Kewa Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Malopre me iscimashe kad sam se vracao sa zurke pa eto i ideje za topic... Koja je najveca laz koju ste prodali pandurima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 podnaslov ti je pogresno napisan (a mozda i nije ) ja ih nikad nisam lagio jer nisam imao potrebe, cist racun duga ljubav:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Jeste da smo pricali vec nekoliko puta na ovu temu, ali ja se uopste ne trudim nista da smisljam / idem okolo / delujem drugacije / levodesno jer znam da ce me uvek zaustaviti kada me vide, imam valjda takvu facu :) - Dobro vece - Dobro vece - Licnu kartu - * dajem * - Jel ste nekad osudjivani/privodjeni? - Ne - Ja mogu da proverim! - Proverite - Hvala dovidjenja! - Prijatno Tako se u 99% slucajeva zavrsava moj susret sa pandurima. U onaj 1% se dosete da me pitaju cime se bavim, sta studiram i slicno. I sad me je vec postalo kao rutina, pa skoro i da sam navikao :) I da, definitivno ime topica treba malo promeniti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 pujebemimmaterpandursku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 nisam imao neka losa iskustva sa pandurim, vise smesna... kada je ludi hezbolah na jednom rostilju bukvalno zajebavao pandure... kao: pandur: oces da te vodimo u stanicu hez: ocu pandur: ajde! hez: AJDE!!! na kraju nikom nista, rekao mu, "aj mali otrezni se" ... imali smo srece sto nisu bili neki nadrkani panduri, posto verujem da se ne bi samo na tome zavrsilo... naravno, napisali su nam kaznu za remecenje javnog reda i mira koja jos uvek nije stigla na ortakovu adresu.... inace to je bilo prosle godine ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ja znam da je ivanu omiljeno pivo nikshicko;) ma nemama pojma,slagao sam ih gde se nalazi stijina zurka kada sam je napushtao,ali nashli su je posle 20 minuta shto je zapanjujuce s obzirom da sam ih lagao ispred ulaza;) i tako josh svashta neshto,ovo je eto samo ono shto se tiche bezazlenih stvari. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Nisam verovao shta mi se desilo sinoc: ortaku pukla guma u centru, i drugarica i ja mu doshli da pomognemo. Posle chuku vremena cimanja i stopiranja napokon smo uzhickali dizalicu koja radi, zamenili gumu koja je bilo prilichno izduvana od stajanja, a onda je pochelo: Naglo se zaustavljaju dve interventne patrole, i pitaju u chemu je problem mi objasnimo ukratko, i pitamo za najblizhu pumpu gde mozhemo da dopumpamo gumu -Imate kod SteCo pumpu, sachekajte par minuta da proverimo odjurili su, i za manje od 5 min se vracaju: -Jebiga, ne radi sad SteCo. Ako vas ne mrzi skinite gumu pa cemo mi da vam napumpamo kod Hajata Tu nam daju dizalicu, josh nam oni odrade vecinu posla oko skidanja. Josh se ortak poveze sa njima do pumpe i nazad. Namestili su nam gumu, i josh nam ponudili da nas otprate do Beopetrola kod Hajata za svaki sluchaj. Nema bash veze sa topikom, ali moram reci da posle vishe od chuku stopiranja poslednje shto sam ochekivao da nam kerovi pomognu. Ovo, i josh par poslednjih susreta sa murijom im je diglo rejting u mojim ochima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 igro sam za njihove pa su bili dobri ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 (edited) Nema bash veze sa topikom, ali moram reci da posle vishe od chuku stopiranja poslednje shto sam ochekivao da nam kerovi pomognu. Ovo, i josh par poslednjih susreta sa murijom im je diglo rejting u mojim ochima Vodi ih kuci onda..snitcheru! ;) Meni je poslednji sustret sa njima bio kad su u pabu izvukli dva lika i "obradili" ih za lichne podatke, ne lep prizor. Edited January 9, 2005 by Gioblin[Fuse] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Nisam verovao shta mi se desilo sinoc: ortaku pukla guma u centru, i drugarica i ja mu doshli da pomognemo. Posle chuku vremena cimanja i stopiranja napokon smo uzhickali dizalicu koja radi, zamenili gumu koja je bilo prilichno izduvana od stajanja, a onda je pochelo: Naglo se zaustavljaju dve interventne patrole, i pitaju u chemu je problem mi objasnimo ukratko, i pitamo za najblizhu pumpu gde mozhemo da dopumpamo gumu -Imate kod SteCo pumpu, sachekajte par minuta da proverimo odjurili su, i za manje od 5 min se vracaju: -Jebiga, ne radi sad SteCo. Ako vas ne mrzi skinite gumu pa cemo mi da vam napumpamo kod Hajata Tu nam daju dizalicu, josh nam oni odrade vecinu posla oko skidanja. Josh se ortak poveze sa njima do pumpe i nazad. Namestili su nam gumu, i josh nam ponudili da nas otprate do Beopetrola kod Hajata za svaki sluchaj. Nema bash veze sa topikom, ali moram reci da posle vishe od chuku stopiranja poslednje shto sam ochekivao da nam kerovi pomognu. Ovo, i josh par poslednjih susreta sa murijom im je diglo rejting u mojim ochima xaxa pa ja sam i dalje zacudjen iako sam procitao ovaj post 3 puta jer nisam verovao :P jos sto je najgore interventna da vam pomogne pa brate ne znam ;) mora da su bili neki mladi momci Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 govori tiho i vodi dobru cicu sa sobom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Pa bogami i moja iskustva sa njima su bila ok....jebem li ga. Secam se samo da su nas 94 sa neke uzasne pijanke tamo kod buvljaka, razvezli kucama da nam se nesto ne desi, a pre toga su nas 2 sata strpljivo slusali kako seremo, ja sam dizao 2 prsta svakih 2 minuta i pitao "profesore jel smem da piskim", dok je moj drugi drug pricao kako moze sve da ih prebije jer trenira kick box. Mislim verovatno smo ih toliko razgalili da nisu imali srca da nas mlate. E da i jos kad su pitali "kako cete takvi kuci" ustaje moj drugar, mrtav pijan vadi vozacku i kaze "sta bre kako! Pa ja vozim, ajte sa nama na zurku" i teatralno se saplice.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Meni manje vishe ok, samo mi se jednom ultra kenjalo dok me je lik identifikovao and shit Ker: shiri noge Ja: jel bash moram? Sve se ok zavrshilo, objasnio sam mu situaciju a poshto nisam izgledao sumnjivo pustio me je :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted January 9, 2005 Author Report Share Posted January 9, 2005 pujebemimmaterpandursku! ROFL Mene su sinoc samo legitimisali,pitali gde sam bio,i pustili me....a da su malo bolje pogledali u ochi..... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Nisam verovao shta mi se desilo sinoc: ortaku pukla guma u centru, i drugarica i ja mu doshli da pomognemo. Posle chuku vremena cimanja i stopiranja napokon smo uzhickali dizalicu koja radi, zamenili gumu koja je bilo prilichno izduvana od stajanja, a onda je pochelo: Naglo se zaustavljaju dve interventne patrole, i pitaju u chemu je problem mi objasnimo ukratko, i pitamo za najblizhu pumpu gde mozhemo da dopumpamo gumu -Imate kod SteCo pumpu, sachekajte par minuta da proverimo odjurili su, i za manje od 5 min se vracaju: -Jebiga, ne radi sad SteCo. Ako vas ne mrzi skinite gumu pa cemo mi da vam napumpamo kod Hajata Tu nam daju dizalicu, josh nam oni odrade vecinu posla oko skidanja. Josh se ortak poveze sa njima do pumpe i nazad. Namestili su nam gumu, i josh nam ponudili da nas otprate do Beopetrola kod Hajata za svaki sluchaj. Nema bash veze sa topikom, ali moram reci da posle vishe od chuku stopiranja poslednje shto sam ochekivao da nam kerovi pomognu. Ovo, i josh par poslednjih susreta sa murijom im je diglo rejting u mojim ochima Pa bogami i moja iskustva sa njima su bila ok....jebem li ga. Secam se samo da su nas 94 sa neke uzasne pijanke tamo kod buvljaka, razvezli kucama da nam se nesto ne desi, a pre toga su nas 2 sata strpljivo slusali kako seremo, ja sam dizao 2 prsta svakih 2 minuta i pitao "profesore jel smem da piskim", dok je moj drugi drug pricao kako moze sve da ih prebije jer trenira kick box. Mislim verovatno smo ih toliko razgalili da nisu imali srca da nas mlate. E da i jos kad su pitali "kako cete takvi kuci" ustaje moj drugar, mrtav pijan vadi vozacku i kaze "sta bre kako! Pa ja vozim, ajte sa nama na zurku" i teatralno se saplice.... Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Bravo maude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 morate priznati da je chudno, posle svih onih protesta i Slobinih miniona iz unutrashnjosti shto su pili krv devica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 za mauda!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ćilemitevolimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Jeste da smo pricali vec nekoliko puta na ovu temu, ali ja se uopste ne trudim nista da smisljam / idem okolo / delujem drugacije / levodesno jer znam da ce me uvek zaustaviti kada me vide, imam valjda takvu facu :) - Dobro vece - Dobro vece - Licnu kartu - * dajem * - Jel ste nekad osudjivani/privodjeni? - Ne - Ja mogu da proverim! - Proverite - Hvala dovidjenja! - Prijatno Tako se u 99% slucajeva zavrsava moj susret sa pandurima. U onaj 1% se dosete da me pitaju cime se bavim, sta studiram i slicno. I sad me je vec postalo kao rutina, pa skoro i da sam navikao :) I da, definitivno ime topica treba malo promeniti :) taj fazon... za sve je kriva faca:D mada gotivno je kad imash ortaka pandura:)) @Mudo , :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tirador.emboscado Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Quote Govorili dje si care, trazili na zajam pare, govorili dje si brate, nisu mogli da mi vrate. Ne tapsi me po ramenu, ne cini mi to, ne govori kad me sretnes-dje si legedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 he he he !!! ali, prezentacije.mup.sr.gov.yu ccc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts