Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Jel zna neko nekog provereno ko može da uradi kopije daljinca za garažu, ali ovaj moj je neki "advanced" i ovi obični što kopiraju ne mogu da ga urade. Probao sam i solo kupovinom onih daljinskih što "kradu" frekvenciju i on mi radi za ove neke druge daljinske ali za ovaj neće, a išao sam i kod par ovih u kraju koji rade isto to i svako proba i kaže da ne može. A pošto nemam pojma koji je daljinski niti znam kako da proverim tako nešto, treba mi neki "maher" za daljinske koji je ipak više advanced od ovih običnih da bi makar znao da kaže koji je, ako ne i da napravi samu kopiju. HVALA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Jesi probao da ga uslikaš pa da tražiš po netu? Ja sam imao sličan problem gde su mi na nekoliko mesta rekli da ne može da se iskopira, i onda ga našao na netu - ispostavilo se da se podešava preko dzampera pozadi, kao nekada matične ploče i zato ne može da se kopira. I onda poručio sa Amazona, neka španska firma ih radi... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts