Lucky Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 Ma verovatno su sve te firme sponzori MnA2 zapravo sigurno su, a ovo je samo dodatni marketinski potez da se obe stvari reklamiraju odjednom ... win win situacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nije win win ako film tenkuje (bude extra njesra...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 Dok ljudi shvate da je film njesra dovoljno njih ce uzeti Dunav osiguranje. A za Durex i Chipsy se ne brinem nesto preterano ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 uz dovoljno reklame ljudi ce gledati i golo govno Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 zašto da se ograničimo na filmsku industriju? :) hardkor je mrtav, marketing je sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Jel zna neko gde je premijera ovog filma? Znam da je 26. ali nigde nisam pokupio informaciju oko toga GDE je premijera, a jos bi bilo lepo da znam i koliko je karta :) I jos jedno pitanje - jel planirate da gledate? e znaci moj ortak glumi u filmu i dobijam najverovatnije karty za dz...nja nja nja nja nja...ma gledao bih ga i ovako...karta je 300 kinti...a premijera ne znam gde je jos ga ne pitah...ali verovatno je u centry sava... toliko... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold_Layne Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Nije prvi deo smor, nego je isfoliran. Ima par dobrih fora ali sve u svemu isfolirano do uzasa. Izbegavam ga. Izbegavacu i drugi. "Balkanski spijun", "Lajanje na zvezde", "Ko to tamo peva", "Maratonci", "Varljivo leto", "Nacionalna klasa",... TO SU FILMOVI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 pazi mi nismo andjeli je tipican urbani film...onako beogradski...kao nacionalna klasa...samo u drugo vreme...film je postao lektira...voleo ga ti ili ne...ali samo mi nije jasno kako varljivo leto podpada pod celu pricu ali ajde...mislim nije to los film...ali daleko je od neke lektire... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Ja mislim da je u Sava Centru.Ako budem imao s nekim da idem rado cu otici. Mislim da film nece biti mnogo bolji od prvog dele jer uglavnom prvi delovi su uvek najbolji ali videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ja sam video samo jedan insert na reklami i bio mi je smesan, nemojte da me flejmujete:))) ono kad se voze kojo i onaj klinac i kojo se smori i prekrsti ruke i kao 'ajde cuti i vozi', a klinac 'ali cika nikola, pa vi vozite' bangtrascangr:))) mislim da nece biti nesto, ali kontam da nece biti govno, ipak je tu stara glumacka postava, to su sve baje... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Mi nismo andjeli ownuju :) Gledam film provereno,ali ne na premijeri Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Imaju Andjeli svoju vrednost ali da su toliko dobri da moraju svima da se svide je stvarno smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2005 Author Report Share Posted January 20, 2005 Za one koji bi da gledaju, sve tri projekcije u Sava Centru su rasprodate, pa su odlucili da prebace premijeru i u Dom Sindikata. Pozurite ako hocete da gledate na premijeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Imaju Andjeli svoju vrednost ali da su toliko dobri da moraju svima da se svide je stvarno smesno ako mislis na moj komentar...ne ne moraju svi da ga vide...to je jedan od nasis boljih filmova...i to stoji..pa i odiseja u svemitu je lektira pa ne mora svako da je vidi...zavisi zasto ko gleda filmove i "kako" ih gleda... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 sad sam odgledao film i moram vam reci da sam se prijatno iznenadio i nije tako losh koliko sam ja mislio da ce biti ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 bio je tacno toliko los koliko sam ocekivao. lejm fore, veoma lejm reklame (ili jesi ili nisi), previse recikliranih fazona, itd. jeb'o bih onu klinku iz city kids. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 bio je tacno toliko los koliko sam ocekivao. lejm fore, veoma lejm reklame (ili jesi ili nisi), previse recikliranih fazona, itd. jeb'o bih onu klinku iz city kids. :) koji si ti pedofil pa onoj DEVOJCICI ni sisici nisu porasli ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 da ali je u filmu namontiraju da izgleda 5 god starije i odista oko vadi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 koji si ti pedofil pa onoj DEVOJCICI ni sisici nisu porasli ;) al zato maha ima za oboje ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ovo je bolelo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 sorry nisam mogao da odolim =) inache mogao sam josh gore ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 znaci ovaj moj ortak mi nije nabavio katu...jbem ga usta morao je babu da vodi...i to mu je bila ta karta viska...ali odgledacu film sigruno... on je inace onaj lik sto ga nikola kojo grize i sto donosi cvece pa ga nikola pojede...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 E da ... 1. Kad krece u redovnom bioskopskom repertoaru? 2. U kojim bioskopima ce se davati (Ide u Tuckwood?)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Vec ga ima u Tuckwood-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 i u domu sindikata...koliko mi je bar ortak rekao... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts