fox m. Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Da li ulazite u diskusije sa članovima uže i šire porodice oko političkih i društvenih tema? Ili izbegavate, nakon početnih loših iskustava, radi očuvanja sopstvenog blagostanja i dobrih odnosa sa njima? Ja spadam u tu grupu, shvatio sam da ne mogu da ih promenim, i ne želim da gubim vreme više na to. Mene na primer intrigira kako u isto vreme mogu da podržavaju najreakcionarnije stavove i da budu normalni što se tiče drugih stvari u životu. Najveća prepreka je što previše veruju najmenstrim medijima. I iz toga proizilazi jedna vrsta kognitivne disonance, ono za što glasaju i ono u šta idejno veruju se razlikuju. Quote "fox je korisniji član foruma od rekija" - evgeniy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Ne 1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts