Jump to content

Tattoo Parlor

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tatto imam.. na levoj podlaktici u vidu kineskih slova, i vezano je za jedan kineski mit o zmajevima, kineskim zmajevima onim brkatim na karnevalima kojima se kinezi klanjaju hehe..

Inache uskoro (pre leta) radim totem duz cele kichme od vrata do guze :] inache shirine nekih 30tak cm.

Koshtatje dosta ali ostaje urezano forever ;)

Senses working overtime.

trebao sam da se tetoviram ali keva mi nije dala,inache sam hteo na desnom ramenu (ruci) da tetoviram tasmaniskog djavola ....

Inache totalno originalno ;) verovatno je keva nema nishta protiv tatto-a nego ti je to rekla jer si bio veoma originalan ^-^

Senses working overtime.

ja sam imao izuzetnu zelju dok nisam otisao u radnju gde se cula ona muzika ko da se neko dere na mene hard kor je valjda to i ono zujanje i usro sam se i od tada se zelja dosta smanjila :D a i sada se svi tetuju jer je u modi ...pizda im materina :D a hteo sam na ledjima kao sto ima vuk radivojevic on me inace nervira da ne bude zabune :D

Нема  будућности без истине.

Aj nek neko pojasni mane i vrline tih privremenih tetovaza sto traju 2-3godine(ili koliko vec traju)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.