`Dr. Nick Riviera` Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 Nije kazza vec kazaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 boli me kurac shta je rekao sam ruznu rech Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Ja sam davno sam skinuo neku kazzu ona se isto ponashala. Connecting, i kao konektuje se, i nista, niti radi search niti bilo sta slicno. Kasnije sam nabavio neku drugu verziju i ona radi ok. Tacnije radila je, nisam je davno koristio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaXuz Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Ma uzmi lepo ili dc++ ili kazaa+ ili ares i valjda ces naci to sto trazis !!! A ima trip i sa mircom kad odes na neki server samo ne znam sad kako se zove ali sve mogu da ti nadju !!! Elem,ljudi postavljate previse egzistencijalna pitanja i tu dolazi do eliminarnih komplikacija sa mozgom :)) Quote ..::BaXuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 19, 2005 Author Report Share Posted March 19, 2005 Pronashao sam josh jedan ruski sajta sa dosta mp3 muzike... http://audiofind.ru/ Enjoy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Pronashao sam josh jedan ruski sajta sa dosta mp3 muzike... http://audiofind.ru/ Enjoy! jel su ovo o5 neki rusi , majku im ludu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 www.audiofind.ru (: lepo shto se kopiramo... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 23, 2005 Author Report Share Posted March 23, 2005 Ovde mozete naci josh muzike: http://jx9.net:8888/ Nadam se da niko nije ovo vec spomenuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 jebes web dl, dc++ je kewa... bar meni radi doyayno :) e sad, ja skidam metal, tako da to vecini korisnika RUR-a ne znaci bas nesto puno, al ono... uspeo sam da iskopam par rariteta, i sta god da sam trazio od muzike nasao sam. a kazaa je kolko ja znam otisla u q.. previse fake-ova... pre nego sto sam prestao da je koristim, poslednjih 20 pesama koje sam skinuo su bile fejkovi.. (kvejkovi :P), enivej, to je to :) dc++ pwnz Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts