Lucky Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Nesto mi je danas palo napamet da nakacim na LapTop drugi (veci) CRT monitor pa da mogu fino da gledam Divxe iz kreveta, i uradim ja to, i malo se pozabavim aktiviranjem drugog ekrana, levo desno, i sve mi to podje od ruke, jedino sto ne uspedoh a to je da "posaljem" titl sa prvog ekrana na drugi. Ne znam da li postoji neki drugi nacin ali ja lepo odem na properties graficke, stikliram ono "expand my desktop to this display" ili kako vec pishe, tamo u opcijama aktiviram multidisplay video, i sve to lepo krene ... na jednom ekranu fura samo video, na drugom je dodushe MicroDVD ali moze da se minimizuje i sve. E sad, na jednom monitoru (glavnom) ima i titl, dok na drugom nema, i to me malo nervira. Nije mi nesto frka za engleske filmove, njih iovako gledam bez titla, al' sam se nameracio na japanski Ring i to bez titla vec ne bih mogao lako da skapiram :) Danke unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 ja sam to radio preko mpc-a, odvučem ga na sekundarni desktop pa tamo aktiviram fullscreen, radili su i titlovi i sve.. http://www.google.com/search?q=media+playe...=utf-8&oe=utf-8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Sefe, ako je ATI graficka, ukljuci "Same on all" u Overlay opcijama u Control Panelu :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Probaj da namestis u Display propoerties ako ima opcija da ne bude "expand my desktop to this display" nego "clone" ako ima. Ako ne ja sam to recimo resavao BSPlayerom kome kazes da titlove renda u video (ne znam kako ide opcija sad napamet, ako ti bude trebalo potrazicu) i onda se sve pojavljuje i na drugom monitoru. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2005 Author Report Share Posted January 8, 2005 Hvala drugari. Imam BSplayer, probacu sa njim, ako ne uspe idem sa onim ivanovim. Clone nisam uspeo da nadjem u propertiesu, iako bi mi to bilo mnogo korisnije nego expand ... ili ja prosto ne znam da nadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gx-X[RUR] Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 media player classic koristi, zaboravi na BSPlayer (koga sam i ja koristio 2 god.) Veruj mi na rec. On renderuje titlova pa ih ima svuda. Drugo, nisi rekao koja je graficka u laptopu. Trece, nisi rekao da li si uspeo do sada to da sredis pa da ja ne moram da kucam sve ovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 1. Mediaplayerom mi nije uspelo. 2. GeForce 2 GO 3. Mislim da jeste, davno je to bilo ;) Sve u svemu, posle sam gledao neke filmove bez titla pa mi ni nije bilo vazno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gx-X[RUR] Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 hmm... nisi uspeo sa mediaplayerom ili media player classic-om ? Ovo je jako vazno ! u media player classic idi na options/playback/output pa stavi VRM9 (renderless) sve ostalo na DX9, opcije pod vrm7/9 stavi na "use regular off-screen plain surfaces". U drajverima stavi clone (znaci ne u windowsovim namestanjima vec u nvidijinim. Ako ces koristiti kao dual display onda ukluci i track overlay. Ovo ne bi trebalo da ima veze sa onim namestanjima za media p. c. trebalo bi da radi i bez toga. PS. Ovo vazi samo za winXP (VRM9) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts