperimentisem sa salatama! dok sam ziveo na zvezdari obozavao sam da jedem u salad baru (ruzveltova), imaju veeeliki izbor salata :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ovo je vec bilo ohoho jos pre jedno dve godine.Ali ukusi se menjaju pa da opet dobijemo kolekciju recepata brze hrane u html formatu. Ja imam vise kombinacija koje volim ali dve njcesce su: 1)majonez,salama,zelena salata,kiseli krastavcici,trpist 2)ketchup,sunka,pavlaka,kisala paprika,gorgonzola Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 surutku i luk na krisku Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 E jebi se, sad sam gladan Feta, paradajz, kachkavalj, pechurke, zelena salata i pavlaka. Patent sendvich u Salad baru :p Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 pa jbga nemamo u frizu uvek sve ovo nabrojano al kad bi mogao da biram : shunka - carnex care , kachkavalj , pavlaka , zelena salata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 E jebi se, sad sam gladan Feta, paradajz, kachkavalj, pechurke, zelena salata i pavlaka. Patent sendvich u Salad baru :p UH! Pajseru pa ti si car Al vidi ovo...feta koja je stajala u maslinovom ulju sa origanom na sve to bi isla jos bolje..ghaaah :) Ja ne volim sendvice Vise volim da naseckam meso i sira i kiselog kupusa..uh Ovo sto je pajsi napisao vise bi islo kao neka salata...ghhhh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 pavlaka, suvi vrat, majonez, zelena.. kad ima preko toga + kuvana jaja Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 podloge: beli sir, kajmak (domaci), kajmak (kupovni), pavlaka, filadelfija some: prashka shunka, prshuta, njegoshka kobaja, zimska, slanina, suvi vrat, tunjevina povrce: zelena salata, kupus, masline, paprika, paradajz nadev: majonez, tartar, origano, aleva paprika, kachkavalj, jaje neka kombinacija od gore ponudjenih stvari .. tj sve zavisi shta ima u frizu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ljudi polako izbalavio sam celu tastaturu..Morao sam odmah da napravim sendvic da se nazderem moji prilozi 1 prsuta,zelena salata,kajmak i poneki put majonez 2 jaje na kolutove,paradajz,paprika,pecenica, cekajte odoh jos po jedan sendvic 3 pasteta,majonez,zelena salata,jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 UH! Pajseru pa ti si car Al vidi ovo...feta koja je stajala u maslinovom ulju sa origanom na sve to bi isla jos bolje..ghaaah :) Ja ne volim sendvice Vise volim da naseckam meso i sira i kiselog kupusa..uh Ovo sto je pajsi napisao vise bi islo kao neka salata...ghhhh :) Dovuchesh se jednom do metroa i ja te vodim u salad bar na ovaj sendvich .. Ako ti se ne svidi pa ne znam p.s. pechurke as in pechurke salata :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Lebac, pa majonez, pa pileca, pa pavlaka, pa belo pilece, pa trapist, pa majonez, pa tunjevina, pa josh malo trapista i na kraju majonez. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 gotivim bazične varijante (hleb, neki sir za mazanje, pečenica/pršuta) kad se zapeku u tosteru.. btw pršuta je njeguška, i nema veze sa njegošem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 crni, razani ili integralni hleb (one bobice daju mnogo dobar ukus), krem svapski sir, tunjevina, paradajz. nista vishe. ali u poslednje vreme sam prestao da jedem hleb, pa sada moram da nabadam ove sastojke iz tanjira. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 volim dva tipa sendvica... topli[pizza salama[ili neka druga po izboru] , topsi[topljeni sir] , kechap , origano] obicni[margarin , carnex parizer , majonez[sve sem mayovite] , po mogucstvu malo kecapa ili paradajiza , narendani kachkavalj] to je to...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 hleb, pileca prsa, kackavalj, kecap, pavlaka, posolim i malo ljute papricice pa sve to zapecem u rerni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Kiflon pa u njemu sunka domacica+puter+paprika(i ljuta i obicna),pa kackavalj topljeni :) Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Hleb na pola pa kecap i to dosta,kackavalj,sunka i obavezno kiseli krastavcici... Kiflon pa u njemu sunka domacica+puter+paprika(i ljuta i obicna),pa kackavalj topljeni :) Zaboravio si da stavis i hranu za ptice... Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
THe Liz@rd King Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 evo bas sam si napravio sendvic i mogu vam reci da sam uzivao! to me je inspirisalo da VAS pitam sta vi volite da stavljate u sendvic! obozavam da sam sebi spremam sendvice, niko to ne moze bolje nego kada sam sebi napravis sendvic! ja preferiram okrajak, pa lepo stavim prvo majonez, cajna, kiseli krastavci, sir (trapist ili topi tost) i na kraju kecap!!! to je MOJ sendvic, taj najvise volim da jedem :))) vi? okrajak/kriska? prilozi? a kada kupujem onda obicno stavljam rusku, nekada pilecu, mada volim i da eksperimentisem sa salatama! dok sam ziveo na zvezdari obozavao sam da jedem u salad baru (ruzveltova), imaju veeeliki izbor salata :))) Salad baru...jao Zvezdara zakon!!! Ovde sam za letnji rasput jeo mesec dana za dorucak i veceru jedan isti sendvic,a sastojao se od: 1)pileca salata 2)govedja salata 3)corn salata 4)pizza salata 5)malo majoneza 6)kecapa 7)sargarepe 8)i malo vise kackavalja kad sam dolazio govorio sam samo "moj standard za poneti" i nisam morao da se cimam da li sam stavio sve od priloga... Nazalost posle tih mesec dana mi se smucilo ali polako postajem ponovo zavisan od tog sendvica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 pa nashta lichi jebote taj sendwich sa svim tim prilozima .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 pa ne lici .. ubije ukus sve to ... to nije sendvic .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 sunka,kecap,kackavalj,pavlaka,qpus salata,qlen,pileca salata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Na Super-duper Scooby and Shagy sendvic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 maslinov zejtin (malo), puter, gauda u listovima (sir), malo majoneza, malo kechapa, prashka shunka ili mesnata slanina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 1. Ruska salata i pechenica 2. Shunka, feta, k.krastavci 3. Shunka, pavlaka, k.krastavci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Tost hleb + krem sir + soja sos + tunjevina + kiseli krastavci = ja sam srecan covek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts