LaG Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 miljane do jaja su ti ove za tenis Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Navikao sam na plitke patike za fudbal, samo njih i nosim. Uglavnom Umro, ponekad i Adidas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 za tenis ( )... znaci najjakije tike za tenis :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Got love for my shoe`s K-Swiss Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Puma Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 nosim ako se secate one prve ajversonke(stare 3 godine,crvene) i sad nosim teget reebok by steve francis Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Ja se ubijem od traganja svaki put po gradu dok nadjem patike za sebe, jel ovo sto se valja kod nas je blago receno uzas .. ali bash uzas ... Trenutno inace nosim neke Hi-Tec (ko se seca te marke ajde sada da vas vidim ;)) i nisam toliko zaludan da ih slikam/skeniram pa kachim jer ipak nista ne mozhe da prevazice stare adidas koje su mi stajale u signaturi neko vreme kada je to bio hit (secaju se mnogi sigurno ;)) Cak ne znam ni kako se zovu ... ako je to ono sto pishe ispod nalepnice onda se zovu "BEAM" :) Pa ako neko od drugara naleti na netu na sliku neka ih okaci, ili cu mozda ja ako me bas ne bude mrzelo. Inace sam svojevremeno imao Tiger - Assics (valjda se tako pishe) tike koje su mi bile bash omiljene i posle ih vishe nigde nisam mogao naci (a nasao sam ih jedva na jednom mestu kod nas). A posle njih sam furao mahom samo Adidas do pre par meseci kada sam pazario neke ribok koje nemam pojma kako se zovu isto takodje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Svi koji hejtuju mogu samo da padnu na kolena ... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Ja imam Vans-ove slichne kao MaudDib-ove samo zelene. Pajser ima identichne samo manji broj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 ljudi,sta kenjate,te goodyear Adidas model je bas ono opusten...posebno te sto Manager ima...e sad jebiga sto su svi dizeli poceli da ih nose ali jebiga...a pogledajte moj arsenal...ako mi na nesto nije zao da dajem pare,to su patike... 1.Moje patike za skolu i za sve ostale sportove sem fudbala...bruka udobne...obozavam ih...traju mi vec godinu dana,i fudbal sam igrao u njima u skoli,i neunistive su... 2.Moje tike za setnju i kad idem na neki rodj pa moram da obucem farmerice,super su patike,ali me nervira sto stalno gazim po pantalonama i trenerkama jer su plitke,pa ih malo redje nosim...a i ono dzabe su bile 2soma... 3.Moje nove patike za fudbal...skoro su mi se pocepale stare pa sam ove uzeo na snizenju...takodje 2 soma... 4.Moje kope sa 6krampona tj. za mokar teren...traju mi vec godinu i po dana i ko nove su...jedino sto sam menjao na njima su kramponi...bruka model,i vise se ne proizvodi... 5.My precious...Necu ni da pricam koliko obozavam ove kope...skupljao sam pare za njih...jebote obozavam ih...ne osecam ih na nogama...uzeo sam ih pre 2meseca...nisu klasika kramponi,nego 13 zhileta... Nadam se da nisam smorio...:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 cek ti si neki fudbaler :D :D btw ok su sve tike Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 rozo-crne miss sixty :) Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Fenserka... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 ^ i time si sve rekao... edit: odnosi se na colldora i opanke i ne, gledaoče sa jeftinijom ulaznicom, nije prozivka za njega.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Nike Made in Buvljak. Ako si mislio na moje onda stvarno ROFL to lucky:neko ima digitalni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Trenutno inace nosim neke Hi-Tec Vec 2-3 godine imam Hi Tec rukavice...keva su... a i imao sam platnene patike Hi-tec pre dobrih 4-5godina...i ono bukvalno su mi trajale 2godine...secam se da je platno dobilo sasvim razlicitu boju od one koja je bila kad sam ih uzeo...:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 @gruja do jaja su kopacke... ali veeeeliki lol za stavljanje na sto ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 http://imgs.yoox.com/44/44011349_3.jpg http://imgs.yoox.com/44/44012700_3.jpg samo sto su moje crne http://imgs.yoox.com/44/44012702_3.jpg http://media.eresmas.com/biblioteca/img/ve..._nike_73x73.gif ovo su mi za fudbal... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 moram priznati da colldor jedino drzi do narodnje nosnje :D :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 to lucky:neko ima digitalni :) To slikam/skeniram sam stavio upravo zbog tog perioda od pre nekoliko godina i znace matorani zasto ... i ne, nema veze sa fotoaparatima koji koriste film :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Svi koji hejtuju mogu samo da padnu na kolena ... ;) Ti bi znao sve o tom polozaju sudeci po tvom ukusu kad je obuca u pitanju. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ti bi znao sve o tom polozaju sudeci po tvom ukusu kad je obuca u pitanju. hoho, varash se dragi dechache varash se :) Idi tamo mazi onaj maxtor da proradi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nisam rekao da imam one pumine na chichak... krem boja.. :P (no comment plz) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 thx. btw. jedva sam nasho te za tenis,... a nasho sam ih u nekoj povecoj sportskoj radnju u knezu . a ove su za fucu... Moje slatke patikice:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts